Mysdag!

Vilken mysdag vi har haft…sådär på riktigt. När man bara gör saker som alla vill och alla mår bra och allt känns harmoniskt. Vilka underbara dagar det är. Anders jobbade förmiddagen så vi andra åt en lång frukost och bara softade hemma. Spelade lite fotboll i trädgården och njöt av vädret. Eftermiddagen gick åt till Tom Tits. Vi hade beställt en ny åkgräsklippare som levererades framåt kvällen och herregud vilken maskin. Den gamla som vi hade hade verkligen gjort sitt och det märktes när den nya kom. Vilken framkomlighet och dessutom snygg. Köpte den på K-Rauta, Mcculloch 125-97FH, kan verkligen rekommendera den…beställde den och fick hemkörning dagen efter. Det kallar jag service! Grymt!

Framåt kvällningen tog vi en cykeltur och här på landet så stötte vi på 2 rådjur och 2 kaniner:))

Tvättat cyklar, bytt sadlar och oljat kedjorna. Som nya!

  1. Tack för en toppenkväll i storforsen. Skratta gott å njöt av härlig musik. När du stod på stenen och sjöng var det magiskt vackert :) imorgon hoppar vi i bilen och beger oss hem till Hälsingland igen. Ha en fortsatt härlig sommar.

  2. ann skriver:

    Det er dejligt når man kan tage en off-dag og bare gøre som man har lyst…og hele familien er glade :
    Kram

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..