En annorlunda…

Bild;)) Under vårt Diggiloo rep idag bar det en tom läktare;) bara min familj på plats.

20120720-144414.jpg

 1. B.A. skriver:

  Tusen tack för en helt underbar show och underhållning som ni framförde igår i Dalhalla.Ni var outstanding.Jag och mina närmaste var helt upprymda när vi for hem över showen för ni är verkligen duktiga och proffsiga på det ni gör.
  Nu väntar vi på nästa år för då återkommer vi.
  Kram till alla artisterna!

 2. Hej,

  Tack för en mycket bra show på Dalhalla. Du är en av mina favoriter! Jag tycker, dock, att showens första akt var för starkt med ljudet på Dalhalla. Men, andra akten var bättre med ljudet . Jag gillade din hyllning till Whitney Houston, också. Och Jag hälsade på dig i går natt. ;-) Jag har skrivit till Jessica mina kommentarer ang ljudet på engelska. Fråga henne om detta, om NI i gänget är nyfiken på vad det står för något. Men det possitiva är att showen var bra överlag. Jag tyckte att det var roligt med killarnas tolkning av din hit, Hero! Mycket bra påhittat! Jag fick en leende på lappen.

  Jag tycker du ska fundera på om att sjunga lite Jazz, i dina idolers ända. Du har en fin röst, Charlotte, och Jag är glad att Robert Wells uppskattar dig som artist, också. Men nu får vi ser fram emot din föreställning, Evita, i Malmö. Jag önskar dig lycka till med framgången i din karriar.

  Hälsingar,

  Andreas

 3. Sussi skriver:

  Var på showen igår, ni var helt superbra precis som alltid. Dalhalla är en härlig plats.

 4. den är väl fylld ikväll med glada goa människor antar jag ;-)

  Dalhalla verkar vara en fantastisk plats att spela på och uppleva.

  Må så gott Kram Sandra

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..