Godmorgon!

Morgonstund har guld i Mun.. Åh vad vackert här är! Fiskebäckskil. Vi åkte hit inatt efter mina repetitioner med Evita i Malmö. Bor på ett fantastiskt hotell här i tre nätter och har precis ätit frukost vid havet. Ikväll jobbar jag med Diggeloo i Lysekil, imorgon i Lidköping och Läckö slott. Däremellan ska jag hinna sjunga på ett bröllop här.. Ja, en vacker men intensiv helg;)

20120727-110106.jpg

20120727-110115.jpg

 1. Va kul att du trivdes i Fiskebäckskil o så synd att jag inte ‘sprang’ på dig! Är uppvuxen där o är alltid hemma några veckor om somrarna. Barnen är döpta i kyrkan o skall jag någonsin gifta mig så skall det vara där – kan föreställa mig att det var vackert när du sjöng :-))! Tack för den fina bloggen o att du är en sån härlig o positiv människa med sunda värderingar. Du är väl värd all lycka & framgång:-)

 2. Roligt att du trivs i Fikebäckskil. Vi hade det värre. Du hade en P-plats på hotelletsparkering men valde att med hjälp av din pokjvän att sno den enda lediga p-platsen utanför hotellet från en småbarnsfamilj. Min hetsiga fru ville att jag skulle köra över honom där han stod med armarna i kors och hindrade oss.. Det är är tur att jag är så lugn. Jag är mest förvånad att du som offentlig person uppför dig så dåligt.

  1. Vilka konstiga människor det finns. Det stämmer ju inte? Jag flyttade ju från en parkeringsplats till en annan för att komma närmare där vi bodde, för vi hade mycket packning. Vilket gjorde att det fanns minst EN ledig parkeringsplats. Hur skulle jag veta att det kanske kommer någon som behöver den här park platsen mycket bättre än jag? Har jag som offentlig person inte rätt till att ta en parkeringsplats för att ni är trötta och har småbarn? Enormt konstigt skrivit! Be din hysteriska fru tagga ner, tur att hon har dig;)

 3. Maria skriver:

  Blir så glad att följa din blogg och olika stunder i ditt liv! Är så imponerad att du hinner med så mycket mys tillsammans med dina kära, samtidigt som du jobbar och är så engagerad och energisk! Wow, vilken underbar förebild och kvinna! Önskar dig verkligen all glädje, för du sprider så mycket till oss!!! kram Maria

  1. Sitter backstage under Diggiloos andra akt, hör Fridha sjunga Somewhere over The rainbow ute på scenen… Läser ditt Inlägg och blir lite rörd. Tack!

 4. sofia skriver:

  å vi var i läckö slott och lidköping i veckan,vi var in till spiken fiskehamn och åt glass.
  vill åka och gå på evita hoppas ni kommer köra i stockholm med.lycka till.

 5. Härligt med västkusten! Jag har tillbringat mina barndoms somrar i Lysekil och Fiskebäckskil. Vi hade en sommarstuga i Lysekil som min familj hyrde varje år. Underbart! Passa på och njut ! Tack för underbara bilder.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..