Kontorsdag!

Idag sitter jag på kontoret och betar av en massa pappersarbete, vad skönt det är att inte behöva flacka runt… jag skulle lätt kunna bli en kontorsråtta! Ett problem, jag har faktiskt en liiitet enerverande problem. Det kommer en lite en jobbig parkeringsrackare och lappar min bil Vaaaaarje dag. Jag blir galen!!!! Det finns inga parkeringsplatser och vi har kollat med andra parkeringsvakter som jobbar här i området om det är ok att stå på ett speciellt ställe utanför kontoret vid skogen. Ingen tycker det är några problem utom denna lille gubbe. Han bryr sig inte utan lappar förmodligen på provision. Eftersom han knappt kan prata så har vi dessutom lite svårt att kommunicera med honom. Gggggrrr!! Just nu sitter jag och skriver till komunnen så att jag har svart på vitt vad som gäller nästa gång han kommer. Huuuur kan man välja att bli parkeringsvakt? Jag skulle gråta varje dag jag skulle åka till jobbet. Tacka vet jag mitt jobb där man glädjer människor iställer för att uppröra..

Det finns många ställen där parkeringsvakter behövs, men det finns oxå ställen där de är helt överflödiga!!!

 

 1. malin skriver:

  Gomorgon. Detta inlägget är en förklaring till varför jag följer din blog, du delar med dig av vad som händer och vad du tycker. Sedan kan jag förstå att folk säger ifrån ibland.. Fast jag undrar hur många som hade sprungit ut till bilen varje dag, ryckt av den gula lappen från rutorna och hoppat av glädje. “yess 5:e dagen i rad…om jag får välja, så tar jag hellre en p-bot än att ge den till någon annan. Mågott Charlotte
  Jag diggar dig. Förresten jag frågade dig för ett tag sedan om de svart gula höga nikeskorna. De var tydligen från 2009 års modell. Men fick tag på dom via ebay. De går om man vill. Tack för hjälpen. Kram på dig.

 2. Hej Charlotte!
  Nu är detta året snart slut…..äntligen.
  Jag fick i Februari biljetter till Evita som jag ska se i Januari….snacka om låååång väntan. Har inte ens velat tänka på det men nu äntligen har jag börjat räkna ner.
  Ser otroligt mycket fram emot det.
  Måste säga att denna bilden på dig är otroligt vacker, sminkningen är flawless.
  Ha en bra höst.
  Kram Marcus

 3. Lena skriver:

  Gorgeous! always!

 4. Så snygg make up vad andvänder du för ögonskugga ,läppstift samt foundation tacksamt för svar kram Karina!!

 5. Gud vilken vacker kvinna det var på bilden!
  Jättefin bild, verkligen!

  Kramar

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..