Tjejkväll!

I går var vi ett tjejgäng som gick till Miss Voon på Sturegatan ( för er som minns vart Undici låg förut så har de flyttat in i deras gamla lokaler) Vilken super mat! Det är kombinerade smaker från det asiatiska köket som jag älskar men även med en Europisk grund. Tjejgänget bestod av var Jessica, Lisa, Sandra, Lena, Kina, Pernilla och jag som hade en trevlig utekväll, jag skrattade så mascaran rann mellan varven. Vilka underbara människor, tack för en supertrevlig kväll!!! …vi härdade ut tills klockan var kring midnatt sen kände vi “tanter” att det var dax att åka hem och sova…

Snygg inredning och väldigt skön atmosfär! Kolla in bilderna på maten här under…

20120309-144420.jpg

20120309-144428.jpg

20120309-144436.jpg

Visst ser pilgrimsmusslorna fantastiska ut?

20120309-144446.jpg

20120309-144453.jpg

20120309-144500.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 1. Hej:) Skönt med tjejkväll. Saknade dig igår kväll på scenen., alltså i Mello. Din kompis Lisa har en tvilling, min kompis Lisa. De är jättelika , jag trodde det var hon först. Hörde att du säljer protein drycker! Kan du länka till den sidag eller berätta mer, eftersom jag är inne i en tränings och viktnedgång är det intressant för mig:) Vilken snygg rosa klänning förresten! Som en pronsessa kram Åsa
  http://www.asas.se

 2. jessi skriver:

  Tjejträffar är guld värt, vad vore man utan sina vänner! =)

  Min mamma ringde mig och var så glad och berättade att hon köpte din skiva itill mig dag när du var i vår stad! Ville själv komma men kunde inte men mamma hade visst varit där och lyssnat och köpt skivan och sa du är så fin och bra! Men jag ska hålla utkik när du kommer hitåt eller till nån stad nära med din parfym lansering och då hoppas jag kan komma och säga hej och tack för härlig blogg och fantastisk bra musik! Sen vill jag ju såklart köpa doften, känner på mig den är toppen!

  Nu väntar jag på att mamma kommer förbi men skivan så ska jag lyssna och dansa här hemma
  med min 6mån bebis som gillar musik!

  Kram

  jessi

 3. Åhh Miss Voon är en av mina favoriter! Supergod mat :-) Så mysigt att umgås med sina vänninor, de är guld värda!!

 4. Vajen skriver:

  Tänkte angående dina måltidsdrycker som du har gjort. Med dit namn. Innehåller det mån Celiki / gluten?

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..