Småland i mitt hjärta!

Påsklov för barnen!! vad kan vara bättre än några dagar på landet hos mormor och morfar! Det är lika skönt att komma hit varje gång, här andas vi ren luft, tänker klart och får perspektiv på livet! Underbart helt enkelt! Dessutom har det kommit 90 lamm….igår lammade den sista tackan för i år och vi fick vara med när de kom..

Anders och Izabella kom också ner och vi har blandannat firat Izabella som fyllde 4 år i måndags. Eftersom Hello Kitty är en cool figur så bestämde vi oss för att hon skulle få pryda tårtan. Kanske inte var det snyggaste bakverk jag gjort men men… det var mysigt att få pyssla lite i alla fall! Det blev jasmineris och Thaigrytor till middag, en med nötkött och en med scampi.

Imorgon åker vi vidare hela familjen på en liten roadtrip. Vi ska till Göteborg för min Parfymlansering och sedan ska vi ev träffa några vänner på kvällen. Det blir kalasmysigt! Ska försöka få till något roligt att göra för barnen på fredag…Har ni några tips? Liseberg är ju inte öppet och idag har vi varit på Äventyrsbadet i Tingsryd så simhall kanske vi hoppar.