Strandpromenaden

Igår tog vi en långpromenad nere vi stranden, det har varit makalöst skönt väder idag…25 ° och sol. Vi låg faktiskt vid poolen en stund, Angelo badade även om han inte var i speciellt länge…det var bara 15 ° i vattnet. Bbrrr! Men det är så skönt med alla sommaraktivitetet, spela tennis utomhus, badmington i trädgården… köra go -kart och fika på n filt i gräset. Me like! Nu har vi hunnit med det mesta…underbart!

Önskar att semestern inte skulle ta slut men tyvärr så åker vi hem imorgon , idag är sista heldagen i värmen. Har varit enormt skönt att få ladda batterierna och nu väntar en hel del arbete hemma.

Vill bara passa på att tacka för alla gulliga kommentarer, ni är verkligen enormt fina! Det värmer att läsa alla lyckönskningar… Stor tack!!!

 

Konstverk på stranden..

 

 1. Anni skriver:

  Charlotte, jag har alltid gillat din musik och dina outstanding framträdanden men det var först när jag köpte din träningsbok och började följa din blogg som jag insåg hur amazing du är! Du verkar vara en helt otrolig person, sättet som du hanterar saker å ting på, en mycket engagerad mamma och du verkar ha båda fötterna på jorden. Du har ett enormt driv och en fantastisk karriär men samtidigt verkar det som att du har fortsatt att vara “samma goa Charlotte” genom åren. Vilken otrolig förebild du är för oss kvinnor! Fortsätt att vara precis som du är och tack för allt som du delar med dig av på bloggen. Jag är sååå glad att du har hittat kärleken igen… för störst av allt är ju kärleken!
  Kram från Anni

  1. Tack Anni, vad fint av dig att glädja mig med alla superlativ…. Kram!!

 2. Maja skriver:

  Vem har designat den fina röda klänningen du har i din parfymreklam? Är den specialdesignad eller har du hittat den i nån affär? KRAM!

 3. Jessi skriver:

  Ser underbart ut! Gillar Spanien så här års, lagom varmt o ljuvligt komma bort från kalla Sverige!
  Gillar också din outfit, du har en helt underbar garderob med både vardagskläder o glamourplagg som inspirerar!

 4. Åh, jag älskar det blåa huset i bakgrunden. Det stod tomt under så många år men förra året såldes det. Typiskt! :( Vi har lägenhet precis vid Kvikkbaren på “huvudgatan”. Älskar Torrevieja. Vi åker dit flera ggr om året o snart är det äntligen dags igen! Kram Jeanette

 5. Äntligen kan jag säga att vi är i Spanien på samma gång!har längtat så varje gång du skrivit att du har åkt iväg till solen så nu är vi på Kanarieöarna på sportlov istället för kalla Sverige med snö! :)var inne ett tag på att köpa light eftersom min svägerska har hus i Malaga men insåg böcker och stöket med det vilket jag inte gillar! Tack för all din inspiration om alltmöjligt! Fick dock använda mig av kvinnlig list för att få iväg maken som reser mycket i jobbet och intervall så sugen men som nu fått blodad tand!lycka till med kärleken!så skönt att se dig stråla efter att ha följt dig på bloggen alla år!soliga kramar till dig!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..