Favvo sång!

Yeah!! En av mina absoluta favorit sånger, Boyce Avenue….vilken stjärna!

  1. Charlotte!!! Ska inte du skapa ditt eget klädmärke med en kollektion? Är detta något du inom snar framtid kommer ta fram? Tror VÄLDIGT många skulle se fram emot det, verkligen! Snälla berätta om detta finns med i planerna.

  2. Hej fina Charlotte.Jag blir så varm och så himla glad i hela kroppen när jag ser er alla tillsammans.Jag förstår att kärleken äntligen har hittat till dig nu.Detta är du sååå värd Charlotte.Strunt i alla Melodifestivaler;) Inget kan väl vara bättre än Spanien och kärleken.Nu i efterhand när jag ser på Melodifestivalen så kan jag känna att du är alldeles för proffsig för att delta där.Visst är där massor med kanonbra artister men inget som slår dig C. Hoppas fortsättningen på er lillsemester i Spanien blir bra.Kram kram från ett stort FAN.

  3. I was really unhappy with the results last week, but I’ve tried to move on, because it was really the best performance. After watching Andra Chansen, I think it’s better you didn’t ended it up 3th or 4th! The quality of yesterday was so low that you just didn’t belong there. <3

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..