Officiell release för nya albumet The Girl!

Äntligen är det release för mitt nya album The Girl! Tänk att samma känslor infinner sig varje gång man står där med ett rykande färskt album i handen… Lycka att få göra det man älskar mest, tacksamhet, man känner sig euroforisk och samtidigt är det så skönt att äntligen få börja arbeta med materialet ute och visa upp det för publik.

Jag tycker det än enormt mycket bra låtar på albumet och det känns så skönt att vara nöjd med det. Jag hoppas verkligen ni kommer gillade det.

Little Braveheart gör jag som duett tillsammans med Kate Ryan och det är verkligen superskön! Lyssna in den om ni inte redan hört den. Det kommer dessutom en variant på den inom kort….!!!

Roligt att så många av er har förbeställt det! Det har varit det näst mest förbeställda albumet på CDON, otroligt kul och jag är mer än tacksam(bara Kent låg före).

Här kan ni lyssna på det via Spotify:

iTunes:

Vill köpa den fysiska skivan så kan ni göra det på:

CDON.se, Ginza.se, Bengans.se samt hos mig själv på CharlottePerrelli.com (om ni vill ha den signerad)

 

 1. Åh vad kul, jag var en av dem som förbeställde. Jag längtar så otroligt mycket tills “The Girl” dimper ner i min brevlåda!!

 2. Var en ev de som hade förbeställt skivan. Ligger hemma i influensa o ner i postlådan damp din skiva idag. Ligger o lyssnar just nu. Låter som en kanonskiva som alltid <3 !

  Kram i massor

 3. Älskar Little Braveheart! <3

  Gillade ditt senaste album väldigt mycket, men det här låter ännu mer lovande. Kul att man ser en sådan utveckling ifrån ditt tidigare material. Tycker att fler artister borde utmana sig själv och skapa ett nytt sound. (:

 4. Hej Charlotte!

  Lyssnat in mig på skivan på Spotify några dagar. Underbar skiva! Jag har inte förbeställt den för jag hoppas på att du ska signera den i Stockholmsområdet innom kort så man kan få heja på dig också. Ska du det? “The girl” var en av de bästa låtarna i årets festival, har lite panik inför teleräkningen men de man inte dör av härdas man av. :)

  Många kramar från Magnus

 5. Fick idag ett sign ex från cdon så jag lyssnar in mig på Cd´n nu. Tycker den verkar Kanonbra. Har alla tidigare cd med Charlotte.
  Lycka till med Cd´n! KramiZ

 6. Fick albumet idag :D blev jätte glad för den var signerad ! och jätte bra låtar <3
  älskar dig !<3

 7. Fick ditt album idag. Jätte bra låtar det var :) Bästa album du har gjort någonsin !!

 8. Hej Charlotte ! Har idag fått hem din cd signerad och klar och jag måste bara gratulera dig fasen va bra den är !!:):) Så jäkla bra har gått på hela eftermiddagen !!! Tack för att du är så bra !!! Kram i massor :)!

 9. Det lilla jag hörde på Little Braveheart låter som att det är en bra träningsskiva?!
  Rätt eller fel, ett köp blir det. Lycka till med ditt nya sound!

 10. Hej underbara Charlotte!
  Idag blev jag överlycklig fick din CD i brevlåddan. Har lyssnat igenom och jag gillar den verkligen.
  Ha det så bra.
  Kram
  Camilla i Karlstad

  1. Ja, konstigt sagt. Skivartist eller inte har väl nada med saken att göra. Värre är det väl om man inte är en liveartist eller scenartist, men det är ju du Charlotte!

 11. Lyssnade igenom ditt album på Spotify i går, och jag gillade det. Riktigt mycket! The Girl är HUR bra som helst. Man blir på riktigt gott humör av albumet! Härligt jobbat!! =)

 12. CHARLOTTE, skulle inte du kunna lägga ut bilderna från The girl-albumet. Jag skulle nämligen vilja ha dem, såå snygga! Skrivbordsunderlägg! Kramar

 13. I’ll be making some fan promotion video and it will be finished within two weeks. It will be something like the promotion video I did, but now featuring Kate Ryan too! x

 14. När kommer du och signerar på ett köpcentrum i stockholm då, för jag vill ju köpa skivan direkt på plats så man kan få en personlig hälsning från dig på den.
  H/ Emil

 15. Riktigt bra skiva, snyggt producerat, bra låtar rakt igenom och du sjunger som vanligt fantastiskt! Älskar det här!!! Snälla Charlotte, försök släppa skivor oftare, du är en jätte bra skivartist, du har alltid bra låtar på dina skivor :)

 16. Hej Charlotte. Mycket bra låtar på ditt album. Hoppas få höra många av dom på Diggiloo.
  Vi ses i Falsterbo!

 17. Den där låten är jätte bra! :) Förresten vet du om Diggiloo kommer till Åminne i Finland igen?

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..