Dags att komma bort lite…

Igår packade vi väskorna och drog på semester, det var inte alls planerat utan det bara blev så…nu njuter vi av solen och lugnet…… kände att vi alla behövde komma bort och bara njuta av varandra lite. Kommer blogga på som vanlig, men min kamera har gått sönder och jag måste åka och införskaffa mig med en ny…

Snart kommer Bilder;)

 1. Vilken tur att du inte gick vidare i Melodifestivalen – även om jag tycker att du borde ha vunnit och tagit hem rubbet. Då hade inte du, Anders och barnen kunnat åka på semester. Det är någon mening med allt som sker. Vad är Melodifestivalen mot en semester med de man älskar mest?

 2. Skoog skriver:

  Hhhmm! Vad tråkigt att din fina kamera har gått sönder…..?
  Mvh
  Skoog

 3. Ha det riktigt skönt!
  Du var bäst i lördags!!!
  Kram

 4. Madde skriver:

  Det är du verkligen värd, som du har jobbat och slitit med allt! Passa på nu och ta det lugnt, vila och njut av den varma härliga solen. Ska bli så spännande att testa den nya parfym-doft, när den kommer! Kram

 5. Hej Charlotte, jag håller på att starta upp en grupp för oss som har hamnat i försäkringskassans nät av icke dugliga, kan du ställa upp för oss så kan man mejla mej på agnetacasas@hotmail.com så gör vi något åt sakaen

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..