Kickstart!!

Nu är den här!!!
Jag vet att tom flera av er har hunnit införskaffa den, men eftersom jag inte har varit hemma har jag inte hunnit få den förut….
Jag bläddrar i den och blir träningssugen. Måste vara ett gott tecken!!! Hmm… Behöver få tillbaka den där kroppen..;))

20120809-225652.jpg

20120809-225705.jpg

 1. Sara skriver:

  Köpte boken för en tid sedan då jag tyckte den förra var fylld med massa bra övningar, och det var även denna :) så den kommer ofta till stor hjälp :) och roligt med recept :) men sidorna 113-128 kom två gånger efter varandra, är alla exemplar så? :)

 2. Hanna skriver:

  Hej!
  Jag vill komma igång med träningen och är sugen på att köpa en av dina träningsböcker! Har svårt att bestämma mig för vilken jag ska välja – Hur skiljer de sig åt?

  1. Jag tycker definitivt den nya, där får du dessutom ett riktigt schema inkl matrecept! Lycka till! Kram

 3. Superinspirerande bok! Skall bli kanonkul att ha den som en inspirationskälla.

 4. Äntligen! Åh vad roligt! Jag har din första bok och den är toppen! Kommer vi att ha en chans att köpa boken via dig och få den signerad? Vill bara kolla med dig för jag fyller år nu på tisdag och kommer att önska mig den i present annars så jag får den så fort som möjligt! Stora varna kramar till dig fina Charlotte, du är en så härlig inspiration!

  Kram Victoria

  1. Jag vet inte än… Men tror du ska kunna köpa dem via mig Signerade!! Kram

 5. Jag tror att du tjänar mer från böcker och lotion än musiken, eller hur?

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..