Ina!

Kära Ina!

Aldrig hört talas om att Ip nummer gå att spåra….?

Nu vet jag i alla fall vem du är och det kommer diskuteras flitigt med alla inblandande om vi ska gå vidare med det här. Tyvärr har du ensidig information vilket syns tydligt i dina inlägg och eftersom du inte har den helhetsbild som krävs så bör du hålla dig utanför. Om du visste mer skulle du inte yttra dig på det sätt du gör, det hela är extremt tragiskt.

 1. Marie skriver:

  Bra! Människor som ägnar sig åt att läsa bloggar och dissa dem skall själva dissas!!
  Ha en bra kväll. Tack för en fin blogg. Kram

 2. Hej.. Jag läser din blogg varje dag,men har aldrig lämnat kommentar..
  Kände nu bara att jag ville visa dig mitt stöd och jag hoppas du slipper tråkiga människor här på din sida..
  Fredagskram till dig..

 3. Det är helt rätt att plocka bort kommentarer som är direkt elaka vars syfte bara är att såra eller baktala ngn. Kritik är ngt helt annat, och kritik har vi nog aldrig dött av och Charlot:.s jobb är ju ständigt satt under ngn form av kritik. Så att hon låter kritik passera och ta bort elakheter eller desinformation är helt okej tycker jag i alla fall.

  1. Fick själv en kommentar bortplockad år trots att den inte var elak utan bara delvis kritisk. Tycker också att man ska ta bort kränkande kommentarer men om man inte tål kritik men gärna säger sin egets hjärtas menad blir det skevt. Får se om detta får stå kvar eller om detta också anses för mycket. Som kändis måste man tåla mycket. Det gäller ALLA inklusive Charlotte.

  1. Py skriver:

   Birgitta, varför måste kändisar tåla mycket??
   Ska dom straffas för att dom sjunger bra, är bra skådespelare, roar oss andra m.m.??
   Varför ska dom behöva ta skit, förklara för mig är du snäll!

 4. Andie skriver:

  Måste bara säga att jag tycker det är coolt att du är så interaktiv på bloggen! Inte ofta man ser det att kändisar tar sig tid att svara på kommentarer, fast de är typ hälften så bussy som du! Coolt!

  1. Håller verkligen med Andie, du är så närvarande på din blogg och när du sen svarar på ens inlägg så blir man verkligen superglad, fastän du har mycket annat att tänka på med barn, man, jobb m.m.
   Du är verkligen en människa som står med båda fötterna på jorden, inga divaliteter här inte, och det är beundransvärt.

 5. Kära charlotte…..Du är en fantastisk person och jag vet jag har råkat ut av hemska och elaka folk på pernillas blogg och det är så hemskt att det finns sådana människor det är dom som mår dåligt och måste söka hjälp och det är inte okej att skriva kränkande i bloggen…Stå på dig vackraste charlotte du har din fina anders och 2 fina barn och familj o vänner…kramar till dig

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..