Heeeej!!!

Hjälp idag smäller det. Vet ni, det känns faktiskt ganska bra?! Jag är lite snorig och lite hes.. Men skam den som ger sig. Jag ska göra mitt absolut yttersta även om jag hade önskat att jag var i bättre skick. Det blir en bra skraltig Evita på slutet i alla fall… Och det är det jag tycker är roligast att spela…
Jag har längtat efter premiären och jag hoppas jag ska greja det här och att jag inte tappar texter el steg.. Skit det är mycket att komma ihåg. Men såååå roligt! Hoppas jag kan lyckas filma det och lägga upp lite snuttar här för er under hösten.
Vi hörs senare!!
Just nu sitter jag på Folk å Rock, tar en fika, njuter av lugnet före stormen…och väntar på min käraste.
Har varit och handlat mat och fyllt kylen, köpt champagne och ställt på kylning. Snart kommer mitt management, mor och far, släktingar, stylister, syster m man.. Mina älskade barn flyger ner med barnflickan efter skolan… Vi blir ett bamsegäng på 20 personer. Wish me luck!!

20120914-131456.jpg

20120914-131507.jpg

20120914-131520.jpg

20120914-144530.jpg

20120914-144543.jpg

 1. Hej!
  LYCKA TILL i kväll, du kommer att klara det galant. :)
  Kul att dina nära och kära kommer när det är premiären.
  Kram <3

 2. Det går säkert jättebra!
  Lycka Till!
  Önskar jag kunde varit där och sett er ikväll.
  Får försöka få tag i biljetter till en annan föreställning!
  Krya på dig!
  Kram från Maria i Trelleborg.
  Ps. Tack för en mkt trevlig läsning på bloggen.

 3. Lycka till!!! eller “får” man säga det?? :s kanske “break a leg” är bättre??=)
  Kram

 4. Håller tummarna för dig! Jag och maken ska se föreställningen ikväll, som vi sett framemot i flera månader.

 5. Stort lycka till!! Det kommer att gå alldeles utmärkt. Hoppas att du hinner njuta också mitt i alltihop:).
  Längtar till Januari när jag skall ner och titta.
  Stor kram och lyckospark:), Petra

 6. Hej Charlotte, jag är Elin som sjunger barnsolot på söndag..:) Nu är jag förkyld men hoppas bli frisk snarast. Jag tycker att du passar jättebra som Evita!! Heja oss!:) Kram

 7. Hej Charlotte

  Lycka till ikväll, det kommer att gå jättebra. Ett tips, försök så mycket som möjligt att inte prata när du inte behöver, det är bästa medicinen mot infekterade stämband, jag brukar även köra med lite teckenspråk och skriva lappar för att spara rösten.

 8. Håller alla tummar och tår för att det ska gå bra ikväll! Önskar att jag kunde vara där, men jag får snällt vänta tills januari. Här kommer en lyckospark! :-)

 9. Stort lycka till! Du kommer att fixa detta helt galant som allt annat!
  Så fint att du får ha alla dina kära nära dig!

  Kram

 10. Lycka till Charlotte!! Kör hårt! Visa dom alla som vi alla vet att du är bättre än Madonna!!

 11. Det blir stjärnklart i natt eftersom du kommer glänsa så på scenen!!
  All lycka till ikväll!
  Kram Lena

 12. Charlotte blir Evita hälften så bra som Belle blir det succe. För mig en stor ära att åter få vara publik! Det närmar sig vi har ätit och nu en whisky sedan baren i goda vänners lag. Det borde var lag på att publiken inte få vara så här nervös! Jäklar vad nervös jag är, tur det finns whisky! Break a leg.
  Tack Charlotte Perrelli…!
  Mvh
  Skoog

 13. Stort lycka till, det kommer du klara galant, o vilken lycka för dig att du hittat rätt i livet, tänkte på ditt inlägg om Anders, det är du o barnen så värda, kramar!!!!

 14. stort lycka till min kära vän… härligt med släkt å vänner som kommer å stöttar.-) hälsa kram

 15. Största möjliga succé önskar jag dig! Du grejar det, du är proffs.
  Sätt upp musikalen i Sthlm sen så ska jag komma och kolla. :-)

 16. Hej Charlotte och hela Din härliga familj ! Önskar Dej verkligen JÄTTE-STORT LYCKA TILL ikväll !! Njut i massor av den kylskåpskalla champagnen för det kommer Du säkert att vara välförtjänt av efter premiären …………… ! Ha det så gott !
  Kram från Småland

 17. Kära Charlotte, kramar till dig o all lycka ikväll. Du är bäst av alla. Underbart att familjen kommer o att ni får uppleva det tillsammans. Kram/ Anna

 18. önskar dig ett stort lycka till i kväll. Kan bara tänka mig att få sitt a och lysna på din underbara stämma.
  Lycka till spark och kram från mig.

 19. Hej!
  Du är grymt duktig så det kommer gå super bra,helt övertygad om det!!
  All lycka till dig!
  Kram på dig ;-) nu blir det fredags mys

 20. Sitter här hemma och håller tummarna för Dig! Hoppas att föreställningen blir en DUNDERSUCCÉ :)

 21. Bäst när det gäller!!!! Sitter och väntar nu på vad som kommer skrivas i tidningar, bloggar m m efter premiären. Håller på dig och hela ensamblen!

 22. Önskar dig all lycka till idag!!! Kommer gå kanon;) vad underbart att dina nära och kära kommer till dig ikväll… Önska att man kunde se.lycko kramar till dig

 23. Stort lycka till, du är ett proffs :) ps. Din scarf är precis en sån jag letar efter snälla vart har du köpt den? Tack/Jenny

 24. Åh, Folk & Rock är så mysigt!!! Och hoppas att premiären gick fantastiskt!!!! Ska försöka ta mig ner till Malmö och kolla någon dag! Wiiie!

  kram!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..