Iprenjakten

Jag vill tipsa om att Ipren just nu har en superrolig tävling på www.ipren.se ! Ni minns väl iprenmannens låt som släpptes för mer än 10 år sedan? Nu har du chansen att skapa historia och göra din egen iprenlåt! Gå in och gör ditt eget bidrag, eller remixa någon annans här: www.ipren.se   Vinsten är 50 000 kr!

Värk kan ju såklart även förebyggas på många andra sätt, så därför får jag dessutom lite tröstpriser av Ipren att tävla ut här på bloggen– nämligen 5 st presentkort på en skön helkroppsmassage hos Liveit.com (kan hämtas ut runtom i hela landet).

 

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att posta länken till ditt bidrag i Iprentävlingen här i kommentarsfältet. Vinnarna utses den 4 juni.

 

Lycka till!

 1. Leo skriver:

  Honung e4r se5 himla sf6tt o gott.. i matlagning helt unadrber.. de4r sf6tma ska finnas och i bakverk se5 klart.. inte heller se5 dumt i grilloljan .. Smakrikt denna dag.. fast jag slog oxse5 tve5 flugor pe5 sme4llen denna dag.. brukar inte gf6ra se5 .. Ve4lkommen in pe5 kaffe till mig :)

 2. Faem skriver:

  Hej Charlotte,

  Tyckte det lät som en kul grej, tycker det borde finnas mer sådana tävlingar!
  Jag har skickat in ett bidrag, mest som en rolig grej som jag kom på 01.00 en natt när jag inte kunde somna.
  Gå gärna in och lyssna. Det är bidrag nr 141. Länk till låten: http://iprenjakten.se/melodi/?s=141

  Såvitt jag vet håller tävlingen på ända fram tills 31 oktober…

  Ha en bra dag!

  //Faima (Faem)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..