Storforsen

Storforsen är magiskt! Vilken plats på jorden…. OM ni inte har besökt denna vackra plats tycker jag ni ska göra ett besök hit nästa gång ni har semester…. Vilken upplevelse! Lika starkt varje gång jag kommer hit… Har varit här flera gånger och haft konserter och det är verkligen speciellt.

20120719-115002.jpg

20120719-115015.jpg

20120719-115048.jpg

20120719-115122.jpg

20120719-115205.jpg

 1. Ni var helt underbara i Storforsen!
  Vilken show alltså!
  Längtar som en tok tills jag ska få se er igen i Falsterbo.

  Javisst var det en klockren text på handduken Magnus och Mats fick i present av mig och Stina ;-)!

  Vi ses igen om 2 veckor, tack igen för en supershow!

  Kraaaaaam

 2. Tina skriver:

  Det var den coolaste publikplats jag sett

 3. Tack för en fantasisk kväll i onsdags, ni var toppen :) Du och Magnus sjöng en helt underbar duett i come what may. Jag och Mikaela stog upp när ni hade sjungit den. Handdukten som Mats håller i fick dom av mig och mikaela i present. Tycker de var en klockren text :)

  Kramar / Stiinis

 4. Håller med dig fullt ut Charlotte, där i Storforsen är det underbart att få gå i gamla fåror efter den gamla storforsen och lyssna på dess dån och känna vattnets stänk. En underbar plats och ett måste som semesterutflykt. Har varit där och delar fullt dina ord.

  http://www.fangalyckan.blogspot.com

 5. Hejsan Charlotte.
  Vill du se massa magiska bilder från kvällen tycker jag du ska besöka http://www.alvsbyn.just.nu,
  mer bilder kommer att komma in nu under torsdagkvällen. Sitter just nu med det sista.
  Låna gärna bilderna.

  http://www.alvsbyn.just.nu
  Tack för en fantastisk show igår
  Emelie Berglund

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..