Vinn ett signerat ex av min träningsbok!

Nu kan ni vinna ett signerat ex av min Träningsbok Kan jag – Kan duBodystore.se där även min serie Fit & Smart säljs!

Tävlingen hittar ni på Bodystore genom att klicka här!

Just nu kan man även köpa mitt stora fitnesspaket till kraftigt reducerat pris, kostar nu 499:- !

 

 

 1. Reka skriver:

  Underbar tävling! Självklart vill jag vara med och vinna din bok, då du är min förebild som en fit och sund mamma. Mitt mål är att må bra och få till en lika snygg kropp som du har! Nu håller jag tummarna på vinst! ;-)

 2. Har nyligen gått igenom en hemsk förlossning som slutade i urakut snitt…hade en bra graviditet men var stor som ett berg och hade liiite svårt att röra mig, mot slutet kände jag mig såå peppad inför det kommande barnvagnsrace jag skulle ut på, så jag införskaffade mig tom ett par eazytone skor…nu längade jag så efter att få röra mig fritt igen, men då hände det där j-la snittet som gjorde att jag inte kunde gå eller överhuvudtaget ta mig upp ur sängen, usch så ledsen jag har varit, mina skor står där i ett hörn i hallen och har aldrig använts :( nu har det gått 5 mån och känner mig så gott som återställd men jisses jag är tjockare än när jag födde. I got a long way to go!

  1. Åh, din stackare! Jag lider med dig. Vad trist när det blir så, en tänk på att så fort du är helt återställd så kommer du lätta komma tillbaka eftersom du är så peppad. Lycka Till.

 3. Eva skriver:

  Träna..? Du är så smal. Kan inte väga mycket??Behöver du verkligen “svettas”???
  Vill veta Meeerr om dig och din nya kärlek. Känns det bra? Vilken fråga..men berätta mer…
  Kram

  1. Kära Eva. Jag tränar inte för att bli smal utan för att vidbehålla muskelmassan och det är bara för att må bra. Kärlek är underbar när den är som bäst;)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..