Vinnare av Mello-Tävlingen!

Först, Tack till ALLA ER som röstade!

Anledningen till tävlingen som en del av har kritiserat var att belöna Er som säkert iaf skulle ha röstat i dessa mängder!

Då alla produkter mm inte är släppta än så drar jag vinnarna nu och skickar ut vinsten såfort både album och parfym har kommit!
Alla vinnare får även ett mail med mer info.

Madeleine – Luleå

Alexander Busk – Åtvidaberg

Karina Hällson – Norrköping

Familjen Andersson

Pontus Apegren

 

  1. Paula skriver:

    “The Girl” är den bästa låt jag hört på länge, såå ledsen att du inte gick vidare! När jag tar studenten i vår får vi välja ett 15 sek långt musikklipp att gå ut till, självklart kommer jag att gå ut till tonerna av din låt, the girl kommer eka över hela Örebro stad! Puss!

  2. STORT TACK!!! Jag är så otroligt glad att jag vann, ni anar inte! =) Jag kommer att leva på detta i ett år! Kram Carina

  3. Jag fattar inte varför folk har kritiserat denna tävling? Tycker bara det är bra av dig att belöna dom som röstat mycket på dig och en rolig sak! Ser jätte mycket fram emot vinsten, får den precis när jag kommer hem från LA, perfekt :D Tack!

  4. Oj, glömde skicka in min bild. :( Röstade i alla fall runt 100 ggr (enligt iPhone) och det var värt varenda krona! Synd att det inte hjälpte så mycket bara. :(

  5. Så roligt att vinna. Självklart hade jag röstat även om du inte hade haft en tävling.
    Var värt varenda röst, det hade det varit utan vinst med kan jag tala om. Synd du inte gick vidare. Du skulle vunnit allt! Kram.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..