Grattis Loreen!

Ville bara skriva att Loreen var grym igår, jag gillade hennes framträdande från scratch…ett av de snyggaste nr jag sett i Melodifestivalhistorien.. håller såklart tummarna för Loreen i Eurovision i Maj. Dax för en ny seger va?!

Vad hade ni för favorit, Loreen eller Danny? Eller hur vad det med Ranelid, någon som hade honom som favorit?

Bild lånad av Aftonbladet.

 1. Tova skriver:

  Loreen har fast sig i mitt hjärta och kommer alltid att stana kvar♥♥♥♥♥Loreen var klart bäst♥♥♥♥♥

 2. Jag sa redan då hon var med i deltävling ett att hon kommer att vinna i sverige och har en jääääääkligt stor chans i stora finalen. Hon har allt. Hon är snygg, cool, har en bra låt, hon äger scenen med sin i stort sett “enmansshow”. Så jäkla skönt att se nåt nytt o slippa kopierande bakgrundsdansare… det här är nytänkande och det gör att hon kommer ligga i topp i stora finalen. Om hon inte vinner. Skulle inte förvåna mej. Älskar hennes låt o framträdandet .)

  Ranelid. Jo han är speciell. Minst sagt. Men eftersom jag träffat honom privat och inser att han faktiskt är ganska mkt sådär även privat måste jag säga att jag gillar honom. På ett speciellt sett. :o) Det krävs nog ett speciellt synsätt för en speciell man. Synd bara att hans kompanjon nånting Li kom så i skymundan, det tyckte jag inte var rättvist :(

 3. Mia skriver:

  jag hejade på loreen hon var klart bättre än danny

 4. Jonas skriver:

  ÄLSKAR Loreen och har gjort sen ifjol och My heart is refusing me, äntligen har svenska folket fattat hur grym hon är.

  Man märkte i globen vem som fick störst jubel!

 5. Loreen så klart! Inte bara för att hon är från Västerås ;) ……. Helt klart bästa låten, bästa framförandet. Hon var grym (trots infektion)!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..