Vinnare av en mascara från Lumene

Hej,

Här är de tio vinnare som får varsin mascara från Lumene.
Grattis!
Ni kommer allihop att bli kontaktade via mail.

Ninni Moreno
Malin Dahlin
Sofie Altuntas Lindholm
Jessica Andersson
Linda Värnskog
Elisabeth Lindh
Ing-Marie Mårth
Ullis Homman
Frida Lindberg
Gunilla Egelstad

Lumene Mascara

 1. Charlotte! En tanke slog mig plötsligt! Tänker du på vilket fantastiskt liv du lever? Inte tu tal att du inte är värd det men tänk tanken. Allt du har och allt du uppnått? Jag känner sådan tacksamhet för att jag lever här och nu och skäms plötsligt för allt man klagar på i stort och smått men samtidigt är ju allt relativt eller hur? Jag vill bara påminna oss alla om att njuta av allt det goda vi har och känna tacksamhet, Stor kram/ Eva

 2. Hej Charlotte <3

  wanted to ask if there will ever be a contests for world wide fans and until when will Evita be showing so we can see you:)

  tack

 3. Maria skriver:

  Hej!

  Jag vann förra rundan av mascara (stort tack!), men har ännu inte fått något mail?
  Här kommer min mailadress igen, om den kommit bort:
  maria.jarbo@home.se

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..