Så snyggt!

Herregud, Madonna!!!! Så snyggt, hon ser inte en dag äldre ut än 35….

 1. Fast frågan är hur retuscherad hon egentligen är…. Och är det inte lite sorgligt att man måste se ut som 35 år när man är över 50? Vad säger det om branschen? Jag håller med att hon ser snygg ut men de flesta av oss ser snygga ut efter retuschering det är bara det att vi får inte så ofta uppleva det.

 2. Ja, men nån om du borde väl veta hur mycket retuchering (eller hur det nu stavas) det ligger bakom såna där bilder ;)
  Verkligheten säger nog något annat, även om hon är välbehållen =)

 3. Om man googlar Madonna before and after får man upp bilder före och efter retusch… och hon ser definitivt ut att vara äldre än 35 utan retusch ;)

 4. Ja, det trixas och fixas med bilder, absolut, men Madonna ÄR välbehållen och ser yngre ut än vad hon är (har stått en meter från henne för några år sedan). Sedan vill jag tillägga att om syftet är promotion är retuschering ett rätt givet inslag. Man behöver inte alltid jämföra med verkligheten, ibland kan man faktiskt bara njuta av en riktigt snygg bild.

 5. Har aldrig gillat den kvinnan, hon är för äcklig! Ligger och kråmar sig i en liten body, 52 basst! För tusan, klä på dig kvinna och gå i pension. Hennes låtar suger dessutom!! Men dig älskar jag Charlotte!!

 6. Visst är hon välbehållen men man får inte glömma att bilden är väl retuscherad, d vet väl du om ngn ?
  Tror inte många artister visar sig utan retuschering idag ?
  Men all heder åt Madonna för att hon lever ett hälsosamt liv i jämförelsevis med många andra stjärnor.

 7. Håller med Dig Charlotte,Madonna är jätte fin. Jag var på hennes koncert i Köpenhamn för 2 år sedan och det “lyste om henne ” ..så fräsch var hon !!! Och hennes senaste show på super bowl var enorm fin. Hoppas hennes nuvarande turne blir lika bra som förra.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..