ANNONS

Release för min nya egna doft!

/

ÄNTLIGEN!

Idag är det release för min egna doft!

Jag har skrivit lite om doften och parfymen tidigare, men så här ser den alltså ut i sin helhet! Först ut i produktserien är en Edt i två olika storlekar och en shimmeringlotion. Jag har många gånger fått frågan vad jag använder för shine på mina ben. Här är svaret. Det här är en helt egen blandning som jag gjort själv och som jag använt i flera år, alla framtädande på tv eller vid diverse olika plåtningar så använder jag den här. Den ger en otrolig lyster. Funkar även på armar, dekolletage osv.

Produktinformation EdT

The Girl är en flörtig, sensuell doftnyhet från Charlotte Perrelli. Doften vänder sig till en karismatisk kvinna med en naturlig livsglädje som har passion för äventyr och romantik.

En mix av mjuk jasmin, ros, äpple mysk, ädelträ, fräsch mandarin och Charlottes personliga favorit svartvinbär, utgör doftnoterna i The Girl.

Rek pris:
50ml: 475sek
30ml: 345sek

Produktinformation Shimmering Lotion
Shimmering Lotion absorberas snabbt in i huden och lämnar en silkeslen känsla med shine på huden. Ben, armar, dekolletage får en lyster du aldrig tidigare upplevt. Har redan blivit en storfavorit bland många skönhetsredaktörer.

Rek pris:
75ml: 199:-

DOFT-PYRADMID:

I doftens toppskikt finner du inslag av mandarin, citron och min personliga favorit svartvinbär. I hjärtat  av doften finner du, jasmine, freesia, ros, äpple och basen består av mysk och ädelträ.

Nu finns alltså äntligen produkterna att köpa på KICKS!

Klicka på produkten nedan för att komma direkt till Kicks E-SHOP.

 

Parfym Edt 30ml
Parfym Edt 50ml
Shimmering Lotion 75ml 

För er som vill ha internationell frakt eller signerade ex kan köpa parfymen via min hemsida, Charlotteperrelli.com.

Observera att du måste köpa internationell shipping – beauty om du bor utanför Sverige.

Har ni några frågor ang shoppen, maila info@charlotteperrelli.com

17
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00