Förhandsboka en signerad skiva!

Mitt kommande album The Girl har release den 14 Mars men redan nu kan ni förbeställa det så ni får det signerat hem i brevlådan på releasedagen!

Det är alltid fantastisk kul att släppa nytt album, att får jobba med låtskrivare/producenter och skapa är en ynnest och jag hoppas jag får möjligheten att syssla med det här resten av mitt liv. Jag älskar mitt arbete. Nu har jag jobbat fram en ny stil och ett nytt sound med ett gäng grymma människor, jag känner mig nöjd med resultatet och hoppas att ni ska gilla det här lika mycket som jag gör det. Jag har en massa nya underbara låtar som jag kan lägga till i min repertoar lista och som jag kan framträda med, förstår ni hur roligt det känns…? Så här kommer skivan se ut, vad tycker ni?

Jag är väldigt nöjd med albumet och hoppas att ni oxå kommer gilla det. Det känns modernt, fräscht med en club känsla.

På det här albumet så har givetvis Fredrik Kempe varit med och skrivit en del av låtarna men även många nya låtskrivare som jag aldrig jobbat med tidigare! Jag har fått en ny personlig favorit, Sharon Vaugh – vilka texter hon skriver!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL CDON – OCH BESTÄLLA DITT SIGNERADE EX!

**INTERNATIONAL SHIPPING CAN BE ARRANGED HERE – CDON.EU**

 

 1. Hej Charlotte! Vill bara tipsa dig om att din låt “The Girl” valts till “song of the day” den 1 mars på den brittiska sajten för popnördar: http://www.popjustice.com De älskar din låt!

  Kram

 2. Sara skriver:

  Kan inte förstå att du inte gick vidare i mello? Jag lyssnar på din låt på spotyfi dagligen..så bra! :)

 3. Supefint, det kommer garanterat bara vara bra låtar, kan fortfarande inte förstå att du inte gick vidare???? Finns ingen given vinnare i år tyvärr:( kram

 4. Hej underbara Carlotte!
  Nu har jag beställt CD. Längtar tills jag får den. Har suttit hela dagen med en C tenta blev klar nu. Nu blir det en dusch och sängen, jag är helt slut.
  Ha det så bra.
  Kram
  Camilla i Karlstad

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..