Bilhall-Hyundai

Igår var jag gästartist och sjöng några låtar när Hyundai hade invigning av sin nya hall Upplands Väsby. Oroligt fin hall måste jag säga och de hade gjort det så fint. I hallen stod det bara nya vita bilar..coolt. Kandelabrar brann och det var riktigt stämningsfullt. Svårt att tro att det kan bli det i en bilhall… Idag hade även denna bilhandlare snappat upp att jag har ett brinnande skointresse?! Tror ni inte att han hade varit inne på Savannah på BirjerJarlsgatan i Stockhlm och köpt ett par Louboutin åt mig! Såååå enormt gulligt och roligt att får. 15 cm klack och så snygga!!!! Vad tycker ni?

 

 

20120921-111505.jpg

20120921-111513.jpg

20120921-111525.jpg

20120921-111536.jpg

 1. Tack för ett underbart framträdande och det var ju roligt att du gillade skorna!
  Kortet vi fick på dig kommer jag att sätta i guldram!

 2. Neta skriver:

  Jag vill klargöra en sak!
  McDonalds och McDonalds hus har ingen connection alls, det grundades av en herre som heter Ronald mcDonald som faktiskt är ett vanligt namn i USA och just därför dom var “namne” så tillät hamburgerkedjans överhuvud bössorna på restaurangen. Thats it!
  Om ni går in på hemsidan och läser om deras verksamhet så ser ni exakt vad det står för!
  Jag kan garantera att i husen så finns ingen reklam för eller lilla minsta mat från McDonalds om inte familjerna som bor där själva åker och handlar.
  Jag har bott där med min flicka och det gör verkligen skillnad i en jobbig situation.

 3. Helen skriver:

  Undrar om Louboutin-skor är bekvämare än andra skor med hög klack? Önskar att du kunde göra ett blogginslag med sko-tema, t.ex. visa några av dina favoritskor. Tack för en jättebra blogg!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..