Madonna

Jag vet att jag bloggade om att Madonna skulle släppa sin första parfym och för ett par dagar sedan doftade jag på den för första gången. Har ni provat den, vad tycker ni? Flipp el flopp? Jag tycker det känns mer som en kvällsparfym än dagsparfym och för mig innehåller den lite för mycket musk vilket gör att den blir lite tantig i doften.

Klöv

20120529-122212.jpg

 1. Har inte haft tillfälle att känna doften av den ännu, men reklambilderna är vrålsnygga och produkten är fint paketerad. Loggan är ju också typisk för Madonna – på rätt sätt!

 2. Usch ja, den var tung i doften. Lite Konsum-tant som sparat parfymen i 10 år och inte själv känner att den härsknat. För mycket helt enkelt…

 3. Luktade på din parfym för ett tag sedan, riktigt fräsch och härlig doft, nästan så att jag köpte den till mig själv! :)

 4. Hej fina du! Har själv inte doftat på madonnas.. Men måste bara säga att min fästman kom hem men din parfym som provdoft idag (the girl). Åh herreguuuud vilken underbar parfym!! Ska inhandlas direkt till mitt parfymskåp :) Blir definitivt min sommarfavorit! Helt underbar :)
  Tack för en inspirerande och intressant blogg!

 5. Doftade på den för ngn vecka sedan utan att veta vem som stod bakom, min första tanke var äldre dam, tung. Min granne skrattade gott åt kommentaren, det kanske inte är så Madonna vill uppfattas :)
  Hoppas vi slipper regn imorgon, bokat hotellpaketet:)
  Brake a leg

  1. Tack för en trevlig kväll, dock lite blöt o kall:) Härligt hotell, vi hade en svit vilket var riktigt lyxigt o stor frukost, dock inget espresso, synd hade höjt vistelsen. Kram

 6. Egentligen inte så konstigt att den luktar tant, Madonna är ju tant numera och vi tanter kan ibland ha en liten konstig “smak” på dofter, fast inte jag :)…….. jag är en modern tant :)

 7. Jag har inte testat parfymen men är helt klart nyfiken:)

  Kraaaaaaaaaaaam aka

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..