Bowling dag

Anders, jag tillsammans med våra barn åkte till Spanien för att få lite lugn och ro för några dagar sedan. Här är det kring 20 grader nu och det är som svensk sommar i luften. Sååå skönt!

Visst är världen bra liten ibland? Anders pappa bor i Spanien och därför har Anders tillbringat enormt mycket tid här nere sedan han var 7 år, det konstigaste kanske är att jag har träffat hans pappa (som bor bara en mil från mig) vid flera tillfällen och han har gjort jobb hos mig i min lägenhet. I vilket fall som helst så kanske jag ska ta tag i min Spanska nu eftersom Anders pratar…och vi kommer förmodligen tillbringa ännu mer tid här nere när vi både gillar området.

I går var inte vädret så där superfint så vi bestämde oss för att ta en runda till Bowlinghallen. Vi kämpade alla väl men Angelo lyckades vinna och var enormt nöjd…. ;) Efter bowlingen tog vi en shoppingrunda och handlade lite kläder till kidsen och sedan var det dax för middag på stan. Sen satte vi oss hemma i soffan, kollade in barnens hockeybilder som är det stora intresset för killarna och Sällskapsresan rullade på Tv i bakgrunden. Alessio tappade den ena framtanden på planet ner hit och igår lyckades den andra framtanden flyga ut när han hoppade studsmatta…så nu läspar han så där enormt gulligt utan bägge framtänderna. Undrar om tandfen kommer inatt…?

Mamma- Jag leeeeeder!!!

Tjoho...kul har vi i alla fall!

Åh, hej och hå, Izabella ser till att få rull på klotet!!

Killarna spanar in Izabellas klot...ser bra ut!!

 1. Kul att du fått möta kärleken,hoppas den håller i sig.På dem senaste bilderna på dig,ser man hur du lyser,undra vad det kan bero på…:)Lycka till!!

 2. Iza skriver:

  Hola guapa!
  Jag vet inte var du bor i Spanien men måste rekomendera (tråkigt nog) Gibraltar till er. Var själv där idag och fick hänga med vilda apor, åkte ut på havet o fick se en massa vilda delfiner samt en massa andra roliga djur! Fantastiskt! Sen tycker jag definitivt att ni ska ta en tur till Cadiz. Europas äldsta stad med en massa historia och strand som går runt hela halvön..Plus att jag tror jag och min sambo är de enda svenskarna här just nu: lite turister (självklart några tyskjäklar i speedos) och mycket spanskt! :D
  http://izitas.blogspot.com/

 3. Stor lyckokram till dig Charlotte :) Du verkar så himla glad och det speglar av sig på oss bloggläsare som trots allt är med dig en hel del i vardagen :) Du är fantastisk och jordnära. Har dessutom körat till dig ett par gånger och du ger alltid ett så proffsigt och trevligt intryck. Länge leve lyckan!
  Kram Amanda

 4. Ullet skriver:

  Jag slogs av hur otroligt lycklig och tillfreds du såg ut på Melodifestivalen, du har aldrig varit vackrare än nu, det lyser om dig och jag tror du är lyckligare än någonsin, det känns så när man ser dig. All lycka till dig.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..