Nytt lack

Idag har jag varit på NH Nails och snyggat till mina naglar. Nu har jag bara mina egna naglar och har förstärkt dem med gele. Det var längesedan jag hade det. Använder mig oftast av akryl.  Jag älskar det här lacket, väldigt snyggt och elegant. Dessutom perfekt med Gelish eftersom jag kan vara i vatten/diska hur mycket som helst utan att det naggas. Det sitter tills man filar bort det och gör om naglarna.

20120309-120405.jpg

20120309-142351.jpg

20120309-142603.jpg

 1. Alex skriver:

  Super,eller hur?Efter åratal med akryl,upptäckte jag Gelish,det som är så bra är att det finns såå många färger att välja,från french till knallrött!Håller i ca. 2 veckor,fila av,byt färg och allt tar ca.1imme,bra va?Dina är jättefina i den färgen…

 2. Gillar verkligen dina naglar Charlotte! Skönt när man kan ha så fina egna naglar och det lacket skulle jag behöva…

  Kramar fr Vinslöv

 3. sara skriver:

  det e väl gelish ??

 4. Madde skriver:

  Gillar dina naglar kanon. Håller själv på med detta och Gelish är verkigen min favvo. Snygg färg!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..