Shopping

Idag efter mina repetitioner så åkte jag, barnen och Malin till GameStop.. Barnens XBox 360 har gått sönder hemma i Sthlm så jag passade på att köpa ett nytt här i Malmö som de får ha här under tiden som vi är här och så tar vi hem det när Evita perioden är över..
Vi har fikat myst och killarna har spelat lite… Dags att sussa!!

20120730-230347.jpg

20120730-230354.jpg

20120730-230403.jpg

20120730-230409.jpg

20120730-230414.jpg

20120730-230423.jpg

 1. Hanna skriver:

  Kanon för barnen att få vara en tid i Skåne…. Här är så bra! Prinsen får ta dem till Malmö Museum en dag. En fantastisk dag kan jag utlova att de får.
  På söndag är det dags att rocka loss i Falsterbo. Jag har försökt beställa fint väder, vi får se om det går igenom, hihii…..
  Må gott & lycka till!

 2. Lena skriver:

  Hej! Jag har en liten fråga som jag har funderat på länge. Hur löser man det med barnen när man jobbar borta en längre tid som nu när du ska jobba i Malmö. Ska inte din äldsta börja i skolan?
  /Lena

  1. De har ju sommarlov nu och kan vara med mig, Anders och barnflickan Mamin finns ju oxå på plats hör och hjälper mig! Sedan handlar det bara om några v till innan det är premiär så vi får plugga i Malmö helt enkelt. Har bra kommunikation m skolan. Det finns många som reser i arbetet och det handlar om en ytterst kort period.

 3. Karin skriver:

  Hej Charlotte! Vad har du för gloss på bilden ovan…skitsnyggt!! Kollar förresten in dig varje gång jag kommer in till Malmö via E6…Reklam för Evita finns på den stora infartsskylten som gör reklam för olika evenemang och händelser i staden den närmsta tiden. Det känns så mäktigt på något sätt…att det är en väldigt speciell uppsättning. Kramisar!!!

 4. Skönt när man kan lösa det så… =) Ser mumsigt ut med fikat….. Lycka till nu med evita och allt, gillade bilderna därifrån riktigt stilrent och tidstypiskt… =) / Therese, Å bergqvist Tänkvärda foton

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..