Fotboll

Medan Anders är hos kotknackarn så spelar resterande gänget fotboll…. Man kanske inte ska hoppa studsmatta ouppvärmd..

20120302-131637.jpg

 1. s skriver:

  du är det vackraste jag vet!

 2. Stina skriver:

  Åååh, Cabo! Vår lägenhet ligger bara en gata ner från parken ni är i. Vi var där i höstas. Vill åka ner NU!!! Ha det så jättebra!

 3. lena skriver:

  Håller helt och hållet med Hanna i tidigare inlägg …. avundsjuka och missunnsamhet är inte klädsamt! Det klär ingen!

 4. Det kommer att kännas tomt i globen utan dig :(
  Kollar om och om igen på ditt framträdande och jag måste seriöst säga, jag förstår inte hur du kunde åka ut. Det är ofattbart!
  Du är sådan inspirerad kvinna, både för män och kvinnor. Det gör ont att se t.ex på youtube osv.. de elaka och dumma kommentarerna som finns om dig! Jag blir seriöst arg inombords. Du är en sådan ärlig och glad människa. Att se dig ha kul på scenen gör mig också glad. Fortsätt att göra det du gör för här har du en som gillar dig och det finns såklart fler, men att ogilla dig, det fattar jag inte hur man kan göra. Keep it up Girl! Youre the Hero <3

  1. Tack Tobias…det finns tyvärr gott om elaka människor. Men det flesta mår ganska risigt, vi får ha överseende med dem helst enkelt:)

 5. Petra skriver:

  Hoppas att du har en skön semester njut av värmen och varandra! måste bara skriva att jag gillar din blogg och att du är så gullig som svarar på så många meddelanden. även när du får en massa avundsjuka kommentarer…Jag hoppas att du är luttrad och bara skakar av dig, Tack för att du bjuder så på dig själv. kram Petra

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..