Förtydligande!

Vill bara förtydliga för en del av er att jag har ingen skyldighet att svara på kommentarer. Jag gör det gärna! Men en del passar sig helt enkelt inte, kan finnas många olika anledningar till varför… De kan vara för privat, känsliga för andra inblandade eller helt enkelt omöjligt att publicera då jag har fått dispens för div saker. Jag gör mitt bästa för att förklara hur min tillvaro ser ut och hur jag får ihop saker och ting. Men när det kommer anklagande kommentarer där det spekuleras fritt utan att ha insyn i mitt liv då väljer jag att inte publicera det. Det finns ingen anledning då det saknar grund. En del förstår vad det här handlar om andra inte. Vill bara säga att jag är riktigt tacksam för ert engagemang och jag försöker verkligen att göra ett bra jobb här på bloggen. Hoppas ni är nöjda! Ha en skön dag!

 1. Så e det, ger man hopen tummen, tar dom hela handen, ta död på diskussionen direkt genom, att sätta ner foten…folk vill bara ha mer o mer bara för att dom ser en glugg att kränga sig igenom…kämpa på, o pausa m att semestra ordentligt…kram :-)

 2. Vi är mer än nöjda! Vår mest folkkära artist (ja jag anser att DU är det…) som bjuder in sina läsare till sin vardag fastän hon inte behöver kan man aldrig säga nåt om!

  Vi (ja iaf jag…) är glada över att du skriver så personligt som du bara kan och bjuder på många bilder! Och jag är så glad för din och Anders skull! :)

  Stor kram från Malmö!

  PS/ Jag och min mamma ska se dig i Evita i januari om jag inte minns fel! Längtar! /DS

 3. Du är helt fantastisk Charlotte!! Helt underbar.
  Man är bara människa. Fortsätt som du gör. Keep it up;)
  Kram/Anki

 4. Jag tycker iallafall att du är toppen Charlotte!! Man är inte mer än människa:)
  Tack för en underbar blogg. Keep it up;)
  Kram/Anki

 5. Maria skriver:

  Klart du har själv rätten att välja va du vill publicera eller inte, är ju helt självklart! Man klarar sig utan negativa fördomsfulla jobbiga personer i sitt liv! Tack för en jättefin blogg! Önskar dej gott och lycka till med allt i ditt liv! Kram & Mvh / Maria

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..