Internationella Kvinnodagen

Idag är det den Internationella kvinnodagen,  inträffar 8 mars varje år och uppmärksammar ojämställdhet och kvinnors situation över hela världen. Vi ska fira med en riktig tjejkväll!! Tjoho, känns som det var evigheter sedan “gänget” var ute och gaggade. Ser fram emot en trevlig kväll!

Syrran ska med!

Några av tjejerna som ska med!

Tyvärr får inga killar följa med, en annan gång Johan!

 

 

 

 1. Längtar till den gången jag får följa med!!
  Miss you Darling

 2. Per skriver:

  hej Charlotte, nu har jag lyssnat på din låt och alla andras i melodifestivalen om och om om .LOL och jag tycker personligen att din låt the girl borde vara topp 5 i finalen! men NU vill jag kritsera dej också, du måste hitta ett eget sound lite tyngre råare dance music kanske, låten the girl känns bara som en upprepning av Hero, hela låten och du känns lite mossigt*sorry typ 10-15 år år för gammalt
  du ser lite för snäll också på scen titta lite på lady gaga, jag vill se en mer vågad charlotte med råare dance music och med texter som ger mej hopp och andra att ändra på saker, våga börja leva loch leva livet NU och må gott…
  du har ju allt annars sång dans superutstrålning erfarenhet , diamanten borde bara slippas lite mer och bättre få till ett sound och ny charlotte som möter 2012-> talet
  BLI COOL!
  Per

 3. Hej Charlotte,önskar dej och tjejerna en trevlig kväll,och ett lyckligt liv med Anders och hans dotter.Jag undrar varför du aldrig har den underbara rosa kläningen med bara rosor på dig,du hade den en kväll i talang-tävlingen,den var ju så super snygg.Kan du inte vissa den här på bloggen.KRAM

 4. Hej Charlotte,önskar dej en trevlig kväll med tjejerna,Jag undrar varför ser man dig aldrig i den underbara rosa klänningen med bara rosor,du hade den på dig en kväll i talang-tävlingen,jag tyckte den var ursnygg,har du den kvar kan du väl visa den här i bloggen.KRAM

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..