Nya proteinpulver

Idag provar vi nya proteinpulver på kontoret, jag håller på att ta fram nya smaker igen till min egna serie Fit & Smart  ;))

20120917-132119.jpg

20120917-132128.jpg

20120917-132137.jpg

 1. spännande!!! men vad har hänt med dina andra proteinpulver, dom är slut både på bodystore och gymgrossisten, jag har stått på bevakning i en månad nu. hoppas det snart finns igen.

  1. Jag vet, det är öken. De är slut hos leverantören och Gymgrossissten och Bodystore har stora problem eftersom förfrågan är stor och det är helt slutsåld. Enormt enerverande!! Men det är på intåg, så håll ut!!!!

 2. Cilla skriver:

  Måste bara säga TACK!!!
  Vilket superbt protein pulver du lanserat!
  Underbara smaker & super bra värden..
  Har brottats med övervikt hela livet & har sedan april gått på Dukan dieten som är en “high protein diet” & dina underbara shakes är ett toppen komplement efter träning & när tid & fantasi tryter & man fort vill ha något gott ;) Har nu lyckats gå ned 24kg!!! & räknar med 24kg till med en strikt kost & dina goda shakes som ett “treat”..
  PS. Älskar att mixa Caffé latte pulvret med lite lätt mjölk & massor av is till en underbar “is latte”..
  Tack underbara DU!
  Kramis Cilla.

 3. C skriver:

  Mmmm… Vanilj låter gott! Jag hade turen att vinna en påse med chokladsmak när de först lanserades. Gott! I somras köpte jag ett storpack med både bars, shaker och två olika proteinpulver. Jag valde Café Latte trots att jag inte dricker kaffe, men jag gillar den också!! Känns bra att kunna variera sig. Gissar att det kanske tar lite tid innan de nya smakerna kommer ut i handeln – har du någon aning om när?
  PS. Funderar allvarligt på att ta en tripp till Malmö och se Evita. Grattis till din insats och de fina recensionerna!

 4. Lena skriver:

  Charlotte, just nu vill jag bara köpa shakern utan proteinpulver. Kan jag det?
  Kram Lena

 5. Elin skriver:

  Och ditt efternamn blir felstavat som vanligt…
  Måste vara jobbigt att folk inte gör de minsta research om vad du heter innan de printar ner det.
  Tycker det är oförskämt faktiskt!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..