Klädprovning

Idag har jag varit hos Tomas Malmros i Bromma och provat klder. Väldigt roligt och det känns så bra. Kommer ha en massa roliga klänningar under Diggiloo.

Det blir långa, korta, enfärgade, mönstrade, korsetter, tyll och fotbollskläder!!! Allt beror på vad och vilken musik vi framför. Det blir 70-80 tal, Eurovision, svennk schlager. I år ska jag till och med sjunga på Franska. Spännande…

Har beställt riktiga dansskor eftersom det blir mer dans än tidigare och vill inte strutta fram i 14 cm hårda skor då. Det blir ett par i guld och ett par i nude.

Klänningen under är på första provningen och lååångt ifrån klar, men blir till ett lite annorlunda nummer och jag tror det kommer bli väldigt effektfullt.

Angelo har vääärldens pollenallergi, åtminstone verkar det så, han har varit förkyld och det kliar i ögen på honom. Nu har vi alla fall äntligen fått medicin på rekommendation av en läkare så jag hoppas att det snart kommer ge med sig. Tips för att underlätta förutom medicinering? Finns det några? Ögondroppar ska vara bra mot klåda i ögonen, ska fixa det idag…


En sådan här kommer jag ha…kommer ifrån Elie Saab.

Köpte glass och satte oss vid vattnet och bara njöt innan det var dags att åka till Solvalla….