Zenia Boulevard

Vi har haft en enormt skön dag. Idag åkte vi till det nya shoppingmålet Zenia Boulevard, det öppnades i slutet av september och det var första gången som jag var här. Riktigt fräscht! Jag tror Habaneras kommer gå i konkurs nu…det här är otroligt mycket bättre, större och känns roligare helt enkelt. Dessutom en bra fräsch mataffär så man slipper åka till Carrefour. Det är roligt med omväxling!

Övervåningen har restauranger och en hel lekavdelning som barnen tyckte var superkul. Airhockey, eldrivna bilar, biljard, rutschekanor, tåg mm. Vi åt på nya Woken tills vi häll på att spricka…Om barnen hade fått välja fritt utan att tänka på kostcirkeln så hade Angelo ätit Lasagne men idag hittade han faktiskt en panerad fisk som han älskade. Alessio högg in på kräftorna, ankan och broccolin och Izabella på Pastan. Själv åt jag wookat grönt, laxkotlett och havskräftor. Anders åt av ankan och diverse bitar från Köttsidan.

Vi shoppade en del till barnen, nya träningskläder från Adidas, nya jeans, klänningar till Izabella och ny fotbollsoutfit till Alessio. Visar lite shoppingbilder imorgon!

Här har det spelats poker för fullt...

 1. Karin skriver:

  Hejsan!

  Googlade på svenskar i Cabo Roig och då dök din blogg upp. Ser att inlägget är några år men skriver ändå. Jag tycker verkligen att det är fint i Cabo Roig och faktum är att den 20 november ska jag dit ännu en gång för att titta på en lägenhet i komplexet Royal Park Green Spa. Ser fram emot resan och hoppas att lägenheten är lika fin som på bilderna. Planerna är att helt sonika flytta dit permanent om allting går som planerat. Ha det gott //

 2. Vår Familj hyr ut i Torrevieja – som är ett prisvärt alternativ i närheten av Populära La Mata Stranden

 3. raul skriver:

  Kul att du Charlotte också visstas i Torrevieja. Har aldrigt sett dig där men nu ska jag titta lite nogrant.

  Kul också men många svenskar i Torrevieja. Jag planerar öppna en godis-palace i “La Zenia Boulebar” och hoppas ni kommer och hälsar.

  1. Jorma skriver:

   Självklart om du kommer att sälja salmiak

 4. Primera linea i cabo roig.. ja det vore något det. min favvostrand är helt klart cabo roig playa.
  Dessvärre får vi nog nöja oss med vår lägenhet i Playa flamenca ett tag till :)
  Fortsätt ha ett underbart liv ..

 5. Javisst är den galet trevlig och stor och kul att så många går dit och handlar, särskilt när det är så många som tror att det är kris i hela Spanien. La Zenia Boulevard är Spaniens största galleria och en av de allra största också i Europa.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..