Neeeeeej!!!

Det är inte sant?!?!? Jag har fått världens förkylning, snyft. Jag börjar nästan gråta. Så orättvist!! Har varit kärnfrisk under hela vår repetitionsperiod och nu när det börjar sig premiär så kommer det här?
Idag sitter jag i salongen när de andra repar men ikväll är det första genrepet med publik och det måste jag såklart göra… Sedan åker jag hem och vilar ett par dagar tills det är nästa genomdrag på torsdag.
När jag sjunger på en förkylning brukar det sluta med att jag tappar rösten…. Snyft, orkar inte!!
Kunde jag inte fått en ärlig chans att ta mig igenom det här åtminstone frisk?
Apoteket och farbror doktorn nästa…

20120911-102940.jpg

 1. Hej!

  Jag såg att några redan rekommenderat färsk ingefära. Men jag måste verkligen få tala för varan. Jag arbetar som lärare och vid förkylningar ligger rösten risigt till. Jag brukar riva den färska ingefäran, en bit om ca 3 cm, koka upp den i 1/2 liter vatten, slå av plattan, lägg på ett lock och låt det hela dra en kvart. Sila, blanda i honung och citron och drick. Det fungerar! En nässköljarkanna är också en supergrej. Finns på hälsokostaffärer. Jättebra för tät näsa och bihålebesvär. Krya på dig!

 2. Eva skriver:

  Det var en jättefin föreställning i kväll på genrepet och din förkylning märktes inte alls.

  1. Tack, jag gjorde så gott jag kunde även om det var en pärs ibland.

 3. Linda skriver:

  Känner med dig! Krya på dig och lycka till med alla premiärer till veckoslutet! Vi hejar på dig!

 4. Jenny skriver:

  Är det sant att alla biljetter till Evita är slut?? Snyft….vill sååå gärna se!!!
  Krya på dig! KRAM

 5. E skriver:

  Stora “krya” kramar till dig!! :-)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..