Poolhäng och gokart:)

Idag har vi haft poolhäng och halva dagen rörde vi oss knappt alls. Enormt skönt. Jag tog ett riktigt snabbdopp, men det gick ganska kvickt i och upp…poolen var inge vidare varmt så det hade nog varit bättre med havet där det påstås vara 23° C.

Barnen har fått poker och Monopol på hjärnan och sitter och spelar alla tre, kul att de trots olika åldrar har hittat saker de kan göra ihop som de alla tycker är riktigt roligt.

Eftermiddagen åkte vi bort till Go kartbanan där vi träffade upp vänner till Anders som oxå ville åka. Det blev lite racing och de skulle kunnat stannat hur länge som helst…

Vi åker ju hem redan på torsdag och jag önskar inget mer än att vi kunde stanna ett par veckor! Så mycket jag skulle vilja hinna med, vi har pratat om att börja bygga om köket och jag är så sugen på att sätta igång, men det funkar så klart inte när man är här i tre dagar.. Skulle behöva minst ett par veckor här nere. Kanske kan ta det till våren istället, vi funderar dessutom på att köra ner en annan bil hit ner och det kanske skulle vara passande att göra det i samma veva.

Vilken underbar dag!! En cortado i solen...

Angelo var en tuffing och hoppade i medan de andra fegade.