Packar för fullt!!

Nu är jag tillbaka på kontoret igen och här packas det för fullt…Duktiga Kina & Malin packa julkartonger med parfym och shimmeringlotion…

20121022-095205.jpg

20121022-095210.jpg

 1. Då har jag och min mor så äntligen fått biljetter till Evita på lördag!! Hotellet var redan bokat, så nu åker vi!! Ska bli så mysigt i Malmö och att få se dig i musikalen.

 2. Lotta skriver:

  Blev så full i skratt när det stod i senaste Klick att du skulle iväg på sexsemester ja dem får verkligen till det ; ) ibland! Nu vet jag vad jag ska önska mig eftersom jag fyller år snart. På lördag ser jag Evita ser så mycket fram emot det! Det kanske blir en sexsemester med min kära man…; )

 3. Finns parfymen och lotion i provförpackning?
  Jag måste ju bara få berätta att The Girl peppat mig många gånger när jag tränat. Jag har den ungefär 10 min in i min spellista så den kommer när jag börjat få “näää jag orkar inte känslan”. När jag hör den låten så får jag nya krafter och orkar sen träna hela det pass som jag hade planerat från början :)

 4. Hej!
  Jag älskar denna doft och lotion:) Undrar om den kommer i Eau de parfym??

 5. Lena skriver:

  Hej Charlotte!
  Kan du tipsa om snygga strumpbyxor till vardag o fest?
  Bra kvalité som håller……
  Kram Lena

  1. Wolford har snygga strumpor men lite dyra. Jag tycker Twilfit är grymma och dessutom prisvärda.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..