Vinn Backstage biljetter till Diggiloo!

Jag har fått biljetter att lotta ut till valfri Diggiloo föreställning!

I vinsten ingår även backstage-visning så ni får komma in bakom scenen och se hur vi har det!

För att tävla ska du motivera lite kort i en kommentar varför just du ska vinna och ange vilken ort du önskar biljetter till.

Alla ni som delar med er av tävlingen har chansen att vinna 2 biljetter till valfri föreställning inklusive backstage-visning.

5st vinnare kommer dras och presenteras här på bloggen!

Glöm inte ange vilken ort ni önskar biljetter till.

Såhär ser årets spelplan ut:

Stad Datum Spelplats/Arena
Ronneby 2 juni Brunnsparken
Trosa 16 juni Hamnen BOKA
Kristianstad 29 juni Ovesholms Slott BOKA
Halmstad 30 juni Brottet BOKA
Östhammar 6 juli Frösåkersvallen BOKA
Hok 7 juli Hooks Herrgård BOKA
Öland 11 juli Ekerum BOKA
Bispgården 14 juli Thailändska Paviljongen BOKA
Järvsö 15 juli Stenegård BOKA
Älvsbyn 18 juli Storforsen BOKA
Rättvik 20 juli Dalhalla BOKA
Lysekil 27 juli Gullmarsvallen BOKA
Lidköping 28 juli Läckö Slott BOKA
Båstad 3 augusti Tennisstadion BOKA
Båstad 4 augusti Tennisstadion BOKA
Falsterbo 5 augusti Falsterbo Horse Show Arena BOKA
Vadstena 10 augusti Vadstena Slott BOKA
Hällefors 11 augusti Hellefors Herrgård BOKA
Alingsås 12 augusti Savannen BOKA
Stockholm 18 augusti Ulriksdals Slott BOKA
Älmhult 25 augusti Älmekulla BOKA

Vinnarna presenteras Onsdag 13 Juni.

LYCKA TILL!

Mer info om Diggiloo och årets gäng hittar ni på Diggloo.com

 1. Jag en man – dålig som få på att uppvakta med blommor & dyligt – även Facbook, det kommer jag nog aldrig gå med i…
  Rättvik & Dalhalla är något min fru frågat mig om ett antal gånger om vi kan gå på… så nu tar jag chansen & hoppas få vinna biljetterna så min fru blir helt paff av förundran – dessutom så fyller hon år nästa vecka.. Hoppfulla hälsningar fr Mr.Flower

 2. Är äntligen kär o galen igen, efter många år av elände o jobbig separation stog han där, mannen!!Vad vore mer lämpligt med att få dela Diggiloo showen med honom=)

 3. Jag är gärna med och tävlar! Har blivit tvåbarns mamma i april och vore toppen att få gå på Diggilo för att fira detta;) skulle ta med min son(storebror) som är 6 är för att få göra något eget med mamma och sen älskar han schlager!

 4. Jag är 26 år och har man och två barn. Min äldsta fyller 5 år i juli och jag skulle så gärna vilja gå med henne på Diggiloo i Stockholm, då hon älskar musik och dansar och sjunger jämt! Dessutom skulle vi få en mysig mor- och dottertid tillsammans som inte alls händer ofta då lillebror kom tätt ett år efter. Jag hoppas så mycket!! Tack för en fin blogg!

 5. Åhhh perfekt present till min man som jobbar 24 tim/dygn – känns det som – vi ses aldrig :(
  Gärna på Öland
  Hoppas att turen är på min sida :) KRAM

 6. Skulle vilja “bjuda” min son, som bor 60 mil ifrån mig , som jag endast träffar 1 ve per år och han kommer ner till mig precis den veckan så det skulle passa jättebra i Båstad den 3 aug. Bästa bästa bästa välkomstpresenten till oss båda. Kram Ann-Marie

 7. Hej Charlotte!
  Tusen tack för en super trevlig blogg, jag följer den varje dag från Spanien där jag är bosatt!!
  Jag och min sambo (som är Spansk) kommer att åka till Sverige i mitten på Juli för att hälsa på vänner och familj. Jag skulle så himla gärna vilja vinna biljetter till diggeloo så att jag fick möjligheten att visa min sambo den svenska artist eliten. Han fyller dessutom år och det skulle vara en helt fantastisk upplevelse att få ge honom. Lysekil är ett passande datum och en mycket plats som jag gärna skulle vilja visa honom! Min familj står mig mycket nära och det är många gånger tufft att bo så långt borta från dom, detta skulle vara en dröm för mig att få uppleva tillsammans med dom jag älskar och som står mig så varmt om hjärtat. Jag håller mina tummar för att få uppleva en fantastisk dag och kväll i Lysekil. Många tack för allt ditt fantastiska arbete som du gör för musik Sverige! Soliga kramar från Spanien!! Marinette

 8. Att komma till Diggilo har alltid varit en dröm för mig men tyvärr har det aldrig blivit av
  jag har velat gå på Diggilo i flera år nu .
  Och att komma backstacke skulle va så himla roligt
  jag skulle nästan dött då.
  jag älskar dig Charlotte väldigt mycket.
  Om jag skulle vinna skulle jag vilja gå på Diggilo i Allingsås :)

 9. Åh vilken rolig tävling, jag vill gärna va med. Rättvik skulle passa kanonbra som skådeplats. Har ju varit där och sett dig förut, då du uppträdde tillsammans med Christer Sjögren och hans jubileumsturné…överraskade även min älskade mamma med att få komma backstage då, men då var inte du föremålet för henne utan herr Sjögren =)
  Ha en skön helg.

 10. Åh vilken lycka om man kunde vinna biljetter till Båstads föreställning (3/8). Jag och min har detta som stående semester utan barn och tänk om vi denna gången fick komma “bakom” också för att träffa alla. Kram

 11. Min syster tar studenten och beger sig ut på långresa i augusti. Hon fyller år på onsdag den 13 juni och vad vore en bättre present och avskedskväll att ge henne än Diggiloo!!! Båstad önskar vi :)

 12. Jaaaaaa jag vill vinna 2 biljetter till konserten i Dalhalla, Rättvik.
  Jag bor utomlands och kan inte åka till Sverige under sommaren pga jobb,men mina barn kommer att tillbringa 2 veckor i Sverige hos Mormor och morfar. Vore kul att få överrraska dem med en konsert som tack för att de orkar och ställer upp som barnvakt under deras semester.

 13. Jag önskar att jag o min sambo kunde få möjlighet att se Er show på Läckö slott! Hade varit värt mycket, eftersom vi har haft ett jobbigt år med sambo som är arbetslös och inkomst 0 kr!!!!! och ett jobbigt missfall för 2 månader sedan. Så hade detta vart underbart att tänka på nåt annat och lyssna på Er!! Tack för en bra blogg!!

 14. Oplanerad semester. Barnen längtar så efter att få göra nåt roligt i sommar. Så vi vill gärna komma på en Diggiloo-föreställning i Bispgården :-)

  (Har delat tävlingen på facebook)

 15. Jag vill vinna för att Diggiloo är sommar för mig! Att sitta på klipporna vid Storforsen, ha picknick och lyssna till bra musik! Kan det bli bättre?!
  Jag vill förstås vinna biljetter till Älvsbyn, Storforsen!

 16. Jag skulle gärna vilja bjuda mina 2 barn på denna upplevelse och då allra helst på Öland då vi är där på semester när ni kommer dit. Jag har funderat på detta många ggr men tyvärr har det inte blivit av. Hoppas nu på lite tur så vi äntligen får se er alla live!

 17. köpte biljetter förra året, men fick tyvärr förhinder. Gör ett nytt försök i år, gärna i hok 7:e juli

 18. Dags att återgälda barnpassningshjälp… Farmor är underbar, Mormor är underbar, hjälper till när de kan med kärlek och tid. Så farmor och mormor vill vi vinna biljetter till!!! Det är så lätt att bara ha mormor till hands, men jag och min man lovade varann när första barnet kom att låta både farmor och mormor vara delaktiga i sina barnbarns liv. Att jag och min man tillsammans ser till att vi umgås med båda sidor ungefär lika mycket och köper lika mycket till dem i present (många gör inte det…) så det känner sig uppskattade. Att vi ser mellan fingrarna om det är ngt vi inte gillar, att vi låter farmor och mormor vara sig själva. Med detta vill jag ha sagt att det är så lätt att ställa skyhöga krav på hur en farmor och mormor ska vara, att bli sur om de inte hjälper till eller säger saker på fel sätt. Så oavsett om jag kan överraska mormor och farmor med biljetter till Halmstad, så uppmanar jag alla som inte har komplicerade familjeförhållanden att jobba på att låta både farmor och mormor vara lika värda. Dessutom så hoppas vi våra barn ser hur vi gör och kanske är vi lika viktiga som både farmor/farfar mormor/morfar om jag och min har lyckan att bli det… Och vill bara tillägga att jag säger och gör fel saker ibland så att kräva att farmor och mormor ska vara precis som jag anser är rätt känns att börja i fel ände…
  nu kanske jag inte vinner för det blev för många ord… men men kanske ngn uppskattar farmor/mormor mer efter läst detta och då har jag ju vunnit i vilket fall. KRAM till dig Charlotte och krya på dig och fantastiskt att du träffat guldmannen!!!!! HURRA

 19. Skulle varit en stor glädje för mig att få överraska min fru,som fick ett dystert besked i november 2011,cancer.Efter operation och rehabilitering, så har jag fått tillbaka min glada och positiva fru,det bästa av allt i hela världen var den dagen när vi fick beskedet från doktorn att min fru friskförklarades,efter allt jobbigt vi har gått igenom,så behövs det mycket glädje och positivitet…så att få överraska med biljetter till Diggilo i Båstad skulle verkligen vara en fin överraskning.
  /Roland

 20. Sommar & Sol och självklart vill jag och min sambo ha en chans att få se Charlotte Perrelli & co på Diggiloo. Det är tackvare Charlotte´s låt “Hero” som jag och min kärlek fann varandra för snart 4½ år sedan.

 21. Hej!
  Jag och min man har inte gjort något ensamma utan vår dotter sen hon föddes för snart tre år sedan. vi har ingen familj i närheten och därför inte haft någon barnvakt. Nu har vi äntligen hittat en barnvakt som har lovat att ställa upp ibland för att ge oss två möjlighet till lite egen tid. Har funderat på vad vi ska hitta på bio och middag i all ära men en piknick i gröngräset vid Ovesholm den 29:e juni smäller väsentligt mycket högre. Jag fortsätter drömma………

 22. Hej Charlotte! Jag skulle gärna vilja gå med min man och mina döttrar, 5 och 7 år. Tjejerna är, som sin mor, riktiga schlagernörda och dom älskar din senaste låt som det dansas och sjungs till här hemma. Att få träffa dig kommer göra dom stumma av beundran (och det är inte mycket som kan få dom tysta….. :) ) Dom är också stora fans till många av de andra i Diggelogänget så dom får bli en bonus:) Så att få förgylla deras sommar med ett sådant här besök kommer att slå det mesta och ge guldkant på tillvaron. Vi skulle gärna vilja besöka er på Bispgården den 14 juli vid Thailändska Paviljongen.

 23. Hej!
  Jag vill gärna vinna för jag vill gärna se Diggiloo (så klart), och speciellt nu när det firar 10-års jubileum.
  Det har aldrig blivit av att jag har gått så det skulle vara himla kul om det hade blivit av nu.
  Om jag vinner så önskar jag biljetter till fredagen den 3 augusti i Båstad.
  Kram

 24. Cara Charlotte! (Kära på italienska)
  Jag skulle verkligen just den 18 augusti, behöva ha något att längta till. Låt mig snabbt förklara varför.
  Jag är oerhört flygrädd och den 18 augusti(på morgonen/förmiddagen), åker jag hem från semestern(Sardinien) och kommer i 3 timmar och 10 minuter sitta som på nålar och andas häftigt- kanske, kanske kan min ångest, bli lättare, om jag har Diggilo i Ulriksdals Slott att se framemot! mvh Matilda

 25. Min fru är “the girl” för mej och hon är en riktigt schlagertjej. Till Bispgården vi vill åka och er där få råka. Så jag hoppas detta hela vägen bär så att vi får träffas där :)

 26. Klart jag vill vara med och tävla. Lika klart är att om vinner jag vill jag gå på Ekerum Öland.
  Vad är en sommar på Öland om inte fin underhållning fanns.
  Diggiloo är något för alla både vuxen och barn.
  Inte fel när Ekerum ligger nära mitt smultronställe.

 27. Delat tävlingen på fb och det skulle vara en underbar upplevelse att se Diggiloos 10 årsjubileum med fantastiska artister. Efter period med reumatisk värk gör sommaren det lättare för mig så det vore härligt se er på Ulriksdals slott i Stockholm. Tar med mig min syster som är ensamstående med en underbar liten flicka! kram Katja

 28. Skulle önska att jag vann biljetter till Öland.Då skulle jag ta med min sambo som har stått ut med mig i 15 år. Jag hoppas att det blir minst 15 år till:)

  1. glömde att tala om att jag delat med mig av tävlingen till mina vänner,hoppas det går lika bra då jag inte har någon blogg eller fb

 29. För att jag efter en kämpig vår med mycket sjukdom och annat elände och så en stor husrenovering på det kan behöva lite kalajs…Hoppas på Ovesholm!!!

 30. Cara Charlotte!( Kära Charlotte!)
  För att göra en lång historia kort så: Jag är oerhört flygrädd. Den 18 augusti på morgonen/förmiddagen flyger jag hem från Sardinien. Jag skulle troligen känna något mindre rädsla och ångest om jag hade Diggiloo och Ulriksdals Slott att se framemot. Dessutom efter en lång semester med barn och släkt, skulle jag och maken, få en liten dejt på tu man hand!
  mvh Matilda

 31. Jag skulle gärna vilja vinna 2 biljetter till Alingsås. Detta eftersom min dotter fyller år 15 juli så brukar vi fira henne med biljetter till Diggiloo, vi har varit på Läckö slott och Grebbestad. MEN i år hade det varit extra kul att komma till Alingsås den 12 augusti eftersom det istället blir jag som fyller år den 11 augusti! (vi är från Göteborg…)!

 32. Vi är 2 st mammor som behöver komma iväg på en tjej kväll med super skojj som Diggiloo erbjuder :) Och i underbara Vadstena :) Håller tummarna så mycket jag bara kan för det skulle va så underbart.

 33. Tänk att få träffa er alla artister och sedan få titta på showen – det hade varit en dröm i mina vildaste fantasier. Nu gäller det bara att hålla fingrar och tår och förlita sig på de högre makterna. Kram

 34. Jag har en 6-åring som fullkommligt älskar allt som har med Diggiloo att göra sedan hon var på sin första (Diggiloo) koncert får två år sedan. Flertalet av hennes idoler är med i år så att få ta med henne på Ert 10-års jubileum och samtidigt ta med hennes 3 årige lillebror, ja det skulle bli höjpunkten på den här sommaren. Vinner vi vill vi gärna gå på Ulriksdals Slott.

 35. Hej Charlotte !
  Två som gillar dej och Diggiloogänget är jag o min dotter skulle vara roligt att överraska henne med en biljett i Falsterbo.
  ps. var rädd om dej // kram

 36. har aldrig tidigare blivit av. suttit i Båstad och lyssnat en bit ifrån:-)) haha
  vill till Båstad i år också. alltså att sitta inne på arenan och SE er också!
  kramar/

 37. Jag vill ge biljetterna till min mamma som just nu genomgår en strålbehandling och till min moster som stöttat henne och åkt med henne till Lund i 5 veckor, önskar biljetter till Halmstad.
  // Sussi

 38. Det vore en ära att vinna biljetter till Diggiloo. Vinner jag biljetter så vill jag se det i Dalhalla i Rättvik.
  Är en man som verkligen gillar att gå på konserter och lyssna.
  Tycker om musik och har ca 1500 album och singlar…
  Har aldrig varit på diggiloo, men det vore en dröm att få uppleva det och träffa er alla artister.
  Därför vill jag vinna biljetter.

 39. Jag skulle så bli så glad ifall jag vann biljetter till Älvsbyn och vackraste Storforsen! Skulle bjuda min syster som aldrig haft möjlighet att se denna storslagna plats eller upplevt det härliga Diggilogänget – vet att hon skulle bli fantastiskt lycklig!

 40. Jag skulle jättegärna vinna biljetter till föreställningen i Älvsbyn den 18 juli. Då skulle jag bjuda med min fantastiska mamma som alltid ställer upp och finns där för mig :) Hon fyller även år den 28e så det vore en rolig “tidig” födelsedagspresent att ge :)

 41. Skulle överraska min bästa kompis som missade premiären i Ronneby pga en operation av sköldkörteln.
  Hennes biljetter “brann” inne, så hon skulle bli så glad om hon fick gå på denna konsert istället!
  Hoppas, hoppas, hoppas att jag kan överraska henne med nya biljetter till konserten i HOK den 7juli.
  Kramisar Anna i Växjö

 42. Skulle gärna vinna en biljett då jag haft fullt upp nu och nästa vecka har student för dotter.
  Vore underbart med något eget för mig, det räcker inte min ekonomi till då jag är sjukpensionär…sen att jag följt Charlottes blogg långt tid och skulle gärna vilja träffa henne…. Önskar!!!!!

 43. Skulle gärna vinna en biljett då jag haft fullt upp nu och nästa vecka har student för dotter.
  Vore underbart med något eget för mig, det räcker inte min ekonomi till då jag är sjukpensionär…sen att jag följt Charlottes blogg långt tid och skulle gärna vilja träffa henne…. Önskar i Kristianstad.

 44. jag har delat till alla mina vänner :D vi åker årligen till storforsen och ser digiloo men det här året skulle inte jag få följa med för det vart så dyrt :( så jag får hålla tummarna att jag vinner en biljett så jag också får komma och se :D

  Storforsen alltså!

 45. Att få komma hem till Härliga Hälsingland och besöka underbara Järvsö kombinerat med att få se Diggiloo vore en riktig höjdare. Ta med maken och dessutom få njuta på vår bröllopsdag – vilken överraskning det vore ;)

 46. Diggiloo står för den allra bästa underhållning, sången, musiken och dansen som ger mig mycket behållning! På vackra Stenegård önskar jag få njuta kvällen lång, av jättehärliga artister i ett stort fång!

 47. Wow….
  Till Båstad den 5 el 6 aug skulle jag bjuda min dotter!
  En riktig tjejkväll skulle vi ha, hon och jag!
  En häftig upplevelse att få komma in till er och se backstage….
  “Håller tummar och tår varje dag, så jag kan anordna min och dotterna härliga sommardag!”

 48. 3 el 4 aug…..i Båstad såklart!
  Så exalterad att vinna biljetterna till dotter och mig att jag i farten skrev fel datum!
  / Helena

 49. Motivering:
  Jag glömde helt bort presenter, gratulationer och frukost på sängen på Mors Dag
  Därför tror jag att biljetter till Diggiloo-turnén kommer göra min kära moder knäsvag
  SNÄLLA, SNÄLLA gör oss den äran att ta cabrioleten till Halmstad 30/6 för familjekonsert
  Hur kan det bli annat än succé med Charlotte, Jessica och Magnus i sann showatmosfär?

  /En dotter som vill göra sin mamma glad (som ett tack för allt hon gör för henne)

 50. Vore en toppenpresent att ge min älskade make som fyller år i slutet av juni! Han är Mannen i mitt liv, pappa till mina barn och min allra bästa vän. Om jag vinner önskar jag biljetter till Öland, Ekerum 11 juli.

 51. När vi i sommar besöker Dalarnas pärla Rättvik, vill jag njuta av rolig underhållning, sång och musik! På mysiga Dalhalla få se och höra er som verkligen kan underhålla, hoppas därför att Charlotte två Doggiloo-biljetter till mig kan trolla! :-)

 52. Hoppas på vinst till föreställningen i Storforsen- Vacker plats att se er på för mig och min familj!

 53. Skulle gärna överraska maken med biljetter till Stockholm! Vi firar 10-årig bröllopsdag den 17 augusti, så vad skulle passa bättre att fira det med än en resa till Stockholm och se Diggiloo?!?

 54. Dalhalla.
  Sett er i fyra år. Har inte haft råd att köpa i år. Så att överraska med sambon med en upplevelse i Dalhalla vore super skoj. Han nhar aldrig varit där

 55. Hejsan Charlotte…
  Skulle vilja vinna detta till min älskade syster som fyller 55år i juli.
  Vi har inte växt upp med varann fått kontakt i vuxen ålder så vi älskar att va tillsammans i Stockholm som hon bor i. Så vi hittar på anledningar att ses tänk att jag får ge henne detta i present.. Jag tackar i förhand för vinstlotten..Kram Jeanette Ullriksdals slott 18.8 blir det..

 56. Hej!! Skulle gärna vilja vinna biljetter till Hällefors 11 aug.
  Läser din blogg varje dag….du skriver så härligt o naturligt!!!
  Hoppas du kryar på dig snabbt!!!
  Kramar Britt

 57. Hejsan jag skulle gärna vilja vinna två biljetter, det är min första semsterdag och vi drar till Öland.Det kan inte bli bättre eftersom vi bor på Ekerum .En stor Kram till dig:)

 58. Hej! Jag vill så jättegärna överraska min tonåring med en skön kväll på Öland och Ekerum. Vi behöver ha kul i hop och det är inte så ofta det finns evenemang som hon vill följa med mamma på. Skulle bli sååå glad om jag kunde förgylla hennes sommarlov med biljetter till Diggeloo, när vi själva inte kan lägga så mycket pengar på vår semester och ledighet. //Kram

 59. Till världens ände Trosa få fara och att vinna biljetter till DIGGILOO, det kan väl ingen tro

 60. Motivering:

  Den 13/6 tar min dotter studenten å den 23/6 firar vi hennes 19:e födelsedag
  Att slå två flugor i en smäll låter därför som ett awesome-mega-bra genidrag
  Familjeunderhållning i världsklass toppat med svensk kändiselit är precis Jennifers melodi
  Och lite mor-dotter-tid är hon värd, då hon med bravur lyckats gå ut gymnasiet alldeles felfri
  En vinst på två biljetter till Halmstad och få se underbara Charlotte uppträda vore excellent
  Jag kan faktiskt inte komma på något bättre och mer komplett än en jubileumsshow i present

  Kramar Pernilla

 61. Vill väldigt gärna vinna biljetter till showen i Dalhalla. Jag har aldrig sett Diggiloo och tycker att det är skulle vara kul att göra det denna sommar och i Dalhalla som är fantastiskt vackert.

 62. Jå, jag ska med, eftersom sedan flera år älska jag Sverige och har redan jobbat i landet, men nu är jag igen i Tyskland i Berlin, men komma ofta på besök och eftersom jag har so underbara vänner i Stockholm och Göteborg, vill jag gärna gå med dem till er och lyssna… för att njuta och att tacka mina vänner… så visst jag ville vara i Stockholm igen, en gång till… därför ska jag vinna :-))

 63. Proffsiga artister ja jäklar anamma :-) som en småbarnsmamma självklart behöver lyssna på med detsamma :-) Jag väljer Ulriksdals slott i Sthlm

 64. Jag skulle vilja vinna eftersom jag är glitter och glamour, rosa och schlager samt tusen och en natt – euphoria tokig, men har aldrig gått på en diggiloo turné. Rädda mig från detta pinsamma faktum! Jag skulle vilja se showen i Stockholm.

 65. Jag har en mamma som alltid ställer upp för mig och min familj. Hon är ovärderlig. Som idag när jag ligger hemma och är sjuk, då åker hon tidigare från jobbet för att hämta mina flickor, kommer hem till oss leker med tjejerna, lagar middag och nu står hon och plockar ur vår diskmaskin. Hon är helt underbar! Så jag skulle vilja vinna två biljetter till Stockholm, så jag kan ta med henne på en härlig upplevelse.
  //Fia

 66. Min dotter fyllde 18 häromveckan och då jag precis är nyskild blev väl inte presenterna som hon kanske hoppats på.. Hon har dessutom ett genuint fotointresse och pluggar just foto. Helst plåtar hon konserter och har fått beröm för sina bilder. Hon, och även jag, skulle bli såå glada för att få se er konsert, helst då i Lysekil

 67. Hej!! Jag skulle sååå gärna vilja se dej igen!! var typ ett och ett halvt år sen… har bara inte blivit av. :( OM jag skulle vinna så skulle jag ta med min Bästa kompis elisabeth eller min fina pappa som har fått disk bråck i ichias nerven.. han är en riktig kämpe han har ont och har fått vänta på operation länge, men han klagar inte och kämpar verkligen på! han har ont men ändå försöker han röra på sig, han ska opereras i augusti så det skulle vara kul att åka o se er innan hans operation, OM jag vann skulle jag vilje se er i stockholm den 18 augusti :) kram alexandra

 68. Vilken kul tävling :) Nu är det bara att hålla tummarna!

  Om jag vinner skulle jag vilja gå i Älmhult och bjuda med mig en vän som stöttat mig under separation och flytt!

  Kram, Åsa

 69. 30juni Halmstad, Brottet.
  Tvåbarnsmorsa som så gärna vill ut och roa sig! Jag är så dålig på att ta mig den tiden! Som så många andra säkert. Skulle bli så hjärtligt glad!

 70. Skulle bli glad om jag fick komma och se detta gäng i sommar. Då vill jag ta med mig min stora flicka (tonåring) för att bara vara hon och jag. Jag och hennes pappa är inte så roliga längre tycker hon utan kompisarna är de bästa i världen. Visst hon har fina kompisar men jag saknar henne och detta är någpt som jag vet att hon älskar, allt med musik, teater och konserter delar vi fortfarande.

 71. Väljer då Lysekil eftersom vi semestrar där då, vore toppen, det är jag maken och dottern 5 år, så det finns nån artist för oss alla tre. Tackar på förhand mvh Therese.

 72. Hej!
  Önskar vinna biljetter till Älvsbyn, har jobbat tidigare år så jag har inte kunnat åka dit. Men i år skulle jag vilja åka med min kära man som jag har varit gift med i 37 år, vad vore bättre att fira det med än en föreställning där du Charlotte min stora idol är med i. Många varma kramar Mona

 73. Hej Charlotte!
  Jag skulle bli överlycklig om jag vann två biljetter till Diggiloo!! Har varit och sett det ett år tidigare och älskade det…tyvärr dock lite svårt att få ihop pengar till biljetter nu när jag pluggar psykologi för fullt och inte hinner jobba så mycket! Hade gärna velat se er när ni kommer till Falsterbo! Hade varit superkul!!
  Stor kram Emelie 23 år!

 74. Åh, jag vill gärna vinna! Har faktiskt aldrig lyckats få ihop tillräckligt med pengar att gå på någon konsert, men det har länge stått på önskelistan. Det vore kalas att få ta med min nioåring så att han fick träffa er artister också bakom scenen.
  Om vi vinner vill vi gå på konserten på Läckö slott den 28 juli.

 75. Hej Charlotte, jag skulle bli jätte glad om jag kunde vinna 3 biljetter till Halmstad konserten… inte för mig själv utan för en familj som föder upp hundar och precis fått valpar som bara är några veckor gamla, men som precis drabbats av det värsta som kan hända… deras bostadshus har brunnit ner. Alla djur och människor har klarat sig bra men dom har inget hem och vi är flera av deras valpköpare som samlar i hop presenter till dem så att dom orkar med den här jobbiga tiden. Skulle vara sååå roligt om dom kunde få gå på eran konsert.

 76. Har egentligen ingen “orsak” för att vinna biljetterna…bara att jag är sugen att se er allihopa! Helt egoistiskt!

 77. Jag imponeras av din framåtanda, affärssinne och framförallt av din röst. Just nu, mitt i livet, när jag precis börjat ett nytt jobb, ännu har småbarn och föräldrar som är äldre skulle en utflykt till Hok för att uppleva Diggiloo och träffa dig vara en stor tröst.

 78. Vore en chans och en ära
  Att gänget från Diggiloo komma nära
  på Ovesholms slott med min kära!

 79. Jag skulle ta med mig min mamma bara för att hon är den hon är!
  Vi vill gå till Läckö Slott i Lidköping.

 80. Hej, följer din blogg, den är kanon :)
  Jag skulle jättegärna vilja vinna biljetter till Ekerum på Öland. Då skulle jag ta med min sambo sedan 25 år på Diggilo. Tänkte sen även att jag skulle få möjligheten att fria till honom :) till jul har vi varit förlovade i 25 år och har tre underbara (numera vuxna) döttrar tillsammans, nog är det dags att vi slår till då?

 81. Din blogg förgyller varje dag för mig! Skulle väldigt gärna vilja se Dig och det härliga gänget i Diggiloo på Läckö Slott. Vore väldigt roligt att överraska mannen i mitt liv med en kväll för oss två, blir inte så ofta med två små barn!

 82. Jag skulle jättegärna vilja vinna biljetter!!!! Jag vill isf åka till Bispgården o Thailändska Paviljongen, där är d så fantastiskt vackert.. Har funderat på att gå i flera år men inte fått fingrarna ur….. Skulle va ett ypperligt tillfälle att komma iväg nu då… Håller tummarna!!!

 83. Jag är en glad, men ganska slutkörd handläggare på Försäkringskassan som skulle bli stormande lycklig över att få se Diggiloo vid den mäktiga Storforsen i Älvsbyn. Jag skulle givetvis ta med mig en kollega!

 84. Det skulle vara en dröm, att få överraska mina tre barn och man.
  Genom att ta med dem på Diggiloo i Båstad den 3/8.
  De skulle bli mer än överlyckliga ,att få se alla dessa fantastiska artister :-)

 85. Att få glömma vardagens bekymmer en liten stund och uppleva lite glitter och glamour med dessa fantastiska artister skulle göra min sommar helt underbar. Vadstena är platsen för min önskedröm.
  Kram

 86. Hej!
  Jag skulle gärna vilja ta med min dotter Thindra som är 8 år på er konsert. Hon är en sådan fin storasyster till sin bror, att få dela denna upplevelse med henne hade varit kanon. Falsterbo 5 augusti i så fall!
  Mvh
  Jenny

 87. Hej! Jag är en stor fantast av svenska melodifestivalen! Köper skivan när den släpps och lyssnar på den i bilen ett år framöver… Det skulle vara jättekul om jag och min 14åriga dotter skulle få träffa våra sångfåglar! En tur till Stockholm skulle vara härligt!

 88. Jag är en riktig fantast av svenska melodifestivalen! I bilen poppar jag skivan i ett år från den släpps tills det kommer en ny! Det skulle vara jättekul att ta med min 14 åriga dotter och träffa våra sångfåglar! En tur till Stockholm skulle vara mysigt!

 89. Oj, vilka bra motiveringar alla har.
  Jag vill vinna för att det skulle vara kul helt enkelt! Är för trött för att orka motivera mera :))
  Gärna till Stockholm.
  / trött småbarnsförälder

 90. Åh vicken dröm det skulle va för mej och mina musikfanatiska döttrar att få uppleva Diggiloo igen och då gärna i Älvsbyn, har sett de flesta föreställningar tidigare år men ifjol då ekonomin raserades totalt pga utförsäkringsreglerna gjorde det helt omöjligt att kunna ta oss iväg å göra nånting roligt alls. sen dess har det varit så tungt att ta sig tillbaka till en mer levande liv, mycke är kvar men hoppet finns kvar turligt nog och skulle vi få chansen till att vinna desa biljetter skulle vi iaf ha nånting roligt att se framemot denna sommar som annars kommer tillbringas hemmavid då ekonomin inte tillåter annat. Snälla, snälla hoppas det blir vi.

 91. Blev helfrälst av hela diggiloo gänget och hela konserten förra året då diggiloo gästade Alingsås,blev då bjuden av min bästa vän i födelsedagspresent,skulle gärna uppleva detta igen tillsammans med henne på savannen i Alingsås.

 92. Vilket startfält det är på Diggelo i år:) vill väldigt gärna uppleva denna musikaliska föreställning. Har ingen finare motivering än att jag berörs av alla artisterna och skulle uppskatta en hejdundrande show:) Kan ta mig till världens ände 16 Juni, men Stockholm är annars min stad.

 93. Min fina underbara mamma , som gör allt för mig , fyller år i juli och jag skulle vilja ge henne en riktig födelsdagspresent .. Men tyvärr är allt så dyrt , så man får ofta ge henne något man knåpat i hop kvällen innan .. Hon är värd mycket , mycket mer , schlager tokig som hon är , skulle hon älska att få åka och kolla på diggiloo .. Hon jobbar mycket och jag har mycket i skolan , så det skulle även vara kul att få egen tid med mamma! År efter år har jag försökt vinna tävlingar , för att vinna någon present till henne , så nu hoppas jag och ber , för att för första gången utav mig få en present som är något roligt ( för hon har nog tröttnat på alla hemma gjorda saker ) jag skulle vilja gå i Lidköping..

  Hoppas!!!!

 94. Jag är mammaledig, min man studerar och våra barn 7, 3 och 1 år gör det svårt att känna att dessa nöjen ska prioriteras fast jag så gärna vill till Diggiloo varje år… Detta är ett perfekt tillfälle om jag skulle ha turen!! Vi vill så fall komma till Halmstad. Tack för chansen!

 95. Tänk Vadstena en ljummen augustikväll, slottet, en picknickorg, härliga artister och en underbar man som sällskap. Kan man få det något bättre? Nä, tror inte det!

 96. TACK för en underbart inspirerande och naturlig blogg! Önskar dela en kväll i musikens tecken med min bror. Han bor i Stockholm och har läst ett år på Kulturama och är nu musikproducent. Han är min stjärna även på scenen, och vi har delat musikintresse ändå sedan barnsben. Jag drömmer om att hälsa på honom, visa min kärlek och att hitta på något kul tillsammans! Vad kan bli bättre en musikkväll med Sveriges elitartister?! Vore underbart att se och höra er i Stockholm, Ulriksdals slott den 18 augusti – en bättre avslutning på sommaren finns inte! kram Maria

 97. Har aldrig haft möjlighet att se diggiloo men skulle så gärna vilja.Vi firar nästan guldbröllop men 49 år i juli och det skulle passa bra i Bispgården 14/7.

 98. Hej!! Vad roligt det skulle vara att få överraska dotter och maken i Båstad. Vi är som alltid sena att boka biljetter utan brukar få höra musiken från huset. Vi har nämligen vårt sommarhus i Båstad. Dottern skulle bli helt salig om hon fick träffa dig backstage. Kram

 99. Spänningen stiger! Önskar verkligen att jag vinner. Vill gärna överraska maken, och en Diggilo föreställning och besök back-stage vore kanon. Rättvik skulle passa bra. Tack Charlotte för att du bloggar och låter oss vara delaktiga i din vardag. Beundrar dig och önskar dig och de dina en skön sommar.

 100. Skulle så gärna vilja överraskar min käre man med en kväll på Öland bara vi två.
  Efter många år(14) är det fortfarande lika viktigt att göra saker tillsammans som i början av ett förhållande.Hoppas på en fin och varm sommar.

 101. JAG VILL TILL ÖLAND FARA
  TA MED MIN MAN OCH BARA FÅ VARA.
  ATT OCKSÅ DÅ FÅ NJUTA OCH GLO,
  PÅ DET HÄRLIGA GÄNGET I DIGGILOO,
  DET VORE JU ROLIGARE ÄN MAN VÅGAR TRO.

 102. Jag vill vinna 2 biljetter för att “bevisa” för min man att Diggiloo är nått han skulle gilla. Han kan vara lite “trögstartad” men när han väl är på nått evenemang eller dylikt så tycker han oftast att “Det här va ju bra” :-). Hoppas jag vinner och då vill jag se er i Båstad

 103. Åhh, detta skulle jag gärna vilja vinna! ÄLSKAR schlager (har spelat in Melodifestivalen sedan 1990) , glitter och glamour. Ska dessutom jobba hela sommaren så en tripp tll Alingsås skulle vara trevlig!!

 104. Jag skulle vilja vinna biljetter till Storforsen, Älvsbyn. Min mamma bor i närheten så jag har spenderat många somrar där men aldrig varit på konsert. Förstår att den miljön måste göra det alldeles magiskt och skulle vilja få chansen att uppleva det. Med mig vill jag ta min 5 åriga dotter som är alldeles gaaalen i Mojje och Schlager!

 105. Hej! tycker faktiskt att det är min tur att vinna något nu, brukar inte ha någon tur..Jag är varken kär eller galen, har aldrig sett Diggiloo, skulle vara en upplevelse….Järvsö Stenegård…. Tack för en bra blogg. lycka till med kärleken…

 106. Spänningen stiger! Önskar verkligen att jag vinner! Hoppas i så fall på att få se Diggilo gänget i Rättvik, Dalhalla. Överraskar min man med en semester tripp och back-stage besök. Tack Charlotte för att du bloggar och delar med dig av din vardag och ditt liv. Önskar dig och din familj en trevlig sommar. Hoppas vi ses. :-)

 107. Jag skulle vilja vinna för att bjuda min syster som fyller 25 den 22a augusti.
  hon är värd lite show!
  :)
  Så stockholm vore fint att få gå i! :)
  Kram Hampus!

 108. Jag skulle så gärna vinna dessa biljetter till deras show i Stockholm och ge dem till mina svärföräldrar som ställer upp i vått och torrt för både oss och deras barnbarn. Det skulle vara roligt att ge dom något tillbaka för all slit de lägger ner för att vi alla ska ha det bra. Och dessutom älskar de Diggiloo. :)

 109. Är med och tävlar mer än gärna om 2 biljetter till er show:) det hade vart en riktig trevlig överraskning till min lila dotter lilla å lilla 10 år…!hon är ett fan av dig Charlotte vi brukar åka å titta på dig när du uppträder i närheten av oss.. Hade vart en riktig upplevelse för henne och mig att se er show… En mor och dotter grej som hade vart behövlig, både för henne och mig:) blir tyvärr ingen semester i år för vår fel så hade vart kul med en liten tripp:) närmast för oss skulle vara läckö slott i Lidköping … Önskar er en fortsatt trevlig turnering…

 110. hej jag vill ge det till min mamma som är den bäst i värden =)
  vi vill gå i Lysekil det är närmast
  kram Cecilia

 111. Skulle vara fantastiskt att få ta med min vän till föreställningen i Stockholm. Hon jobbar i Afghanistan o det blir inte mycket glitter o glamour där inte. Till råga på allt skulle det vara underbart att få låta henne höra dig sjunga Tusen och en natt (om den finns

 112. Jag skulle vilja ta med min 7åriga son då ni kommer till vår stad Alingsås ! Han älskar sång, musik och dans! Han åker bort med sin pappa sen på semester dagen efter så det vore ett fint minne på vår avslutnibgskväll ihop ! Han var så röd om kinderna här hemma ikväll och jag frågade honom om solen hade tagit på dig idag eller om han hade fått feber , då sprang han och tittade sig i spegeln och sen sa han – mamma det är kärlek :-) vore ett fint minne ! Välkommen till alingsås!

 113. Jag vill komma o träffa er på öland
  Då tar jag med mig min sambo,för att bevisa hur bra ni är…..

 114. Om jag vann två biljetter så skulle jag bjuda med min son. Vi har varit och tittat på Diggiloo några gånger förrut och det har varit så trevligt.
  Om jag vann så skulle jag vilja se er i Alingsås.
  Hela gänget är bäst! Diggiloo ÄR sommar!!

 115. Hej
  Vilken höjdpunkt på semestern det skulle bli att få komma till Halmstad och se Diggiloogänget. Behöver något som piggar upp. Har precis skadat en tand och min efterlängtade skatteåterbäring går nu åt till lagning. Inte vad jag hade tänkt. Men, jag har dessutom träffat en underbar man och skulle så gärna vilja mysa en kväll med honom och se Diggiloo och känna att sommaren är här. Kram

 116. Hej Charlotte, det skulle vara fantastiskt roligt att få bjuda med min dotter på Diggiloo, vi är schlagernördar båda två och vi båda skulle uppskatta en kväll med härlig musik och härliga artister. Vi bor i Stockholm. Må gott//Anna

 117. Skön musik med fantastiska artister och en trevlig helg i Stockholm , det kan inte bli bättre.

 118. Jag har varit på Diggiloo flera år i rad, i spöregn och i solsken, med nya och gamla artister. Alltid är det en supershow som passar alla, mormor ha varit där, mamma likaså. I år är det dags att visa barnen denna makalösa upplevelse, Så det vore ju superskoj att visa att vi vunnit biljetter av döttrarnas stora idol! Med vänlig hälsning Mia Ps. Vinner vi önskar vi biljetter till Hällefors

 119. Min vän jobbar i Afghanistan o där saknas glitter o glamour.. Skulle vara helt underbart att få ta med henne på showen i Stockholm. “Hero” mitt namn är och Tusen och en natt jag älskar! Min vän har mest hört mig sjunga den och nu, om vi har tur, kanske vi får höra orginalartisten sjunga … Kram

 120. Vill se och höra dig,överraska min sambo skulle vara jätte kul,hoppas på tur.Du är bara bäst…….
  Vill gå på erat uppträdande i Älvsbyn…………

 121. Hejsan!
  Tack för en fin blogg med fina bilder!!
  Jag skulle vilja överraska min vän och kollega Nanne med biljetter eftersom hon fyllde 50 år den 2 Januari men vi har inte hunnit fira henne..Jobb och andra situationer har gjort så vi inte hittat tiden tyvärr(:
  Vill gärna ha biljetter i Ulriksdal!!!
  Kram Sara

 122. Skulle vilja överraska min utslitna, ensamstående syster med en underbar dag på Ulriksdal och ” digga loss” till Diggiloo,. Vi älskar allt vad Schlager heter!
  Hoppas på super-tur.

  Hoppas på tur!

 123. För att jag har en helt enastående fantastisk kompis , som jag skulle vilja bjuda med på en sån här kväll!!

 124. Jag skulle gärna vilja bjuda min kära mamma och hennes vän Lasse på Diggelokonserten i Kristianstad. Hennes senaste två år har kantrats av dödsfall och sjukdomar. Ingen mer än hon är värd glädje och härlig musik! En kväll med Diggelo skulle förgylla dennes liv mycket <3

 125. Hej! Skulle jättegärna vilja gå på eran konsert på brottet i halmstad. Skulle bli så glad då! Skulle ta med mig min underbara dotter på 8 år som bara älskar er alla. Kram till dig

 126. Detta vore en perfekt present till min kära mor och hennes schlagertokige särbo (snart sambo!). Jag vet att de båda skulle uppskatta den härliga blandningen av musiker! Ulriksdals Slott skulle passa bäst!

 127. Jag skulle så gärna vilja ge min kära mamma och hennes vän Lasse två biljetter till Diggelokonserten i Kristianstad! Mammas liv har under de senaste två åren kantrats av dödsfall och sjukdomar! Hon har gått igenom så otroligt mycket. En kväll med härlig musik och underhållning skulle förgylla hennes liv mycket<3

 128. JAG VILL VARA MED OCH TÄVLA OM BILJETTER TILL ÖLAND! MISSADE RONNEBY SÅ NU HOPPAS JAG PÅ EN NY CHANS;)

 129. Jag skulle gärna vilja vinna biljetter till Järvsö för att kunna ge dem till mina föräldrar.
  De finns alltid där för mig – i såväl vått som torrt. Nu i vinter satsade jag extra på att få en fin placering i Tjejvasan samtidigt som jag jobbade betydligt mer än 40 timmar per vecka. Under den tiden såg de alltid till att skjutsa mig så snart jag behövde, bjöd på mat och matlådor osv.
  Tack vare detta fick jag en mycket finare placering än jag kunnat drömma om och därför vill jag nu tacka dem!

 130. JAG ÄLSKAR SCHLAGER!! Och det skulle vara en fröjd att få gå och se alla Er, fina artister!! Jag skulle bli tokglad om jag vann och skulle i så fall vilja se Er i Hok. Kram

 131. Hej Charlotte
  Efter en tuff och jobbig vår i skolan med en massa prov och inlämningar och annat som kräver en massa tid och engagemang så skulle detta vara något upp piggande och roligt att få gå på innan skolan börjar igen. Så man kommer glad tillbaka till sista året på gymnasiet i höst och skulle vara en dröm att få träffa dig och Jessica för ni är såå sjukt duktiga och de andra också såklart men ni är ju liiite bättre ;)
  Jag skulle vilja gå i Halmstad om jag skulle vinna

 132. Lycka vore att vinna biljetter dalhalla. Dit skulle jag ta med mig en vän som gjort en stor insats för mig. Jag kommer aldrig kunna ge allt tillbaka men detta skulle kunna vara en chans att få visa min uppskattning till henne.

 133. Jag skulle jätte gärna vilja lyssna/titta på/uppleva er konsert i Vadstena! För några år sedan började jag sjunga i en kör i Vadstena, efter att ha varit utbränd. Just det året skulle några av oss i kören vara med på scenen och köra på Diggiloo. Vilken energikick det var! Helt underbart!

 134. Jag är ett äkta Diggiloo-fan. Har följt er härliga show under alla 10 år. Förra året fick jag chansen att uppleva den live för första och sista gången?! Skulle vara så kul om jag fick uppleva årets 10-årsjubileum live på Öland. Med det härliga gäng ni är i år kommer det att slå allt!! 

  Kram Theres

 135. Jag har alltid velat se Diggiloo! Men tyvärr inte fått ihop det. Denna gång spelas det på vår semester och det skulle vara super att få chansen att se det på riktigt nu!! Jag vill gärna ha biljetter till Lidköping och Läckö slott den 28/7!!
  Kram Angeliqa http://blogg.mama.nu/viljoravstal

 136. Jag skulle vilja vinna biljetterna for att ge dem till min pappa. Han blev av med jobbet for nagra manader sedan och har gatt igenom en tuff period, speciellt eftersom han alltid har satt sadan stolthet i att arbeta och gora ratt for sig. Han bjod mig och nagra syskon pa Diggiloo for tre ar sedan vid Tjolaholms slott och det hade varit fint att fa bjuda tillbaka, speciellt nar han alskade det sa mycket forra gangen. Ort hade blivit Alingsas.

 137. Skulle vilja bjuda mina älskade föräldrar på denna show på Ulrikdals slott i Stockholm
  Mina föräldrar som genom min svåra tid med sjudomen SLE hjälpt mig både praktiskt, psykiskt och ekonomiskt
  De har varit min och mina döttrars stöd under all jobbig tid. Utan dom hade det inte gått så bra för mig som det gjort.

  De är så Värda denna föreställning, utan tvekan!!
  Kramen till dig och din ljuvliga familj som jag följer varje dag.

 138. Can I win a ticket? I follow you since Eurovision 2008. I know why you did flop in Belgrade. I know your biggest dream is to host Eurovision. I read your blog every single day, I’ve been watched all the videos on youtube with you. What on earth haven’t I done for you?? Aaaa….almoust forgot that I translated all the swedish tabloids with news about you. I made known in Romania among my friends. I also posted a few articles about your Eurovision experince on a very popular romanian news website. I also fought with ilkar from http://ilkar.blogspot.com/ in the atempt of giving you the title of the best swedish singer(Of course the battle was only between me and her, she likes Lena P. and she is rough). I’ ve done a lot….Many things I don’t even remember right now…So I guess I deserve a ticket, but I guess I won’t get it, hmmm?

 139. Hej.

  Jag skulle så gärna vilja ge detta till min dotter Tilda som snart går ut första klass. En härlig mamma / dotter kväll tillsammans med en musikkavalkad av Sveriges topp artister. Vilken dröm!!!
  Vi skulle så gärna vilja hälsa på er i Falsterbo!!
  Håller nu tummarna!!

 140. Min flicka har i flera år velat se Diggiloo. Då den endast varit 1 gång i norra Sverige (Älsbyn) per säsong och det datumet har aldrig passat, så hade det varit roligt att få gå på denna i år i Hok när vi befinner hos släktingar i närheten. En liten tjej som gillar dig Charlotte, Markoolio och Jessica skulle inte bli gladare av en sådan överraskning. Oavsett hur tävlingen går så hoppas jag att ni får en fin turné med massor av härlig publik och ett fint väder.

 141. Jag har bott utomlands i två år nu och ser så mycket framemot att få uppleva den svenska sommaren i år och att få gå på diggiloo på Dalhalla med min mamma som jag inte sett på länge skulle verkligen vara så roligt och jag skulle få uppleva den svenska sommaren när den är som bäst, få lyssna på musik och att få vara utomhus :-).

 142. Jag har bott utomlands i två år och jag ser så mycket framemot att få uppleva den svenska sommaren i år och att få gå på diggiloo på dalhalla med min mamma som jag inte sett på länge skulle verkligen vara jätte roligt och jag skulle få uppleva den svenska sommaren när den är som bäst, att få lyssna på musik och att få vara utomhus :-).

 143. Hej Charlotte! Jag håller tummarna att jag kan vinna biljetter till digiloo när ni är på Öland. När ni hade er premiär i närheten Av min hemstad Karlskrona (Ronneby ) så tog jag min specialist sjuksköterskeexamen o missade därav er föreställning. Hade älskat att få åka med min sambo o två barn till Öland för att få njuta av er show:-).
  Med vänlig hälsning, Åza

 144. Har köp biljetter till mor och far som alltid går.skillnaden är att de fyller 70 år i år så det blev fina platser på rad 6 och hade det inte varit grädden på moset att ge bort två backstagepass? Jag har själv turnerat och jobbat för krall men mamma o pappa fick aldrig möjljhet att komma och se hur vi hade det under turnéerna så detta hade varit två flugor i en smäll! ( du vet, fastän man är vuxen så slutar de aldrig oroa sig när man ligger ute ;-) ) kram!

 145. Jag skulle vilja ge biljetterna till min moster som har haft ett fruktansvärt år med svår sjukdom och stora förluster. Äntligen har hon börjat må bättre och ska spendera sommaren på Öland. Jag tror hon skulle bli överlycklig för en konsertkväll med er!

 146. ÅH,skulle vara underbart att äntligen få se en show, har verkligen inte sett Diggiloo under åren men att ta med mig min mamma på detta event skulle göra mig och henne lycklig. Åh få träffa dig och Magnus Carlsson skulle bli pricken över i:t:)
  Vi kommer gärna till Stockholm
  Kram Anna

 147. Jag skulle så gärna vilja ta med min goa mamma på Diggilooshowen och ha en mysig kväll tillsammans med henne. Det skulle vara en upplevelse som vi kunde leva på länge. (Hällefors)

 148. Skulle med nöje besöka vackra Ulriksdal i augusti med min f.d man för att fira att vår skilsmässa efter 30 år blev så bra!

 149. Hej Charlotte! Tack för en trevlig blogg. Jag önskar att få delta i tävlingen om biljetter till diggiloo. Det vore underbart att få överraska min 6-åriga dotter Jolina med detta. Hon är gillar dig nämligen väldigt mycket och säger att du är hennes storasyster. När hon skulle ha barnkalas sist så undrade hon om vi inte kunde bjuda dig. Vi hade gärna gått på konserten i Kristianstad. Kramar från Jolina & Malin

 150. Hej Charlotte!

  Som riktig schlagerfantast skulle jag såklart vilja vinna biljetterna!
  En sommar utan Diggiloo, är ingen (riktig) sommar!
  Hoppas på turen!
  Ha det bra!

  (Önskar vinna biljetter till: Läckö Slott / Lidköping)

 151. Jag skulle gärna vilja ge mina underbara föräldrar dessa biljetter för all hjälp jag fått med min dotter under de 5 år jag har studerat. Skulle passa mycket bra att skicka dem till Hooks Herrgård.
  Hoppas på tur kram Veronica

 152. Skulle vilja överraska min dotter med sambo som har haft en väldigt tuff tid, eftersom vi sett Diggilo några gånger så skulle det vara superkul att se hur “verkligheten” bakom för stjärnorna ser ut.Och att få ge dem detta skulle verkligen värma en blivande mormor :) :)
  Antingen i Älmhult eller i Båstad. Kram o krya på dig Charlotte

 153. Skulle vilja överraska min dotter och hennes sambo efter en väldigt tuff tid skulle de få lite glamor och eftersom vi sett Diggiloo några gånger så skulle det va spännade att se hur “verkligheten bakom” ser ut för våra stjärnor… detta skulle verkligen värma en blivande mormors :):) hjärta att få ge dem en sån här överraskning. Kram o Krya på dej Charlotte!
  Älmhult eller Båstad spelar ingen roll.

 154. Ååå vad kul det skulle vara om jag vann 2 biljetter tilli Stockholms föreställningen .jag skulle ta med min dotter Helena – Hon är en hårt arbetande 2 barns mor på 26 som har 3 wayns Coffee restauranger att ansvara för. jag är jätte stolt över hur mycket hon kan klara av.
  Dessutom skulle jag bli glad över att få vinna något -vilket jag aldrig gör!
  1000 tack för din fina blogg.

 155. Hej Charlotte

  Var och såg dig i Ronnebybrunn med mina barn och barnbarn och bodde på Ronnebybrunn.
  Diggilo är ju det bästa man kan se en sommar. Jag bor nästan granne med dig i Spanien under vintern och har följt din hemsida sedan du flyttade ner där, och jag spelar också golf på Villa Martin.
  Jag skulle vilja se Er på Ovesholm i sommar.
  Hoppas det ordnar sig med din skada.
  Rolf Andersson

 156. Vilken kul tävling! Skulle så gärna vilja vinna biljetter och ta med min guddotter på 6 år till Diggiloo i Ovesholm. Hon är världens bästa lilla tjej och gör mitt liv så mycket ljusare. Kram!

 157. Skulle vara så kul att få ta med min finaste och bästa vän Anki på diggiloo när ni är i stockholm. Innan vi fick barn hade vi som tradition att gå varje sommar på diggiloo och vi hade såklart hur kul som helst.Vill nu få liv i den traditionen igen och det skulle vara så kul att få bjuda med henne till ulriksdals slott den 18 augusti.

 158. Jag skulle vilja vinna biljetter för att vi har det tufft i vardagen med vår dotter som är under utredning och det blir inte så mycket glädje och skratt,men det skulle ju behövas och då är detta perfekt!! Gärna i Vadstena då vi bor i Motala:) Och Tack Charlotte för en suverän blott!!

 159. Älskar musik…Du är en av mina absoluta favoritartister! Här uppe är vi inte så bortskämda med att få se o höra bra musik. Därför skulle jag vilja sitta vid Storforsen med min man, en picknickkorg och lyssna på Diggiloo och sjunga med…för det älskar jag verkligen att göra. Det skulle vara LYCKA för oss. Kramar och krya på dig! Storforsen=platsen

 160. Jag önskar att jag kunna vinna 2 biljetter till digiloo i Östhammar!=) Vore riktigt kul att få se detta! Kram

 161. Älskar musik…Du är en av mina absoluta favoritartister! Här uppe är vi inte så bortskämda med “levande” musik. Skulle vara lycka för mig att sitta vid Storforsen med min man, en picknickkorg, sol, hela Diggiloo gänget och få sjunga med. Hoppas verkligen att jag vinner. Kramar och krya på dig. Storforsen=Platsen

 162. Jag skulle hjärtligt gärna vinna biljetter till mig och min dotter till fantastiska Dalhalla Rättvik.
  Mannen min byter arbete så vi får ingen semester tillsammans i år.
  Tänk vilken lycka att få ta tåget till Rättvik och sedan få se Diggilo i Dalhalla, en liten mor dotter resa.
  En liten minisemester för oss två :)

 163. Vill vinna biljetter till Vadstena. Jag älskar schlager och det vore så roligt att få komma backstage och se hur ni har det där. Har varit på de flesta Diggiloo så det vore verkligen underbart att få uppleva hela showen! kram

 164. vill gärna deltaga i utlottningen för att kunna te med min dotter som haft ett eländigt år med idel sjukdagar och sjukdomsökande , (ett skit år helt enkelt ) men nu hoppas vi på en bättre tid och får vi då chans att vinna möjlighet att se er uppträda så har vi ju något att se fram emot. hook ligger bäst till för oss vid ev vinst.

 165. Jag skulle vilja bjuda min fantastiske fästman på en underhållande kväll på Öland!
  Han gör alltid en massa söta saker för mig och det är verkligen dags att jag ger någonting tillbaka :)

 166. Oh vilken rolig tävling! Jag vill jättegärna vinna biljetter till showen i Stockholm! Då skulle jag åka upp och överraska syrran som bor där! Vi älskar diggiloo båda två!! Hoppas hoppas hoppas!!!:)) Kramar Daniela

 167. Hej!
  Följer din blogg Charlotte och tycker det är kul att du delar med dig.
  Vi har varit på Diggiloo tidigare för ett antal år sedan på en underbar plats i Norrbotten, Storforsen.
  Tyvärr fick vi lite dåliga platser då och har ändå tänkt att åka dit i år igen för att se er.
  Suveränt om vi kunde vinna biljetter. Jag och min man och våra två barn,12 och 17 år kommer att åka till Storforsen igen. Vi syns då!

 168. Skulle vilja överraska mina föräldrar som varit gifta i 30 år i sommar med två biljetter till Dalhalla.

 169. Hej.
  Jag brukar inte kommentera eller vara så bra på att motivera till sånt här. Jag vill inte utnyttja den tråkiga situationen heller men efter att ha sett detta erbjudande kunde jag inte låta bli att berätta min historia. I februari gick min underbara mamma bort i cancer, 55 år gammal. Det kom helt chockartat och ingen av oss övriga i familjen visste något. En vecka efter dog min mormor av inflammation i bukspottskörteln. Jag behöver väl knappast gå in på hur den våren har varit. Grejen är den att jag och mamma hade bestämt att vi skulle se Digilioo-turnén i sommar, men vi hann inte boka förrän det hände. Jag skulle så gärna vilja ta med mig min lilla pappa på detta, för att ta med honom ut och faktiskt genomföra det vi hade tänkt. Vi kommer säkert och kollar även om vi inte vinner, men en vinst hade ju både varit ödets vilja och en chans att komma iväg. Tack för en härlig blogg. Jag följer den varje dag men brukar inte kommentera. Hoppas att du kryar på dig snart. Skulle gärna vilja komma till Läckö slott i Lidköping. Kram!

 170. Hej. Min lillasyster är ett stort Charlotte-fan. Hon läser alla artiklar om dig och sparar dom, åker och ser dina framträdande när det är något i närheten. Så jag skulle gärna vilja överraska henne med Diggiloo-biljetter. Till någon av föreställningarna i Båstad.

 171. Jag har kollat i många år på diggiloo och alltid velat kolla hur det ser ut bakom kuliserna och tänk ha en stund att prata lite med er framför allt dig blev ju inget förra året. Du hade ju din familj och va kraslig då. Är mycket musik intresserat och är bland mina största intressen och har följt dig i många år när du vann 2008 så vara jag i Grekland på rodos innan ESC på tränings läger och då spelade jag din låt Hero för många greker där tyvärr hjälpte det inte. Båstad denn 4 Augusti skulle vara perfekt

 172. Jag skulle såååå gärna vilja ta med min man till Dalhalla, har hört att det ska vara ett så fint ljud där.
  Ohh så skulle jag vilja se dig och Diggiloo uppträda där :-)
  Tack för en bra blogg
  /Linda

 173. Hej!
  Följer din fina blogg dagligen! Jag o min sambo skulle mkt gärna vilja gå på eran konsert i Vadstena, vi har haft ett mkt kämpigt år både ekonomiskt o känslomässigt, verkar som vi aldrig får råd till att unna oss biljetter..Så vore underbart att få komma o se er och att vi får lite egentid tillsammans..
  Ta hand om dig o dina kära!
  Kramar!

 174. FIna Charlotte, du skänker min gråa vardag lite mer lyx och glamour. Jag fascineras av dig och allt du uppnått. Du har kämpat för allt! Hela min familj, man och 2 barn, skall se eran föreställning i Alingsås och det vore en dröm att få träffa dig. Många kramar

 175. Vore grymt kul att ses på “riktigt” så därför hoppas jag att få ta med mig min älskade man till er konsert i Lysekil!!!

 176. Jag skulle vilja överraska min man sen 13 år,på Savannen i Alingsås
  Han är min drömman och skulle vilja njuta av er,jordgubbar och en flaska champagne !

 177. Jag och min sambo gifter oss i Uddevalla den 4 augusti. Så vi hade gärna gått på föreställningen i Lysekil som en liten bröllopspresent veckan innan :)

 178. jag vill vinna biljetter till den trivsamma trä staden Alingsås!
  Kommer själv inte att gå men vill gärna ge bort dom till mina svärföräldrar som var eld och lågor efter förra årets Diggiloo på savannen i Alingsås, åh och om dom fick komma backstage skulle ju vara pricken över i för dom !

 179. Detta är en sån sak som bara finns i mina drömmar. Pengar till att unna sig något sånt här outstanding existerar inte. Så det vore ren lycka att få vinna dessa biljetter. Hoppet är ju det sista som överger. Önskar gå i kristianstad eller falsterbo. Kram Veronica

 180. Jag skulle så gärna vilja vinna dessa biljetter, i så fall skulle jag ta med mig mamma och se showen. Skulle vara så roligt att ta med världens bästa mamma på en show jag vet att hon skulle älska! :) I Älvbyn, Storforsen skulle vi sitta på klipphällarna och njuta av den härliga showen, vore så härligt!

 181. Är en 35 årig 2 barns mamma till 2 underbara barn på 2 och 4 år lever ett underbart liv med min sambo och barnen. Just nu känner jag inte igen mig själv så trött och stressad är så tufft att jobba heltid och sköta barnen o hemmet därför drömmer jag om att få överaska min man på tu man hand en själv för oss själva utan barnen vilket nästan aldrig händer och då vore det bästa att få gå o se diggilo i Stockholm!

 182. Att bara få komma bakom och ÄNTLIGEN få se Dej & Magnus Carlsson som varit mina favoriter i Diggiloo i alla år. Och det skulle ju ske på Hällefors Herrgård. Kram

 183. Lysekils salta stänk skulle jag vilja uppleva till musik / glädje /humor och sång.
  Diggiloo är möjligheten att få uppleva allt detta på en o samma gång.
  Liam o jag ska sjunga / skratta o njuta och ta med oss detta varma minne och njuuuuuuuuuuta

 184. Min syrra retar mig för att hon alltid har flest likes på .
  Om jag får backstage pass så ska jag minnsann visa att jag kan vara bäst !!
  Vi ses i Lysekil Mrs P

  Lillebror

 185. Hej!
  Vad det skulle passa!!! Har en vän sedan barnsben som nyligen blev lämnad av man. De har precis sålt hus och hon har fått lägenhet i ALINGSÅS med sin son. Hon och jag med som småbarnsförälder till 2 söta men superaktiva pojkar skulle bli otroligt glada att få gå på en sådan tillställning. Den överraskningen skulle jag vilja ta med henne på. Kram

 186. Tänk att få bjuda sin bästa vän på en helkväll med musik och glädje på vackra Hooks herrgård! Hon har kämpat hårt det senaste halvåret med en tuff cellgiftsbehandling, trots detta finns en enorm gnista. Därför skulle det vara härligt att få uppleva något mer roooooligt tillsammans just nu :)

 187. OM jag vann skulle jag vilja bjuda med min älskade vän Lollo på en helt fantastisk kväll på vackra Läckö Slott och det kan ju inte bli bättre om jag får chansen och träffa min IDOL Lasse Holm<3

 188. Jag skulle gärna vilja ta med min tonårsdotter på en konsert i Vadstena. Vore väl en väldigt mysíg mor-dotter-kväll.
  Den konserten är dagen efter hennes födelsedag så det skulle ju passa perfekt.

 189. MAMMA !!!!! Hon är väl värd att få ha lite (MYCKET) kul efter ett par tuffa år med TVÅ bröstcancer operationer förra året blev det strålning i år blev det cellgift :( Hon har nu avslutat sina cellgiftsbehandlingar och blir sakta men säkert starkare , så MAMMA skulle jag vilja ta med på DIGGILOO för att bara ha KUL helt enkelt.Det är hon värd !!!!! / Annika JO vi vill gå i Båstad 4/8 :)

 190. Skulle vara underbart att få ta med min vän som jobbar i Afghanistan och som behöver lite glitter o glamour till er show i Stockholm. “Hero” mitt namn är o Tusen och en natt jag älskar så håller tummar och tår för att vi dig får skåda :-) kram

 191. Jag skulle vilja vinna biljetter till föreställningen i Lidköping den 28 juli.

  Varför vill jag vinna? Jo, för att med fem barn här hemma är det sällan vi får till en lugn stund. Alltså på tu man hand. För det krävs planering och barnvakt. Vinner jag biljetterna så vet jag vem/vilka som ställer upp – eftersom de vet att jag gärna vill se Diggiloo! Att få komma iväg med maken skulle vara guld värt, och vad vore roligare än en sån här tripp då? :)

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se
  http://nilssonpettersson.blogg.se

 192. Stockholm -Ulriksdal.
  Skulle vara super kul att få se Diggiloo i sommar med så många duktiga artister.

 193. Var med min cp skadade syster hos en specialist i Göteborg, hon hade förhoppningar om att få botox insprutat i musklerna för att äntligen kunna få släppa lite på alla muskelspänningar. Hon fick till sin stora besvikelse beskedet att det var för stora muskelgrupper så det gick inte att genomföra. Hon är fantastisk tapper och kämpar på ändå med arbete och hård träning. Hon älskar att gå på evenemang o konserter. Det skulle vara så roligt att få överraska henne med detta. Lysekil

 194. Efter ett deppigt halvår bakom mig och en spännande höst framför mig med förhoppning om flytt från en stad till en annan.. hade det varit skönt att få slå sig ner på en Diggiloo-stol den 27 juli å bara släppa allt, ha skoj och njuta en stund! :) (Lysekil den 27 juli)

  //sara

 195. Älskar Diggiloo! Bor på Åland och har haft turen att de varit hos oss några gånger. Då var jag förstås bänkad och njöt som tusan. Att få uppleva detta igen skulle vara fantastiskt och en underbar avslutning på sommaren. Åland blommar nog upp under sommaren men det är ändå nåt speciellt att få uppleva detta och få ett äventyr. Lite puls skulle vara kul. /Tina

 196. Jag skulle vilja unna mig själv och en vän en sån här upplevelse som inte dyker upp så ofta i livet, “digga till bra musik och se all stjärnglans”

 197. Hej! Jag vill komma och titta på er i Båstad!! Var där förra året och njöt av showen från rad 1 och vill gärna göra om det i år!! Ni är toppen!!!! Kram Helena

 198. Jag bor i Kalifornien och kommer i sommar att vara hemma i Sverige med mina 3 barn. Vi kommer att bila från Norrland till Öland tillsammans med min mamma för att tillbringa en sommar tillsammans där. Det skulle vara jätte kul att gå på Diggiloo på Ekerum med min mamma!

 199. Har en son på 12år som har Adhd/Autism som bara älskar schlager och er härliga artister som är med i Diggiloo gänget….., han imiterar er ofta här hemma i vardagsrummet :) Han skulle “dö” av lycka om han skulle få komma o titta på er och få komma backstage. Jag lovar att det skulle han “leva” länge på och jag kanske skulle få vila mina öron ett tag :)
  Nu håller jag tummarna att vi får komma till Ulriksdals Slott!

 200. Jag vill vinna för att få chansen att se så många bra artister tillsammans på en och samma scen!
  Jag önskar biljetter till Vadstena den 10/8.
  <3

 201. Hej
  Vore kul att vinna, har lovat min dotter att gå på Diggiloo i 2 år, men tyvärr inte haft råd.
  Så för 7 åriga dotter, Matilda som jag älskar Schlager,,,så hoppas vi…..
  Mvh Carita

 202. Vi har sommarstuga i skogen vid en sjö i Hällefors. Helt underbart tycker jag och min man. Vi åker hit varje helg och alla semesterveckor under somamren. Än så länge får vi med barnen (två tjejer 7 & 8 år). De trivs jättebra, men visst vore det roligt att få uppleva något utanför skogen. Diggiloo vore toppen för tjejerna som mimar, sjunger och dansar dagarna igenom och backstage vore rena drömmen….

 203. Jag har inget elände att komma med som argument för att få vinna biljetter – bara en stor, härlig och fantastisk LUST att få se de här showen som jag läst så mycket positivt om! Och att få överraska min 15-åriga dotter med en Diggilookväll i Halmstad skulle helt enkelt bara vara underbart roligt!

 204. Jag vill vinna för att diggiloo är så jättebra! Min mamma ska dansa med Kristjan Lootus i Hällefors och jag är naturligtvis jätteavis. Det skulle vara jättekul att vinna biljetter och backstagevisning dit.

 205. Åh! Årets startfält är det bästa på flera år o det skulle bli en perfekt present till min nyblivne man att få se en fullspäckad show på Hooks herrgård (dit vi för övrigt ska idag på middag för att fira mina morföräldrars 55-åriga bröllopsdag).

 206. Åh denna tävling va något för mig. Älskar schlager och vill gärna träffa dig.Efter en stressig tid med jobb o flytt hade de vart kul med något nytt. En kväll med stjärnglans i sverige någonstans.I vackra alinsås hade passat mig bäst jag önskar o hoppas att drömmen blir fest!

 207. Åå så roligt att få vinna biljettr(Dalhalla,Rättvik) alla min favoritartister är med! Skulle vara kul att för en gångs skull vinna något och få lite glamour i vardagen:-) *Hoppas hoppas* kram

 208. Jag skulle vilja vinna för att det är ett toppengäng som spelar och jag vill gärna ta med min son på detta:).

 209. Jag hoppas och vill gärna ha dessa biljetter till Rättviks show. Vill bjuda med mig min väninna, vi bägge har barn i samma ålder och umgås väldigt ofta med barnen. Nu skulle det vara skönt att göra något, bara vi två :) . Vore väldigt tacksam och ödmjuk om vi fick denna chans.

  Mvh Karin

 210. Vill gärna vinna och bjuda min fina väninna. En stressad mamma ja visst som behöver komma på grön kvist i Båstad på Diggiloo galej, tillsammans med lilla mej.
  (Tennisstadion 3- eller 4/8)
  Kram

 211. Vadstena 10/8 Jag skulle vilja överraska min storasyster som alltid är så omtänksam och gullig
  som alltid ställer upp och så är hon världens bästa moster till mina 2 barn. Hon ger så mycket till andra så därför skulle jag vilja ge något tillbaks. ;-)

 212. Hej, jag har en sambo som så gärna skulle vilja se er alla uppträda men mest av allt så vill han nog träffa Jessica Andersson ;) för hon är så vacker tycker han. Hok 7/7

 213. Hej Charlotte! Jag är en riktig Diggiloo fan… jag har sett showen tre gånger och blivit blown away varje gång!!! Det här året som för övrigt har varit ett tungt år för min familj på många sätt så har faktiskt jag och min man inte kunnat unna oss något eget, inte haft råd helt enkelt. Därför skulle det varit helt fantastiskt att få uppleva denna magi igen och i såna fall på Hällefors Herrgård! Kram :)

 214. Därför att jag vill överraska min man med Egen vuxentid för oss två och göra något roligt utan barnen. Det är väldigt länge sedan sist……Önskar stockholm

 215. Glitter & Glamour i min lilla dotters hjärta bor!
  Hon har längtat att få se er i många år !!! Så hoppas att vi nu vinner biljetter detta ÅR =)
  Då skulle glädjen bli stor hos både dotter & mor =)

 216. Glitter och Glamour i min lilla dotters hjärta bor!
  Som hon har längtat att få se er…så hoppas att vi biljetteter får!!!
  Då skulle glädjen bli stor hos både dotter & mor =))
  Båstad vill vi se Er !!!

 217. Jag vill vinna bilj så jag kan överaska min fina sambo med något stor slaget!! Innan vi går tbx till verkligheten efter semestern
  Vill gärna vinna bilj till Ulriksdals slott vilken sommar avslutning de skulle bli..,,

 218. Hej Charlotte!
  Jag skulle ta med min mamma och fira hennes 75- årsdag på Stenegård i Järvsö. Det vore ju helt perfekt!
  Kram till dig!

 219. Vill jättegärna vinna biljetter till Älmhult 25 augusti till min mor och far. De hade biljetter till Ronneby men far blev sjuk och fick opereras två dagar innan och de missade showen. Eftersom även mamma är dålig med mycket daglig värk vore det kul att få ge dem en ny chans att se och höra er! Det unnar jag dem så gärna… Älmhult vore bra då vi bor bara 10 mil därifrån och de då skulle orka med att köra dit.

 220. Hej!
  Mina fina svärföräldrar skulle jag gärna vilja bjuda på detta! De är i en jobbig period med en cancerdiagnos och behandling som följd. En festkväll med diggiloo i Älmhult skulle göra dem gott! :)

  Kram kram

 221. Jag, min kusin och mina två tvillingtjejer var på Diggiloo för två somrar sedan. Trots ihållande regn så var det en magisk kväll för mina tjejer med picknick i det gröna. Vi skulle bli fantastiskt glada om vi fick uppleva denna härliga show igen.
  Hälsningar Jennie

 222. Jag, min kusin och mina två tvillingtjejer var på Diggiloo för två somrar sedan. Trots ihållande regn så var det en magisk kväll för mina tjejer. Vi skulle bli så fantastiskt glada om vi fick uppleva denna underbara show igen och skulle önska Ulriksdals slott i Stockholm den 18 augusti.
  Hälsningar Jennie, Tina, Tilda och Natalie

 223. Har planerat in en tripp till Båstad för att gå på Diggiloo såklart! Såg er förra året, går bara inte att missa detta, sommarens höjdpunkt helt klart! Ska bara jobba hela sommaren först, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Härligt att ha något att längta efter! Hade varit helt underbart att vinna biljetter för att dela denna upplevelser med min älskade!

 224. Jag skulle vinna biljetterna och få chansen att ge dem till mina fina föräldrar. De har varit ett så fantastiskt stöd för mig i år och är underbara! De skulle tycka om den här föreställningen och det skulle vara kul att få ge dem en kväll ute på tu man hand. De bor nära Hooks herrgård så det skulle vara perfekt:-) Krya på dig och tack för en läsvärd och bra blogg!

 225. Har aldrig varit på nåt liknande, ni verkar vara ett glatt gäng som älskar att uppträda, konceptet funkar för alla åldrar. Vill gärna ta med mig min älskade gubbbe och åka till Hällefors den 11 augusti och titta på er. Sen skulle det vara en fin födelsedagspresent om jag vann, fyller 47 den 13 juni. Hälsningar från en bergslagsbo. Krya på dig. Hälsningar Lotta

 226. Hej! Ska till Båstad för att se på Diggiloo såklart! Såg er fantastiska show förra året och går ju bara inte att missa, sommarens höjdpunkt helt klart! Men ska först jobba hela sommaren, tyvärr, MEN den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Hade varit helt underbart att vinna biljetter för att dela denna upplevelse med min älskade !

 227. Hej Charlotte!
  Skulle vilja bjuda med min man på en trevlig kväll i Hällefors den 11 augusti. Har aldrig varit på någon diggilookväll. Skulle vara mycket trevligt. Vi ska ha tidig semester, så det kan vara skönt att göra något när man börjat arbeta igen. Kan även vara en trevlig födelsedagspresent om jag får reda på om jag vunnit. Fyller år den 13 juni. Krya på dig. Hälsningar Lotta.

 228. Oj, det här blir inte lätt att “fightas” för dessa biljetter.
  Jag har många gånger tänkt att jag ska köpa biljetter till Falsterbo. Men jag har inte fått tummarna loss. Det är alltid något som kommer emellan. Jag hoppas få avsluta min semester med en riktig underhållning! Kul att få träffa dig & dina kolleger in real life :) det känns ju redan som man känner er genom era bloggar. Ni är säkert lika glada & trevliga som era bloggar ger intrycket av. Hoppas jag har chansen att få mina intryck besannade:) sköt om Dig! K R A M

 229. Vi (jag, make och 14årig son) bor i en egen villa med handikappanpassning pga att jag har ett handikapp. Min kropp har börjat bli sämre och huset har blivit för stort. Efter 12 år vill vi därför flytta till en hyreslägenhet. Sedan februari månad har vi försökt övertyga min kommun & Stadsbyggnadsnämnd att vi ska “få flytta” och bli beviljade anpassningsbidrag i en 4:a mitt i stan. När man har handikapp är det mycket regler om vad man får och inte får när det gäller anpassningsbidrag och annat – mycket byråkrati… Vårt ärende har blivit uppskjutet ett flertal gånger, vi har fått lämna in intyg,redogörelser och annat för att nämnden ska bli övertygade och själva kommunkontoret som har stort inflytande på nämnden har varit emot vår ansökan hela våren. För bara 3 veckor sedan togs dock beslutet och vi fick äntligen ett JA!!! Nu ligger huset ute till försäljning och vi kan äntligen börja prata anpassning med blivande hyresvärden.
  På grund av all denna fördröjning har vi inte vågat planera något och därför har vi ju nu absolut inga sommarplaner överhuvudtaget. Vi gillar verkligen Diggiloo och vi skulle bli överlyckliga om vi kunde vinna biljetter till Hooks Herrgård den 7 juli. Då har vi ju i så fall även något roligt att se fram emot under våra ännu tomma 4 semesterveckor!
  Håller tummarna!!

 230. I Malmö under “the Girl” hade familjen kanonplatser precis vid scen. Gissa om döttrarna blev snopna när skärmväggen fälldes ner och Charlotte stundtals hamnade på andra sidan! Vi har nog ett helt unikt foto, taget i glipan mellan golv och skärm, på undersidan av Charlottes höga heels :) Nu håller vi tummarna att åter få lyssna (och se) till henne och resten Diggiloogänget i Falsterbo den 5 augusti.

 231. Skulle gärna gå med min son han älskar musik han är 6 år och älskar Lotta Engberg hans dröm är att jobba med lotta på lisseberg det vore kul att gå med honom och få uppleva diggelo jag har aldrig varit på det vem vet han kanske får en ny idol

 232. Jag önskar biljetter till Stockholm då jag älskar musiken! Å att få se vyn i Stockholm är fantastisk! Det blir ännu mer krydda med musiken! Bättre stämning går det inte att önska sig!

 233. Hej!! Jag skulle vilja vinna för att överraska min underbara man för jag älskar honom så mycket! Hoppas på tur!! Ort: Bispgården 14/7

 234. Jag skulle vilja unna mig själv och en vän en sån här upplevelse som inte dyker upp så ofta i livet, ”digga till bra musik och se all stjärnglans…bak o fram
  I all iver :) glömde jag skriva var i min förra anmälan : Halmstad

 235. Jag vill bjuda min älskade lillasyster på en magisk och oförglömlig kväll som vi aldrig kommer att glömma. Vi vill gå på sommarens diggiloo och få uppleva denna härliga känsla som man får göra när man lyssnar och njuter av all härlig musik och få se alla artister sjunga. Så om min dröm blir sann och vinner 2 biljeter så vill jag ha biljeterna till Järvsö.

 236. Jag vill gärna vinna biljetter till Falsterbo
  Överraska min man och mina barn (som förövrigt har dig Charlotte som stor idol)
  Vi har precis köpte ett hus där nere och är i fullgång med renovering, skulle vara underbart att ta av sig dom dammiga och skitiga kläderna och gå och titta på er och inte tänka på renovering på ett par timmar.
  Hoppas vi ses i Falsterbo ;=)

 237. vill vinna för att jag vill se dig Live helt enkelt=) sen att resten av turnegänget är kanon också gör ju inte saken sämre..
  Lysekil skulle ju sitta på sin plats med ett besök av mig=)

 238. Långt in i skogen på en udde vid sjön Sör-Älgen i Hällefors ligger vår älskade lilla stuga.
  Min man är egen företagare och jobbar MASSOR! Själv arbetar jag samtidigt som jag doktorerar. Så fort vi får ledigt far vi dit för att bara umgås. Våra tjejer 7 och 8 år älskar också att vara där. Vi fiskar, löptränar, bakar och myser. Jag fasar för den dagen de inte tycker det är lika rolgt at följa med oss och hellre vill vara hemma i stan. Det vore så roligt att ta med våra mimande och dansande tjejer på Diggiloo i Hällefors och vad chokade de ska bli om de fick gå backstage och träffa er :-)

 239. Hej! Behöver komma ut på något kul, är gravid och känner mig så otroligt less och nedstämd mest hela tiden. Fick missfall i höstas så tror det är anledningen att jag känner mig så nere nu, vågar inte hoppas att det ska gå bra, är så negativ, alla hormoner rusar, vill ta med mig min stackars sambo som står ut med mig till Dalhalla och se er underbara artister och få positiv energi!! Kramar!!

 240. Till Halmstad vill vi komma så många som möjligt, så att vinna några biljetter hade varit toppen. Håller nu tummarna hårt, hårt för släktträff under de mest trevliga former i form av Diggiloo.

 241. Vill överraska min sambo med en kväll i Alingsås och Diggologänget! Hoppas på tur!

 242. 2005 stod jag och familjen och tjuvkikade/ lyssnade och njöt en stund av er show högt uppe ovanför scenen i Dalhalla. Vi hade inte råd att köpa biljetter till alla 5 och dessutom var pojkarna lite för små för att stta stilla så länge…Tyvärr är vi i södra Sverige den 14/7 för det hade varit kul att få sitta på “parkett” i Dalhalla denna gång, men showen i STOCKHOLM skulle sitta fint:))
  Jag tar med mig yngste sonen som är den som skulle uppskatta Diggilo mest!!

 243. Förlorat min älskade mamma för en månad sen i en bröstcancer med spridning till levern. Haft en tuff tid med pendling mellan min nuvarande hemstad Falkenberg och deras hem i Eskilstuna.
  Fruktansvärt att se någon man älskar så mkt bara tas ifrån en och man bara står där totalt maktlös.
  Hade så gärna velat komma till er föreställning i Båstad den 3e eller 4.e aug.
  Varma hälsningar Anna

 244. Det kan väl ingen tro,
  att jag aldrig varit på Diggiloo,
  tänk att med picnickorg i gräset få slänga sig,
  och njuta idolerna som på scenen fängslar mig,
  om jag ändå biljetterna kunde fått,
  till föreställningen i Lidköping på Läckö slott!

 245. Hej! Jag skulle självklart vilja ta med min sambo. Vi harar aldrig tidigare haft möjlighet att åka på Diggiloo och eftersom vi tänkte ta en tur till Trosa, så skulle det vara kul att även uppleva det live, trots att det finns med på din blogg :-)

  Hälsn. Cecilia Lind

 246. Skulle så väldigt väldigt gärna vilja ha en trevlig kväll med min fina kompis utan barn och måsten som finns runtomkring hela tiden. Diggiloo i Älvsbyn skulle då vara helt perfekt……

 247. Jag skulle vilja vinna biljetter till min mamma och hennes man. De förlorade en dotter(min syster) i september och har aldrig tagit sig för att göra något tillsammans sedan dess. Kram från tina

 248. Förra året när jag köpt biljetter till Diggiloo till hela familjen hände något oväntat,mina vänner tog mig på möhippa så därför fick jag inte gå. Önskar därför att i år kunna gå tillsammans med familjen. Öland skulle givetvis passa oss bra.

 249. Åh, det hade jag velat vinna till min Ronja som fyller 10 i augusti :) Hon har sett Diggiloo de senaste tre åren och drömmer om ett backstagepass… Det hade inte slått att hon fick sjunga med dig i Kosta men det hade blivit klar nr 2 på drömlistan! Den mest perfekta tioårspresenten till en tjej som som inte är intresserad av saker utan lever för sin sång och dans och avgudar dig!

 250. Mina barn skulle bli sååå glada för ett litet special moment…blir för sällan! Diggiloo känns ju onekligen som en glad upplevelse:-)

 251. Jag vill bjuda min underbara dotter Linda och hennes man som har blivit nyblivna föräldrar till en liten kille , mitt första barnbarn
  vinner jag önskar jag Ulriksdals slott den 18 Augusti

 252. Hej, Skulle väldigt gärna ta med min 14-åriga dotter på Diggiloo i Alingsås. Det är så mysigt att få egentid med henne men har lite svårt att hitta evenemang som vi båda gillar. Håller tummarna!!

 253. Jag har faktiskt aldrig haft chansen att komma och kolla på dessa turneringar eftersom jag som studerande inte direkt har den bästa ekonomin. Detta hade varit så himla kul inte bara för att få träffa artisterna man växt upp med utan även för att jag fyller 18 den 14 Juni, hade inte det varit den bästa presenten?! Mina föräldrar har tyvär inte heller chansen att ge mig något märkvärdigt så detta är en stor möjlighet och en chans jag inte vill missa. Vill träffa er i Lysekil, den fina orten på västkusten som jag växt upp i!

 254. Hej Charlotte! Det var alltid min dröm att titta på Diggiiloo.Har alltid varit och lyssnat på er men utanför.Tyvärr så har inte ekonomin tillåtit.Jag och min man har kämpat många år för att få barn.Han har varit vid min sidan och stödat. Vi har överlevt alla motgångar och därför skulle det kännas skönt att kunna överraska honom med underbar musik och underbara artister.Hooopas hoppas!Vi bor nära Läckö Slott.Krya på dig Charlotte och ha en underbar dag! Kram Kattiz

 255. Hej charlotte!
  Jag har besökt Dalhalla en gång och det var för 10 år sedan. Jag var då 14 år och viste att jag ville tillbaka och uppleva denna fantatstika plats i framtiden, det var något med atmosfären som fick mig att må sååå bra.
  Alla lycka i livet charlotte. du är guld värld

 256. Har delat på fb och hoppas få vinna biljetter till Halmstad eller Båstad. Har länge varit en önskan att åka och titta på Diggiloo, och med dessa artisterna så hoppas jag verkligen det blir av i år!! :))

 257. Hej!
  Håller mina tummar hårt för tur, då jag redan är nervös för att jag ska dansa med Kristjan. Blir en upplevelse för livet, men jag vill att så många som möjligt ska få se och uppleva hela denna fantastiska musikupplevelse. Till Halmstad hoppas jag på några extra biljetter, då jag ej har råd att själv bjuda hur många som helst.

 258. Har haft en tuff vår med killen som dumpade mig helt ovetandes…
  Några timmar innan så hade han bett mig o rensa ogräs i hans grönsaksland o det är tacken man får senare o han dumpar mig..skulle behöva hittta på
  Något som får mig o skratta ordentligt igen o det tror jag digiloo kan göra :) skulle vilja se showen i borgholm om jag skulle vinna

 259. Åhh jag skulle såå gärna vilja vinna ett par biljetter till Diggiloo i Båstad 4 augusti. Kan det bli en härligare “avslut” på sommaren? :D Ni hade gjort mig och min sambo fantastiskt glada!!!

 260. Hej Charlotte!
  Jag skulle bli jätte glad om jag vann biljetterna till diggiloo på Öland, ekerum.
  Jag är en 21årig tjej och kommer från Växjö, men mina föräldrar har en sommarstuga på Öland så jag skulle jätte gärna vilja ta med mig min mamma till diggiloo eftersom hon fyller år i juli! Hon skulle bli så glad och överraskad, och jag skulle bli jätte glad om jag fick ge henne detta, då hon är sjukt mycket värd det, världens bästa mamma!
  Mvh Hilda!

 261. Båstad skulle jag gärna gå till, 3:e eller 4:e. Med mig skulle jag ta mina 2 barn som äääälskar Mojje, fast han är från Tvååker/Varberg har vi aldrig träffat honom. Dessutom blir det inte så mycket aktiviteter för oss i sommar då huset kräver sitt med renoveringar och dylikt, vore kul att kunna bjussa dem på lite spänning ändå.

 262. Jag skulle väldigt gärna vilja komma till Falsterbo och se Diggiloo. Stod i regn och lera i fjol, men vad gjorde det när en sådan show utspelade sig på scen. Hoppas på bättre väder i år och kanske biljett som man vunnit. Nu håller jag tummarna för vinst!

 263. Klart jag skulle ta med min 11 åriga dotter på DIGGILOO, och tänk backstage, vilket äventyr för henne. Naturligtvis skulle vi gå i Båstad, så vi kan ta cyklarna in från Skummeslöv :-)

 264. Jag skulle gärna vilja bjuda min mamma på något fint efter hon har hjälpt mig med skolan i många år när jag har haft det svårt, nu som 21-åring har jag äntligen tagit studenten och det är tack vare min vackra mamma som älskar musik och shower! Om jag har turen att vinna vill jag vinna biljetter till Stockholm. Kram

 265. Egentid med min älskade dotter som ej valt att leva med skilda föräldrar men tyvärr blivit drabbad av detta. Skulle så gärna vilja ge henne det här då det inte annars är så lätt med det.Ekerum helst isf.

 266. Hej!
  Skulle bli så himla glad om jag vann biljetter när ni är i Lidköping!
  Tack för en bra blogg! =) Kram

 267. Har en liten kille på snart 1 år så det är fullt upp hela dagarna! Hade varit kanon att få komma ut lite på en rolig kväll, bara mannen och jag, är dåliga på att ta oss tid för bara oss två och att övverraska varandra i vardagen…. Önskar gå i Alingsås om vi vinner biljetterna, håller tummarna nu :) kram och krya på dig

 268. Hej vi har haft en tung vecka med lite tråkiga besked, hade gärna överaskat familjen med biljetter till Diggiolo på Läckö i sommar, dessutom så fyller vår dotter Elsa 12 år den dagen 28/7
  kramar i från Vara slätten

 269. Jag önskar verkligen att jag vann två biljetter till föreställningen i Falsterbo. Jag kommer jobba hela sommaren och detta är den enda helgen jag är ledig, plus att jag fyller år då. Det skulle va trevligt att få göra något trevligt när jag fyller 31år. Då jag förra året inte fick firat min födelsedag. Men så är det när man startat företag och försökare kommer nån vart med det. Håller tummar och tår!!

 270. Jag skulle helst vila ha biljetter till Stockholm för att jag känner igen mej så bra där. Därför vill jag vinna: för att jag har alltid velat se/träffa svenska artister :) Och alla som är med i Diggiloo är så otroligt BRA!!!
  Många hälsningar från Matilda :)

 271. jag skulle vilja bjuda min schlagersjuka mamma , men på en super rolig kväll, på vackra läckö.. Hon gör allt för mig och hon fyller år när diggiloo är , så dom senaste åren har hon fått hemmagjorda saker , för att jag helt enkelt inte haft råd att ge henne en massage eller något annat hon skulle vilja ha;)) Så nu hoppas jag på att vinna det här så att min mamma för engångs skulle får en riktig fördelsdags present , och att vi får en oförglömlig kväll tillsammans<3
  har försökt år efter år att vinna en bra present till henne , men aldrig lyckats , så man kan väll hoppas på tur , och att hon slipper hemmagjorda saker i år igen;))

 272. Hej…Skulle vilja vinna och gå med min fina 10 åring som älskar allt vad sång o dans ÄR…Det hade varit en stor och underbar upplevelse för henne att kanske till och med få träffa lite “stjärnor” tänk vilken sommarupplevelse…Mvh Anneli o My
  Ps Falsterbo skulle vara bra.

 273. Jag önskar så att jag fick gå på diggiloo
  Tänk att få se dig, Lasse & markoolio
  Jag håller mina tummar och tår
  Att jag två av biljetterna får
  Min underbara man hade en överaskning fått
  Som om jag fick önska blir på läckö slott

 274. Hej! Har höga skulder för tillfället och har inte råd att köpa födelsedagspresent till min syster i sommar. Hon och hennes man ska tillbringa några veckor på Öland i sommar, hade varit underbart att vinna 2 biljetter som present till henne och kunna bjuda dem på en härlig konsert när de är på Öland.

 275. Vadstena konserten skulle verkligen förgylla…
  Får familj vi håller på att fylla
  Jag har bara tre veckor kvar till ‘nedsläpp’
  går här hemma, pustar o stånkar o känner mig totalt ’tilltäppt’
  Jag väntar en tredje diamant
  är så lycklig att det inte är sant
  Men min man o jag har svårt att hinna umgås själva
  två diggiloobiljetter skulle vår värld omvälva
  Vi skulle ta bilen till Vadstena
  och bara njuta av att vara alldeles allena :)

 276. Trötta öron och ögon som hänger koka gröt med ungar som klänger Mannen i soffan och tvätt i maskinen. Dammsugaren framme och odiskat porslin. Visst är sommaren härlig för stora och små tänk att tillsammans på DIGGILOO få gå !!

 277. Ååååå jag har tänkt se Diggeloo i flera år men det har aldrig blivit av!! Det skulle vara så himla kul att överraska familjen, man och tre grabbar, med detta!! Om jag skulle vinna så är det på fina Stenegård i Järvsö som vi vill se och träffa er!!! Håller tummarna ja’!!

 278. Jag har en mormor som alltid ställer upp. Hon har genom hela min barndom tagit med mig och min syster på teatrar musikaler och en massa skoj vi har även varit på diggiloo som min mormor älskar två gånger. Jag skulle så gärna ta med henne på något kul och alldeles extra så som hon alltid gjort med oss. Nu när ja är vuxen och hon blivit äldre så ska jag ta ut henne och då passar ju detta perfekt! Vi skulle då vilja gå på ullriksdal. Mvh jennifer

 279. Det här med motiveringar är inte min starka sida……….Men min högsta önskan är att min älskade kusin vinner biljetter till TROSA den 16 Juni.
  Esamstående mamma med ett STORT HJÄRTA!!! Jobbar, Skjutsar till hocky/ fotbolls träningar, ställer upp vårt o tort på alla runt om kring henne fast hon har fullt upp själv o säkert inte alltid orkar. Ber aldrig om hjälp eller klagar, fast hon säker skulle behöva.
  Därför skulle det va extra kul att få överraska henne med biljetter till Diggilooo, middag o barnvakt.
  Hon förtjärnar det!!!Många gånger om!!!
  Nu håller jag alla mina tummar o tår för för en fantastisk/kärleksfull medmänniska!!!

 280. Är inge vidare med motiveringar…Men min högsta önskan just nu är att min älskade kusin skulle vinna dessa biljetter. Hon är en ensamstående mamma med ett otroligt stort hjärta.
  Hon jobbar, skjutar till hocky/fotbollsträningar +matcher, ställer alltid upp på alla omkring henne,fast hon säker inte alltid har ork. Ber aldrig om hjälp själv, fast hon säkert skulle behöva. Utan bara ger o ger.
  Därför skulle det va extra roligt att få överraska henne!!! Med barnvakt, Diggiloo biljetter o middag.Hon förtjärnar det många gånger om! En hel dag för sig själv! Nu håller jag alla mina tummar o tår för att hon ska vinna :-)

 281. Efter en tids sjukdom ser man framåt igen. Hade varit en glad överaskning till min man. Båstad skulle vara fint.
  Med vänlig hälsning
  christina

 282. Jag o min mamma firar 80 år ihop i år vi fyller dagarna efter varandra o jag har inte en susning om vad jag ska ge henne i 50års present. O hon har alltid velat se Magnus Carlsson o eran show så det hade varit skoj o vinna biljetter. Skulle vilja se den på ekerum öland =)

 283. Hej.
  Jag är kanske sent ute? Jag chansar ändå….
  Det skulle vara jätte kul att vinna och ta med min kära svärmor. Vi hinner sällan göra nått ihop, jag jobbar heltid och hon jobbar trotts sina 69 år. En upplevelse med Er i Diggiloo skulle vara en mysig tillfälle för oss att umgås lite.
  Kya på dig……
  Kramar från Uppsala // Laura

 284. Önskar få vinna & dämed kunna få glädja min dotter med en underbar present – Få uppleva Diggelo i Dalhalla Rättvik.
  Vet hon varit något annat år men av nån anlednig i år har hon inte köpt biljetter, det vore en trevlig överraskning

 285. Åh nu var jag för sen att svara. Men jag skulle så gärna på Diggiloo i Östammar vilja vara. Tillsammans med min dotter Olivia skulle jag gå, bara vi två. Har nytt sommarhus vid östhammars kust och att vara där har min dotter ingen lust. Det här skulle locka henne mycket, precis hennes tycke!
  Jag hoppas….. josephine

 286. Har länge drömt om att gå på Diggiloo och se/höra alla medverkande suveräna artister vi har i Sverige, men det har alltid kommit något emellan (livet som stressad och fullbokad mamma). Skulle gärna vilja vinna biljetter till Lidköping, Läckö Slott 28 juli! Bara koppla av och njuta av musiken.. ♪ ♫

 287. Bland klipporna vid Storforsens scen går solen aldrig ner
  Picknick korg och Diggiloo, kan knappast begära nåt mer!

 288. Såg er fantastiska uppvisning på Allsång på TV och tänkte genast att detta vill jag ser mer av och då gärna i Båstad den 4/8.

 289. Jag ska villigt erkänna att jag aldrig sett en Diggiloo show tidigare trots att vi under många år pratat om det.
  Den 11 juli firade jag och min fru 14 lyckliga år som gifta och vad vore väl då bättre än att få mysa på klipporna i Storforsen och samtidigt titta på det fantastiska gänget i showen ;)

 290. Hej.Jessika och Charlotte er min mans stora favoriter skulle vara roligt att överraske honom i Båstad om lördagen.
  Hälsningar tanten

 291. I oktober fyller jag 70 och det skulle vara en fin födelsedag att fira med dessa artister, som jag beundrat i många år.

  Med vänliga hälsningar – Katalin

 292. Tjing!Skulle vilja diggilooa med min 10 åriga tjej som varit med alla underbara somrar med ert gäng.Ingen sommar utan Diggiloo:)Vi längtar och hoppas vi syns på Ekerum.

 293. Min käre make jag vill bjuda,
  och din härliga röst höra ljuda.
  Att sitta bland Ölands fina natur,
  och lyssna på sång där allt går i dur.
  Jag hoppas att vi har tur!

 294. Jag önskar att min 12 åriga dotter får vinna, denna musikaliska sångfågel som under året endast velat försvinna. Nu börjar allt falla på plats och hon är redo för en ny match:) musik var hennes liv och kan göra under , så att vinna vore dunder:) ” Lysekil “

 295. Vill att min 12 åriga dotter ska få vinna , då denna musikaliska inget annat det senaste året velat försvinna. Nu börjar allt falla på plats och hon är redo att ge sig in i en ny match:). Musiken i hennes liv kan göra under så att få vinna vore dunder:)! “Lysekil”

 296. Åhhh jag hade velat vinna biljetter så jag kan bjuda med min man efter en tuff vinter o vår, hade varit superkul!

 297. Jag har varit på Diggiloo varje år när ni varit på Ekerum. Nu skall ni vara i Borgholm. Hoppas jag har turen att vinna då bjuder jag med gubben min. Alla år med Diggiloo har varit toppen kvällar. Nu håller jag alla tummar att turen är på min sida. Borgholm är det som gäller när det är sommar/Ulla

 298. Vill bjuda min man till Stockholm och se Diggiloo eftersom hanhar blivit pensionär.

 299. Min kära mor fyller i höst “glad pensionär”-som om inte det vore nog ska hon den 20/7 gifta sig, på min familjs gård i Dalarna, med den hon har allra mest kär <3 Jag skulle vilja överraska henne dagen innan med en "möhippa" för bara oss två – hoppas hoppas hoppas att vi på Diggiloo i Dalhalla, Rättvik får gå. Ett naturfenomen som är något utöver det vanliga, er glada sång och musik samt en himmel som är molnfri – det kan bara stavas M-A-G-I!

 300. Jag vill vinna dessa biljetter för min älskade dotter som fyller 18 och nyligen kommit hem till Båstad från sitt utbytesår i USA.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..