Koksalt!

Koksalt är som bomull för halsen… Trötta svullna stämband mjukas upp och får tillbaka sin elasticitet, så skönt när man använder rösten mycket och blir trött och hes. Har en större maskin hemma men denna lilla portabla är guld att ta med sig på resor. Fungerar lite som en luftfuktare. Om ni såg programmet från Ceasers Palace, LAS Vegas så hade Celine Dion en sådan här, så det är inget knasigt påhitt av mig;) men jag är helt beroende av den här…..

20120723-214504.jpg

20120723-214513.jpg

20120723-214524.jpg

20120723-214535.jpg

20120723-214541.jpg

 1. ser du använder produkter från mitt företag. fresenius kabi=)
  hrliga bilder på er =)

 2. Maria skriver:

  Hej! Ni som vill veta mer ang nebuliseringsapparaten kan gå in på Dolema’s hemsida. Det går att köpa apparaten som privatperson. Via en läkare kan ni dock få den utskriven på sk hjälpmedelskort. Apparaten klarar de flesta vätskor som kan inhaleras! Lycka till alla sångerskor!!!

 3. Jenny skriver:

  Hejsan.!:) jag är oxå en sångerska som sjunger på heltid & blir trött & hes ibland! Vore super om man kan ha något som lindrar när det blir mkt sång & prat och man blir trött. Vart kan man köpa den? Receptbelagd? Vore super tacksam för hjälp & svar!. Följer din blogg & tycker du e en kalasbra & fin tjej samt sångerska!!

  Kram Jenny.

  1. Ring en öron näsa hals läkare… De borde kunna hjälpa dig. Annars kan man beställa på nätet;) lycka till!!!

 4. WOW! En sån vill jag ha! Hittade en sida på nätet när jag sökte på produktnamnet som visades på ett av dina foton. Men jag fattar inte… Häller man koksaltet behållaren? Är det vanligt koksalt från typ apoteket?
  Jag är själv sångerska med lättare astma dessutom, och det stod på hemsidan att denna var utmärkt även för astmatiker.

  MVH // Jennie

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..