Vad fina ni är!

Jag måste bara återigen tacka, jag har fått så mycket fina mail, sms och länkar från en massa olika håll. Att ni orkar/ bryr er så mycket. Tårarna har t o m trillat när jag läste att en familj hade räknat ut hur mycket pengar de behövde spara för att klara huslånet…resten lade de på att rösta på mig. Ni är såå fina, trodde inte det fanns. Idag fick jag en länk till Björns blogg som jag verkligen vill visa er, han har verkligen har följt mig i min karriär och jag blir på riktigt rörd över sådant engagemang. Vill bara ni ska veta att jag är en vanlig tjej som blir berörd…av Er.

Här kan ni se och läsa Björns blogg.

 1. Hej Charlotte! Du är såååå himla bra! Synd du inte gick vidare till finalen! Men men, folk röstar som dem gör…
  Du verkar vara en himla härlig kvinna med fötterna på jorden. :)
  Har precis förhandsbokat din nya skiva, det ska bli jätte kul att höra den! Har alla dina tidigare.
  Önskat din låt massa på Rix fm, får hoppas dem börjar spela den!
  Vänta nu ett antal år innan du ställer upp i melodifestivalen igen så kommer suget efter dig bli stort! =) Ska försöka åka Cinderella den 17/3 och kolla på dej! :) Lycka till me allt! Kramar Daniel

 2. Sååå snygg tröja, är den från i år? Var är den köpt? Vill ha :) // A

 3. lina skriver:

  Vilken fin topp, var kommer den i från? Tack för en bra blogg.

 4. Lisa skriver:

  Jag skulle gärna vilja veta vad det är för märke på din tröja?
  Tack för en bra blogg!

 5. Hej bäste Charlotte, du är en grym artist. Jag var i Malmö och såg dig på melodifestivalen, mycket bra låt och ett sjukt snyggt nummer. Du skulle helt klart gått vidare enligt min smak. Nu ser jag fram emot att se dig i Båstad i sommar. Ha det så bra. Hälsningar Annette

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..