Danskarna gillar mig!!

Vi är så glada i Ensemblen så ni kan inte ana, och jag måste säga att även om jag själv kände att Evita var mitt livs roll för att det var en enormt stor utmaning för mig, så hade jag aldrig väntat mig denna enorma succe´ och alla de fantastiska lovord jag nu får!!  Har faktiskt aldrig genom min 20 åriga karriär varit med om något liknande. Nu har mer el mindre alla recensioner trillat in och de Danska recensionerna är  jag väldigt glad över. Av 5 tidningar har vi fått full pott i 2 st,  6 av 6 möjliga och i de andra 3 tidningarna  5 av 6. Helt makalöst!! Nu släpps min singel av Gråt inte mer Argentina och Don´t cry for me Argentina även i Danmark.

 

Här kommer lite utdrag!

6-stjernet super-opsætning af musicalen ”Evita” på Malmö Operaen. Det
her er den flotteste og mest epokegørende nytolkning af den berømte
musical gennem mange år. Internationalt musikteater med total format.
Spiller med gysende bravur på Nordens største scene.

6 stjärnor av 6

Lars Wallenberg, Börsen

 

”Ett musikdrama i lyxklass.”

6 stjärnor av 6

Henrik Lyding, Jyllandsposten

 

5 stjärnor av 6

“Og schlagerstjernen Charlotte Perelli – de fleste husker hende nok som vinderen af Eurovisionens Melodi Grand Prix i 1999, dengang hed hun Nilsson – som en ideelt castet Evita. Ikke bare låner hun figuren sin egen blanke glamour, men den altid perfektionistiske Perellis stålsatte ønske om at nagle figuren, klare opgaven, ramme tonerne, bliver en inciterende spejling af den ambitiøse Perons drive og umættelige ambition. Her er ingen tvivl om figurens star quality.

Jakob Steen Olsen, Berlingske http://www.b.dk/scene/sidste-tango-i-buenos-aires

 

”En storslagen show.”

“Først og fremmest er Charlotte Perrelli (MGP-veteran, der sejrede med ’Take me to your Heaven’) strålende skarp i titelrollen. De høje og skarpe toner i hendes stemme er perfekte til den kølige ambition, der driver Eva Duarte fra varietépige til præsidentfrue.
Hun mestrer den besnærende charme og den resolutte kampgejst, der skaber folkets Evita.

Selv det dukkede og det vulgære kan Perrelli bære med stor troværdighed. Og sårbarheden, der særligt kommer til udtryk overfor Fred Johanson som Juan Perón – de er igen skønheden og udyret fra deres første samspil i 2005.”

5 stjärnor av 6

Bettina Nielsen, Magasinet KBH http://www.magasinetkbh.dk/indhold/evita-malmø

 

”Storartad musikteater”.

Knud Cornelius, Frederiksborgs Amts Avis

5 stjärnor av 6

 

”Malmö Opera befäster återigen positionen som Nordens ledande musikteater med sin storslagna uppsättning av musikalen Evita.”

“Glem alt om Madonna – for Charlotte Perrelli både synger og spiller bedre. Hun sentimentaliserer aldrig figuren og fanger både vulgariteten og det beregnende i virkelighedens Evita Perón. Samtidig formår hun også at bevæge, som da hun ligger bønfaldende for fødderne af Perón.”

 

5 stjärnor av 6

Michael Söby, CPH Culture http://cphculture.dk/side382evita.html

 

 

  1. Var på premiären, det var något helt magiskt! Jag och min man kommer försöka hinna med att kolla en gång till. Önskar dig all lycka med framtida föreställningar. ;) KRAM

  2. Hej Charlotte! jag är så glad för din skull.Allt är slutsålt,jag ringer till Malmö varje dag mellan kl 9 oo-17 00 behöver två biljetter.Tyvärr kan man inte ställa sig på reserv lista… En som hoppas.

  3. Vilken succé!! Skulle du tacka ja till en fortsättning? :)

    Måste försöka komma över en biljett, skam den som ger sig!!!

    1. Det går säkert att hitta någon enstaka!!!! Det blir ingen fortsättning i Malmö… Inget annat heller som det ser ut just nu, tyvärr…

  4. Grattis va kul!!!!!Hoppas att Evita sätts upp i Sthlm ,lite “långt ” att åka

  5. Stort grattis till dig för alla fiiiina ord! Inte så konstigt för du är ju typ bäst i hela världen ❤!!! Ska bli så kul att se föreställningen i dec. !! Stor kram Malinapralina

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..