Norrköping-Gig

I fredags så var jag och Giggade på Livsgrenafjärmässen i Linköping. En av mina trogna urgulliga bloggläsare var där…Malin, jon fanns på plats och serverade. Hon fick såklart en parfym av mig och vi fick i alla fall tid att prata lite innan och efter mitt gig. Ett glatt trevligt gäng från Handelsbanken som hade en tjusig tillställning och jag kände mig väl omhändertagen på plats. Sort tack för allt surt godis i logen, me like!!

 

  1. IT´S ALL ABOUT THE NECK!!, som Janice Dickinson skriker..och jag förstår precis vad hon menar med det..:-)
    Detta måste vara århundradets sämsta kort på mig genom tiderna, men det bjuder jag på..;)

    Jaaaaa, det blev rätt med godiset…hihhihiii..:) kram M.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..