iPhone5

Äntligeeeeeen!!! Idag budade 3 den till mitt kontor och Nu är den här;))

20120928-123939.jpg

20120928-123949.jpg

 1. för säkert skulle alla avundsjuka tacka nej till alla saker som man får eller har en möjlighet att skaffa
  varför ska vi ha detta dela lika samhälle?christian

 2. Hej Charlotte!
  Var o såg evita igår o vill bara ge dig beröm för en en superbra föreställning. Alla var förstås bra men du var verkligen stjärnan, du hade allt bra skådespeleri, sånginsats! och bra dansat. Jag tror du hittat hem!:) Kram

 3. marie skriver:

  kuuuuuuuuul!Min son köade för en-skitlycklig….

 4. Isa skriver:

  Fattar inte varför dom sponsrar kändisar för. Inte skulle jag köpa en bara för att du har fått en. Jag har iPhone 4s och det är ingen skillnad på 4an och 5 an. Bättre att lära ungdomarna att den telefonen man har duger. Än sätta folk i skuldfällor. Är man bättre människa för att man har dom senaste prylarna. Jag kan lätt köpa en ny telefon men varför när den jag har duger perfekt. Du visar inte dina barn att man måste jobba sig till saker… Och att man behöver inte ha allt.

  1. Alltså snälla !! Orka ens reagera över detta ! Och varför dra in hennes sett att uppfostra sina barn ?!? Tror att om du hade bra ekonomi skulle du nog skämma bort dina barn också. Jag har alltid varit bortskämd men det betyder inte att jag en vet vad hårt arbete är !! Luta dig tillbaka i soffan å lägg energin på något roligare ;)

 5. Grattis till din nya…. jag har förstått att du är en liten “tekniknörd” = i positiv bemärkelse…. älskar tekniska prylar så detta måste ju vara som julafton. Visst är det roligt med nya grejer och jag tror att vi alla tycker det… just det här förväntansmomentet när man öppnar paketet och börjar “pilla” och lära sig den nya… härligt!
  Måste fråga en sak… pendlar du Malmö – Sthlm efter varje föreställning? har fått den uppfattningen… i så fall Puh hur orkar du….
  Ha en härlig helg!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..