Träningsdax

Vad säger ni? Ska vi köra ett race och på allvar ta tag i träningen…Jag har bara ägnat mig åt Evita och dansat sista tiden men nu saknar jag träningen så jag håller på att spricka…I eftermiddag sätter jag igång! Är ni på?

 

Typisk hemmaträning...

 1. Tjosan skönt inlägg. Jag har en fråga, vad tycker du om lchf?. Tack på förhand!

 2. Hej Charlotte. grymt snygga bilder på dej, gillar särskilt den sista för du ser så fräsch ut men rosig om kinderna från träningen gissar jag :). I alla fall: jag undrar oxå vart du har köpt de svarta nike-skorna? men även de lila? Eller vad är det för modeller rättare sagt? Ha det gott. Kramar!

 3. Lillo skriver:

  Du är ju rätt unik, supertrimmad som du är — är verkligen din träning något för soffpotatisar? Eller har du andra tips för oss? Ny bok om det kanske?

 4. Linda skriver:

  Herregud snyggo!! Helt fantastisk ser du ut, och inte en gnutta underhudsfett!!!!
  Det är jätte härligt med träning tycker jag också!!
  Ha det gott!
  Hälsningar Linda.

 5. Malin skriver:

  Härliga inspirerande bilder!! Du är alltid så fin!

  Blev så glad när jag såg bilden på dina gröna shorts. Jag har letat överallt efter den modellen på shorts, gärna neonrosa men kan inte hitta dem någonstans. Skulle bli jätteglad om du kan tipsa mig och hjälpa mig med var jag ska leta alternativt vad modellen heter så kanske jag lyckas bättre.

  Tusen tack på förhand.

  Vänliga hälningar Malin

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..