My Love!

Snart, snart, snart kommer min kärlek hit till mig!!!

 

 

 1. Lotta skriver:

  Fick en fundering nu när jag såg denna fina bild på er. Och här i kommentarerna ser jag att du skrivit att det är Thomas Engström som har tagit bilden. Några av dessa bilder var ju även med i Se&Hör (tror jag det var). Får du veta innan att bilderna ev. kan hamna i den eller andra tidningar och får godkänna det eller är det så att du inte har något alls att säga till om utan det är fotografen som tar bilderna som “äger” dom så att säga? Lycka till med repetetionerna med Evita!

  1. Fotografen äger alltid bilderna, man kan köpa loss bilder själv el en nyhetssbyrå men i det här fallet en bildbyrå som köpt bilderna och de har i sin tur tydligen sålt dem till Se & Hör.

 2. Hej då var det dig jag såg hoppa in i bilen i skanörs hamn idag
  var lite osäker, visst är där fint nere :)

 3. Det är så vackert så man gråter – underbart! Hur fina kan man bli tillsammans! Å vad jag önskar er all lycka! Ni är ett par för alltid!

 4. Vilken underbar bild på er två…

 5. Jag älskar när människor vågar visa kärlek!!!!! Det är ju det som ÄR kärlek.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..