Gig i Skövde!

Igår åkte jag fram och tillbaka till Skövde och gjorde ett gig. Jag sjöng ett par låtar till middagen och sedan ett partyset. Fullt ös och 95 % killar i publiken som sjöng så taket höll på att lyfta. Ett glatt gäng! Tack för en trevlig tillställning och för att jag fick komma. Klänningar från French Conection och skor från Louboutin och Nickolas Kirkwood.

 

 

 1. adk skriver:

  vilka snygga ben! :)

 2. Den glittriga klänningen är helt underbar! :)

 3. Lena skriver:

  Åh, vad roligt min gamla hemstad.
  Alltid lika tjusig!
  Kram Lena

 4. Åååå var du i min stad utan att veta nåt:( kram

 5. Gud vilka snygga klänningar och skor. Främst den i mitten .. svart, silver och guld? Vart hade du köpt den?
  Kram

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..