Stylish!!

Har beställt lite nya fina saker, min stylistsyrra har tipsat mig om en agentur som marknadsför en massa fina märker…de har superfina saker och jag tycker det är såå kul att jag hittat sajten. Den heter styleicon. Därifrån får man klicka sig vidare till respektive butik för att se sortiment. Tex till Nelly.se

Har suttit och kollat igenom deras olika lookbook nu och funderar på att beställa lite nya schyssta skor och vinterstövlar. Vilka tycker ni är finast?

 

20121025-123130.jpg

20121025-123138.jpg

20121025-123148.jpg

20121025-123204.jpg

20121025-123217.jpg

20121025-124710.jpg

 

  1. Kjeeeempekoselig e5 lese noe her igjen! :D Jeg har virkelig saevnt bloggen din, Rikke. Det har ve6rt kjempekjedelig e5 ve6re pe5 nettet, trykke pe5 Rikke Lie’s blogg<3" pe5 Favoritter, og ikke komme inn :/ Men ne5 er det noe her! :D Og her var det jo mye fanastisk e5 lese ;)Virker som du har det bra, eller dere begge to rettere sagt. Be5de du og Erik. Gleder meg som bare fyyyy til e5 lese mer, ne5 som endelig bloggen din funker igjen. Ogse5 er jeg veldig nysgjerrig pe5 den nye sangen din, og en annen ting.Husker du at jeg fortalte at jeg mf8te Elin? Har skrevet det om i bloggen min :) Jeg hadde tre favoritter av jentene i "X Factor" jeg. Deg, Lise og Elin :D Og jeg er sikker pe5 at dere alle tre ne5r langt!Kje6re Rikke, jeg he5per jeg snart ser deg igjen! :) Og hf8rer fra deg. Har forresten oppdatert gruppa litt om at bloggen din er i gang igjen og se5nn. Vet ikke hva mer jeg skal oppdatere med jeg, det me5 skje noe med deg se5nn at det er noe mer jeg kan skrive :)Kleeeem <3 :)

  2. Anna skriver:

    Fina kläder och skor..men var inne på sidan du länkade, fick länka och länka mig vidare för att komma fram någonstans, urtradig sida. Vet inte hur du gjorde men jag av upp! :)

  3. The sweater of the little bear is really cute :). Kram, Natalia

  4. Å va fina Anders å du är ihop!!, undrar var stövlarna som är bruna i knähöjd kommer ifrån? Svårt och komma fram.. När man äntligen ser nåt man bara vill ha?!! Ha de bäst och va som du är…

  5. Lotta skriver:

    Nice! Jag tyckte stövlar nr 2 var heeeelt klart snyggast:)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..