Heeeej!!!

Hjälp idag smäller det. Vet ni, det känns faktiskt ganska bra?! Jag är lite snorig och lite hes.. Men skam den som ger sig. Jag ska göra mitt absolut yttersta även om jag hade önskat att jag var i bättre skick. Det blir en bra skraltig Evita på slutet i alla fall… Och det är det jag tycker är roligast att spela…
Jag har längtat efter premiären och jag hoppas jag ska greja det här och att jag inte tappar texter el steg.. Skit det är mycket att komma ihåg. Men såååå roligt! Hoppas jag kan lyckas filma det och lägga upp lite snuttar här för er under hösten.
Vi hörs senare!!
Just nu sitter jag på Folk å Rock, tar en fika, njuter av lugnet före stormen…och väntar på min käraste.
Har varit och handlat mat och fyllt kylen, köpt champagne och ställt på kylning. Snart kommer mitt management, mor och far, släktingar, stylister, syster m man.. Mina älskade barn flyger ner med barnflickan efter skolan… Vi blir ett bamsegäng på 20 personer. Wish me luck!!

20120914-131456.jpg

20120914-131507.jpg

20120914-131520.jpg

20120914-144530.jpg

20120914-144543.jpg

  1. Mika skriver:

    Åh, Folk & Rock är så mysigt!!! Och hoppas att premiären gick fantastiskt!!!! Ska försöka ta mig ner till Malmö och kolla någon dag! Wiiie!

    kram!

  2. Stort lycka till, du är ett proffs :) ps. Din scarf är precis en sån jag letar efter snälla vart har du köpt den? Tack/Jenny

  3. Önskar dig all lycka till idag!!! Kommer gå kanon;) vad underbart att dina nära och kära kommer till dig ikväll… Önska att man kunde se.lycko kramar till dig

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..