ANNONS

Zenia Boulevard

/

Vi har haft en enormt skön dag. Idag åkte vi till det nya shoppingmålet Zenia Boulevard, det öppnades i slutet av september och det var första gången som jag var här. Riktigt fräscht! Jag tror Habaneras kommer gå i konkurs nu…det här är otroligt mycket bättre, större och känns roligare helt enkelt. Dessutom en bra fräsch mataffär så man slipper åka till Carrefour. Det är roligt med omväxling!

Övervåningen har restauranger och en hel lekavdelning som barnen tyckte var superkul. Airhockey, eldrivna bilar, biljard, rutschekanor, tåg mm. Vi åt på nya Woken tills vi häll på att spricka…Om barnen hade fått välja fritt utan att tänka på kostcirkeln så hade Angelo ätit Lasagne men idag hittade han faktiskt en panerad fisk som han älskade. Alessio högg in på kräftorna, ankan och broccolin och Izabella på Pastan. Själv åt jag wookat grönt, laxkotlett och havskräftor. Anders åt av ankan och diverse bitar från Köttsidan.

Vi shoppade en del till barnen, nya träningskläder från Adidas, nya jeans, klänningar till Izabella och ny fotbollsoutfit till Alessio. Visar lite shoppingbilder imorgon!

Här har det spelats poker för fullt...

25

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00