Blickar bakåt, men tar ett steg framåt…

Tänk att det är 30 år sedan…helt makalöst? Vad hände? Ibland kan jag sakna den där okomplicerade tiden. Jag sa faktiskt det till Angelo för ett par dagar sedan, -Passa på att njuta av att vara barn!

Som barn ville jag så gärna bli vuxen, stor och ut i livet…Ville uppleva en massor. Tänk att det svåraste är att bara njuta nu och här? Att man alltid stävar efter något? Någon ny semester, något speciellt som ska hända …konstigt faktiskt?

En vis man sa till mig för några dagar sedan – Tänk inte så mycket Charlotte, att känna total samhörighet för en timme eller så bara för en minut. Det är värt allt! Tänk så rätt han hade! Det är mitt nya motto som jag ska leva efter…Njuta nu och här!

En steg framåt…

Om ni undrar varför jag klär mina killar likadant? Här är förmodligen svaret:) Mamma, syrran och jag plockar rosor i trädgården innan vi ska gå på fest!

Jag är en stolt storasyster! Syskon är nog absolut det finaste man kan ha...och vilken enorm glädje jag har av min syster varje dag! Tack sis!

Pappa, syrran och jag har ett eget band i början av -80...

 1. Skoog skriver:

  Charlotte. För att få en helhets bild. Titta bakåt också. Välkommen tillbaka!
  Mvh
  Skoog

 2. Får tårar i ögonen när jag ser dina fantastiska bilder. Bilder som vittnar om ett liv som varit, och som har format dig som den undervara människa du är idag. Ditt liv är en unik skatt som du har Charlotte och som har ett ovärderligt värde. Hoppas att du är nöjd och stolt med hur det har sett ut, jag tycker att du bör vara det! Kram!

 3. Hoppas din tjej kväll blev trevlig. Översta bilden på Mamma och två små blonda flickor så vacker som den finaste tavla. Jag har en bok om Tasha Tudor och hennes trädgård som är magiskt vacker. Kolla in den om du inte har sett den. Kram och en trevlig helg er.
  Barndomstiden den bästa jag haft i mitt Småland.

 4. Lena skriver:

  Ooo vad söta ni var på den översta bilden :) som två Madicken flickor.
  Lena

 5. Sofia skriver:

  Så sant charlotte. Det är så svårt att leva här och nu. Har blivit påmind i dagarna hur viktigt det är att leva livet när det pågår. Min svägerska gick bort i veckan, 38 år gammal och lämnar två små barn efter sig. Nu vill jag leva mitt liv närvarande varenda sekund!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..