Lördag

Idag har killarna fått specialträning av Kimpa på isen… Alessio var så glad som fick hjälp med någon som faktiskt spelar själv och som gav honom full fokus. Dessutom en målvakt att se upp till! Cooolt! Han sken som en sol!!

Kvällen gick i Halloweens tecken och Angelo och hans kompis klädde ut sig och gick runt till grannarna och frågade – Bus eller godis? De var sååå taggade, men lite blyga…

20121028-004745.jpg

20121028-004751.jpg

 1. Anna skriver:

  Hade du inte föreställning på lördagkvällen? Hann du komma hem eller var Kimpa med dem själv, gulligt av honom isf!

  1. Jodå, jag hade föreställning så jag hann inte hem till hockeyn. På söndagen tog jag första flyget hem och hade ett gig i Uppsala, efter det åkte vi till Spanien….

  1. Charlotte hon är enorm hinner allt o ständigt närvarande. Ha det så skönt i Spanien .Här blåser så kallt idag så jag är helt genomfrusen efter att ha varit i Kalmar en sväng.

 2. Anna skriver:

  Charlotte!
  Vill bara kika in och tacka dig för en superbra träningsapp. Perfekt när man är hemma och är mammaledig och inte prioriterar en timme på gymmet utan gärna tränar hemma! Det som skulle göra det snäppet bättre skulle vara en påminnelse funktion, så man inte missar att sparka igång sig själv efter vilodagar : )……. Tack för sparken i rätt träningsriktning, nu ska gravidkroppen återgå till ursprunget : )

 3. Maja skriver:

  Hej!
  Blev lite full i skratt när jag såg bilden ifrån isen. Min son som är 20 han är också målvakt och var där och åkte (Om det var i Stockan) Han hade dock inte målvaksutrustningen på sig men berätta att det var en liten kille och en äldre kille som hade hela munderingen på sig. Tyckte det var lite roligt
  Ha det så bra och trevlig Söndag

 4. Å vad härligt Du har det med Dina killar. Men Charlotte Du har väl inte redan övergivit Evita. Har inte sett Dig skriva om Malmö på länge. Ingen kan göra rollen så bra som Du. Så försök göra rollen o inte sätta in ersättare. Jag njöt varje minut när jag var i Malmö (vår huvudstad i södra Sverige) den 14 oktober. Kämpa på o lycka till i fortsättningen.

 5. jossa skriver:

  Hmm,nästa helg .
  Då finns det godis

  1. Rosie skriver:

   Blanda inte ihop Halloween, 31/10, med Alla helgons dag som är första helgen i november.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..