Hela ensemblen!

Träffade hela ensemblen för första gången i måndags och vi började jobba direkt!! Vilken kanongäng! Ska bara försöka lära mig allas namn nu…vi är bara en sådär 70 st…plus 15 barn som tillkommer… Jag med mitt dåliga minne för namn…

20120731-174531.jpg

 1. MN skriver:

  Snälla Charlotte , kan Du ge mig pris på föreställningar i Malmö ? Vet att priser beror på vilka platser man har , men ge mig de billigaste , letade på internet men hittade inga :-( ( billigaste p g av att vi e ett gäng och dessutom så skulle vi inte betala för det själv ..kick of … det förstår du :-)

  1. Charlotte har huvudrollen i Evita och säljer inga biljetter. Du får väl be ansvarig på din arbetsplats att kontakta arrangören eller om ni är många så finns det alltid resebyråer som säljer paket till föreställningen !

  1. Oj, jag har ingen koll på biljettpriser. Det är inte alls mitt område….:)

 2. Anna skriver:

  Hej Charlotte!
  du var ju in New York för några veckor sedan,vi landade här igår och ska semestra i 2 veckor. I ett utav dina inlägg så skrev du att SOHO var ett mysigt ställe att strosa i, vi bor där. Jag undrar om du har några tipps på vad man kan göra här, smultronställen eller bågon bra resturang?:) hoppas på svar!:)

  Med vänlig hälsning,

  Anna

 3. Anna skriver:

  Hej Charlotte!
  du var ju in New York för några veckor sedan,vi landade här igår och ska semestra i 2 veckor. I ett utav dina inlägg så skrev du att SOHO var ett mysigt ställe att strosa i, vi bor där. Jag undrar om du har några tipps på vad man kan göra här, smultronställen eller bågon bra resturang?:)Med vänlig hälsning,

  Anna

 4. Hej Charlotte!
  Har precis varit och hämtat mitt lilla paket med din parfym och
  shimmering lotion.
  Jag är helt såld!! Parfymen luktar jättegott och lotion verkar också
  Jättebra!! Tack!! Och ha en bra dag.

 5. Hejsan Charlotte!! Vad mycket roligt du får vara med om!!! Evita, passar dig perfekt!!
  All lycka till dig!
  Ha en fin kväll
  Kram anna

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..