The Fifty Shades

Har ni läst den???
Jag fick första boken 50 Nyanser av Honom av fin syster och man när jag fyllde år. Älskade den, såklart. Jag är bara en av 36 milj kvinnor som tycker att det hör är ganska underhållande läsning… Det är Tantsnusk, el vad man nu ska kalla det. Men man fastnar…
Idag skulle jag införskaffa 2:an och 3:an i Trilogin, men de är inte släppta än. 2:an kommer om en vecka och 3:an först i januari…
Jag köpte dem i stället på engelska.
Jag säger bara: Läs!
Det är inget Litterärt mästerverk, men det behöver faktiskt inte allt vara… Ibland behöver man bara underhållning;)

20121019-113921.jpg

20121019-113928.jpg

 1. Enna skriver:

  Konstigt för jag har alla tre böckerna PÅ svenska :))

  1. Vad konstigt?! Bok nr tre releasas först i slutet av Januari? Men jag har även de två första på svenska.

 2. Jag älskar böckerna! Vi är bara tjejer på mitt jobb och vi diskuterar Mr Grey dagligen :-) Längtar tills filmen kommer!

 3. Åh! Jag har läst 1:an på svenska och kunde inte heller vänta på 2:an och 3:an och köpte dem på engelska. Tycker du 1:an är bra så kommer du bli nöjd, resten är bättre då det blir lite mer bakrundsinfo om mr Grey och lite mer handling ;-).

 4. Jonas skriver:

  Läst Torka aldrig tårar utan handskar?, höstens bästa och gripande bok..

 5. Lena skriver:

  Jag håller med. Boken är fängslande. Jag köpte, som du, tvåan och trean på engelska. Kunde inte vänta på översättningen. Den var väldigt lättläst på engelska. Saknar nästan Ana och mr Grey nu när jag läst ut alla tre:)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..